Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Εντοπίστηκε η σορός του Τάσσου;


Σορός που εντοπίστηκε σε κοιμητήριο στη Λευκωσία ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, δήλωσε απόψε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε πως ''κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία (στο Τσέρι), η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο''.

Πρόσθεσε πως ''θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο''.

Αξίζει να αναφερθεί πως το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν στο νεκροταφείο τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου για να αναγνωρίσουν την σορό του.

Πηγή: InBusinessNews

Δήλωση του Γιάννη Δριβελέγκα, για την ημέρα της γυναίκας


8η Μάρτη

Δήλωση του Γιάννη Δριβελέγκα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Η 8 του Μάρτη είναι παγκοσμίως μια ημέρα με άρωμα γυναίκας.

Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα αναγνώρισης και τιμής των αγώνων της γυναίκας. Της γυναίκας μάνας, της γυναίκας συντρόφου, της εργαζόμενης γυναίκας.

Το γυναικείο κίνημα καταγράφεται από πολιτικούς και ιστορικούς αναλυτές ως το πλέον πετυχημένο, ανατρεπτικό, προοδευτικό κίνημα του 20ου αιώνα.

Αν και είναι αλήθεια ότι, στη χώρα μας έχουν αλλάξει πολλά στη θέση της γυναίκας, οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δύο φύλων εξακολουθούν να υφίστανται.

Ευθύνη μας σήμερα είναι η ανάδειξη και η καταξίωση της γυναίκας στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι. Ανάδειξη και καταξίωση της ισοτιμίας, του αλληλοσεβασμού, της συμπληρωματικότητας.

Για όλα αυτά εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, δίνουμε μια μεγάλη μάχη, μαζί με τις γυναίκες για τις γυναίκες. Όχι μόνο στις 8 του Μάρτη, αλλά κάθε μέρα είναι για εμάς ημέρα διεκδίκησης για το «άλλο μισό του ουρανού», στο οποίο χρωστάμε την ύπαρξή μας.

Μαγκριώτης: Μέχρι το τέλος του χρόνου η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της εξωτερικής περιφερειακής


Μέχρι το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα γίνει η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, μόλις οριστικοποιηθεί η χάραξη και του δεύτερου τμήματος στην περιοχή της Θέρμης, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα επιδιώξει τη δημοπράτησή του εντός του 2011.

Τα παραπάνω ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Σταυρούπολης, Σάββα Σερασίδη.

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα κυκλοφοριακά προβλήματα της δυτικής περιφερειακής οδού, ενώ ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες μέρες ο κ. Μαγκριώτης θα έχει σύσκεψη με όλους τους δημάρχους της δυτικής και βορειοδυτικής πλευράς της πόλης, προκειμένου να εξεταστούν λύσεις για τα προβλήματα αυτά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πρόγραμμα κατασκευής τριών σχολείων στη Χαλκιδική


Θεσσαλονίκη

Τρία σχολεία στη Χαλκιδική συνολικού προυπολογισμού έξι εκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή. Τα έργα εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2007-2013.

"Εντάσσουμε στο ΕΣΠΑ μια σειρά έργων σχολικής στέγης σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου ν αντιμετωπιστούν τα σημαντικότατα κτιριακά προβλήματα που έχει η περιοχή. Η ύπαρξη ώριμων και ολοκληρωμένων μελετών και η αναγκαιότητα των έργων για τις τοπικές κοινωνίες είναι κρίσιμοι παράγοντες για την ένταξη έργων στην 4η προγραμματική περίοδο. Θεωρώ πως νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και οι δήμοι, θα εντάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα έργα και θα εξαντληθεί γρήγορα ο προβλεπόμενος προυπολογισμός", δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Τα σχολεία που θα κατασκευαστούν στη Χαλκιδική είναι:

* Δωδεκαθέσιο δημοτικό σχολείο στο τοπικό διαμέρισμα Νέας Καλλικράτειας, προυπολογισμού 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, σε ωφέλιμο χώρο δυο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και αύλειο χώρο επιφάνειας 732 τετραγωνικών μέτρων.

* Προσθήκη κατ’ επέκταση διώροφου κτιρίου με ημιυπόγειο στο 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Τρίγλιας και βελτιώσεις στο υφιστάμενο κτίριο, προϋπολογισμού 1,4 εκατομμυρίων ευρώ.

* Κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου και αναβάθμιση του υφιστάμενου δημοτικού Σχολείου, του τοπικού διαμερίσματος Πορταριάς, στο δήμο Μουδανιών, προυπολογισμού, 1,1 εκατομμυρίου ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει ισόγειο σχολικό κτίριο εμβαδού 330 τετραγωνικών μέτρων. Στο υφιστάμενο κτίριο προβλέπονται εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του σχολείου.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Γαλάζια Νεολαία - Ανακοίνωση


Σχετικά με τη νεοϊδρυθείσα Γραμματεία Νέας Γενιάς της Ν.Δ.

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2010 18:06

Ο Κώστας Χατζής και όσοι συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό του στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ζητούμε άμεση αλλαγή του ονόματος της νεοσύστατης «Γραμματείας Νέας Γενιάς» της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποφεύγεται κάθε ασάφεια, σύγχυση ή αμφιβολία σχετική με αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων στην κοινωνία ή το κόμμα.

Χαρακτηριστικά παραθέτουμε το απόσπασμα από την ομιλία του Κώστα Χατζή σε Θεσαλονίκη και Καβάλα όπου ανέφερε «Η ΟΝΝΕΔ δε θέλει μεσάζοντες για την επικοινωνία της με τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της. Ο μοναδικός σύνδεσμος της νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι η ΟΝΝΕΔ. Κανείς δε μπορεί να παραγράψει 36 χρόνια ιστορίας της ΟΝΝΕΔ.»

Η παραπάνω δήλωση του Κώστα Χατζή μας ικανοποιεί και, μας καλύπτει απόλυτα!

Γαλάζια Νεολαία
galazianeolaia@gmail.com

Δελτίο Τύπου του Κώστα Χατζή - υποψηφίου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά με τη νεοϊδρυθείσα Γραμματεία Νέας Γενιάς της Ν.Δ.

Ο Κώστας Χατζής και όσοι συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό του στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ζητούμε άμεση αλλαγή του ονόματος της νεοσύστατης «Γραμματείας Νέας Γενιάς» της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποφεύγεται κάθε ασάφεια, σύγχυση ή αμφιβολία σχετική με αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων στην κοινωνία ή το κόμμα.

Χαρακτηριστικά παραθέτουμε το απόσπασμα από την ομιλία του Κώστα Χατζή σε Θεσαλονίκη και Καβάλα όπου ανέφερε «Η ΟΝΝΕΔ δε θέλει μεσάζοντες για την επικοινωνία της με τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της. Ο μοναδικός σύνδεσμος της νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι η ΟΝΝΕΔ. Κανείς δε μπορεί να παραγράψει 36 χρόνια ιστορίας της ΟΝΝΕΔ.»

Ευχαριστούμε τον Κώστα Χατζή για το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε.

Ερώτηση Κυριάκου Βελόπουλου: EUROGENDFOR (ευρωπαϊκή χωροφυλακή)

κλικ στην ερώτηση για μεγέθυνση

Μετάφραση από γερμανική ιστοσελίδα!!!


Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.

Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Σχολικοί χοροί με στριπτίζ για την πενταήμερη!


Σχολικούς χορούς με... στριπτίζ σκαρφίστηκαν μαθητές από την Χαλκιδική, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την 5ήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη!

Την αρχή έκαναν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου και ακολούθησαν οι συμμαθητές τους από το Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης, οι οποίοι διαφήμισαν και το γεγονός με «καυτή» αφίσα.

Τα δύο σχολεία έδωσαν πραγματική μάχη για το ποιό θα έχει τις καλύτερες και πιο αισθησιακές στριπτιζέζ, προκαλώντας πανικό σε γονείς και καθηγητές.

Οι «καυτοί» χοροί έγιναν σε γνωστό club της Χαλκιδικής με διαφορά μιας εβδομάδας και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Τα επιχειρηματικά μυαλά, πάντως, θα πρέπει τώρα να δώσουν εξηγήσεις στον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διέταξε έρευνα για το πώς διοργανώθηκαν τα αισθησιακά πάρτι χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Είναι να το έχεις παιδί μου...

Πηγή: Madata.gr

Πρόσκληση για τα 40 χρόνια του Α.Ο.Π.

κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση

Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση

Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 στις 20.30 το βράδυ, στο Τουριστικό Περίπτερο ‘’Εξι Βρύσες’’, στα πλαίσια του εορτασμού για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου (Α.Ο.Π.),το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Νομού μας ιδρύθηκε το 1969 με την ονομασία Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Α.Ο.Χ.).

Εδώ και 40 χρόνια υπήρξαν πάρα πολλοί αυτοί που ασχολήθηκαν με τον Όμιλο είτε ως αθλητές, είτε ως μέλη των διοικήσεων και έγραψαν την ιστορία του συλλόγου.

Σήμερα 41 χρόνια μετά με την επωνυμία Α.Ο.Π. το σωματείο διατηρεί πέντε αθλητικά τμήματα. Την Καλαθοσφαίριση, με τμήμα Ακαδημιών, προπαιδικό τμήμα, παιδικό, παμπαίδων, κορασίδων, εφηβικό και ανδρικό , την Πετοσφαίριση με τμήματα κορασίδων και ανδρικό, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση , τον Στίβο και τμήμα Τένις. Συνολικά ο όμιλός μας έχει πλέον περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και στα πλαίσια των 40 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για να τιμηθούν πολλά από τα πρόσωπα που βοήθησαν και έγραψαν την ιστορία του ΑΟΠ.

Θα αποτελεί τιμή για εμάς η παρουσία σας στη γιορτή για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ

κλικ στην πρόσκληση για μεγέθυνση