Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ποια διλήμματα; O Ψινάκης πρώτος σε σταυρούς!


Εκτός των σημαντικών πολιτικών διλημμάτων των εκλογών υπάρχει και η αγωνία των μελών της...showbiz που εισέρχονται στη πολιτική και θα καθίσουν  στα έδρανα των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων. Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Ψινάκης που με 3.690 σταυρούς έρχεται πρώτος (!) στον δήμο Αθηναίων, ενώ δεν λείπουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές και αθλητές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας ο χώρος θα μοιάζει με... κοσμικό event, αφού εκτός από τον Ηλία Ψινάκη εκλέγονται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη, Μαρία Τζομπανάκη και Νίκος Ψαρράς, καθώς και η αθλήτρια Άννα Βερούλη.


Για άλλους εκπροσώπους της showbiz η εκλογή «παίζεται». Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο  ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης (ο... Μιχαλάκης στα «Εγκλήματα»), η παρουσιάστρια Τζίνα Αρβανίτη, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: