Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πλακίτσα στους Σκοπιανούς κάνουν οι Βούλγαροι για το άγαλμα του Σαμουήλ


Φαίνεται ότι η αγωνία στο κρατίδιο των Σκοπίων για να αποκτήσει μια εθνική και ιστορική ταυτότητα είναι τεράστια. Ειδικά στη Βαλκανική που η ύπαρξη των δυο αυτών ταυτοτήτων καθορίζει και την ύπαρξη του κάθε κράτους, στα Σκόπια έχει πέσει πανικός.

Το υβριδικό κράτος του Τίτο που ξαφνικά θέλει να σταθεί στο παγκόσμιο στερέωμα άρχισε να κλέβει με τον χειρότερο τρόπο την ιστορία των γειτόνων του και να την παρουσιάζει σαν δική του. Έτσι μετά το αστέρι της Βεργίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο, σειρά είχαν οι Βούλγαροι να... πέσουν θύματα ιστορικής κλοπής από τους Σκοπιανούς.

Οι Σκοπιανοί οικειοποιούνται την αποδεδειγμένα ιστορική ταυτότητα του Σαμουήλ και τον παρουσιάζουν σαν δικό τους Εθνικό ήρωα και όχι σαν Βούλγαρο.

Νίκος Νικολόπουλος: «Λεφτά...υπάρχουν για την Μ.Κ.Ο της Μαργαρίτας Παπανδρέου!»


Σκάνδαλο...εξυπηρέτησης με κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(Μ.Κ.Ο) «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη»(Κ.Ε.Δ.Ε) στην οποία είναι πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.


Ο Βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους αρμόδιους Υπουργούς ανακαλύπτοντας ότι στην ιστοσελίδα www.kede.org, μια σελίδα που σίγουρα δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα, είχαν αναρτηθεί διαφημιστικά baner και κυρίως με κρατική διαφήμιση ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.ά.!

«Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της Τρόικας, στην Ελλάδα των Αγανακτισμένων, είναι προκλητικότατο κάποιοι να δίνουν κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ Κ.Ε.Δ.Ε,

Το Χόλιγουντ πάει… Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Βεργίνα!


Αν μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Χόλιγουντ και των πανάκριβων επαύλεων των ΗΠΑ γνώριζαν ελάχιστα, ή και τίποτα, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει! Πώς; Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής EXTRA και συγκεκριμένα του ειδικού αφιερώματος «Mansions & Millionaires», που παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός Μάικλ Κορμπετ (Ατίθασα Νιάτα), στο αμερικανικό εθνικό δίκτυο των ΗΠΑ, NBC.

Επταμελές συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μακεδονία για να ετοιμάσει το ειδικό αφιέρωμα, το οποίο γίνεται δύο φορές τον χρόνο και αφορά εξωτικούς προορισμούς.

Το πρόγραμμα, που επικεντρώνεται σε πολυτελή ξενοδοχεία, υψηλής ποιότητος εστιατόρια, πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς, παρακολουθούν 2.400.000 θεατές και ανήκει στη Warner Bros.

Ελλάς, 1821-2011: 190 χρόνια απόλυτης δανειακής τρέλας!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;

Μας αξίζει που το Focus χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;

Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο μπαταξήδες που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;

Είμαστε ένας λαός καλοπερασάκηδων που αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με τις συμβατικές υποχρεώσεις μας έναντι των … «συμμάχων» μας;

Έρχεται Μνημόνιο 3. Ενημερώστε τους Ευρωπαίους τώρα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Επειδή το καλοκαίρι θα φύγει σαν το νεράκι…

Επειδή το Φθινόπωρο έρχεται και ήδη από προχθές, άρχισαν μέσω διαφόρων εφημερίδων (κυρίως γερμανικών) να μας στέλνουν  μηνύματα – τελικά η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, κάτι πάει στραβά με τους ιδιώτες δανειστές, θα χρειαστεί Σχέδιο Β το Φθινόπωρο…

Επειδή πριν καν μας στείλουν την 5η δόση, άρχισαν να σπέρνουν τον τρόμο για την έκτη…

Επειδή η τρόικα με την έκθεσή της αμφισβητεί σαφώς την ικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει το Μεσοπρόθεσμο, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το έδαφος για τον επόμενο εκβιασμό…

Αλβανική Εφημερίδα “Shqip”: Οι μειονοτική Έλληνες βουλευτές θα ενωθούν σε μία κοινοβουλευτική ομάδα


Ντούλες, Ξέρρας, Τάβος και Μπάρκας στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα;!


Η αλβανική εφημερίδα «Ship” που είναι στην ουσία το έντυπο μέσο του συγκροτήματος «Top Media” στο οποίο ανήκει και ο δημοφιλέστερος τηλεοπτικός σταθμός “Top Channel”, βλέπει ανακατατάξεις στις πολιτικές συμμαχίες των δύο μεγάλων αλβανικών κομμάτων και των μικρών δορυφόρων που τα πλαισιώνουν.

Ο Αλβανικός εκλογικός νόμος όχι μόνο ευνοεί την ύπαρξη των μικρών κομμάτων αλλά κάνει τους μεγάλους να επιδοτούν την επιβίωση τους.  Οι τελευταίες αλλαγές στο νόμο το 2009 απέβαλε αρκετά από αυτά, αφήνοντας στην ουσία το τρίτο κόμμα του Ilir Meta και τα δύο κόμματα με σταθερό εκλογικό σώμα που είναι το ΚΕΑΔ που «τροφοδοτείται» από την Ελληνική μειονότητα και το κόμμα των Τσάμηδων.

Β.Παπαγεωργόπουλος: “και πάλι στο έλεος του ιού του Δυτικού Νείλου”


Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ ΝΘ θεώρησα υποχρέωση μου να στείλω επιστολή την 22α Φεβρουαρίου 2011 προς τους Υπουργούς Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ.κ Ανδρέα Λοβέρδο και Κώστα Σκανδαλίδη, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών και της πρόληψης της επανεμφάνισης του θανατηφόρου ιού του Δυτικού Νείλου, ο οποίος στέρησε την ζωή πέρυσι από 35 συνανθρώπους μας.…

Τι άλλο αλήθεια να κάνουμε για να προστατεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας; .