Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχουν και «άλλες» εξηγήσεις;...


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ξαφνικά είχαμε μια απίστευτα ΔΥΝΑΜΙΚΗ «αντιδικία» ανάμεσα στους 3 εκπροσώπους της τρόικα τον κ Πεταλωτή και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην  οποία, παραδόξως, δεν «μπλέχτηκε» ο κ Παπακωνσταντίνου αλλά ο κ Παπανδρέου.

Δεν θα μείνω στα όσα είπε ο κ Πεταλωτής και άλλοι Υπουργοί του κυβερνώντος Κόμματος ούτε και στην ένσταση του ίδιου του κ Πρωθυπουργού η οποία προκάλεσε – όπως μας πληροφόρησαν τα ΜΜΕ – και κάποιου είδους «απολογία-συγνώμη» για την «άκομψη» τοποθέτηση των 3 της τρόικα που αφορούσε στο χτεσινό κρέμασμα της αναπάντεχης πινακίδας:

«ΕΛΛΑΣ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε…τιμή ευκαιρίας»

Σιωπηλή Διαμαρτυρία Συμβασιούχων Αττικής, Πέμπτη 10/2/2011


Την Πέμπτη 10/2/2011 και ώρα 6:00 μ.μ, συμβασιούχοι όλων των μορφών ελαστικής εργασίας της Αθήνας, σαν σύγχρονοι "Διογένηδες", πραγματοποίησαν ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ έξω από τον προαύλιο χώρο του Αρείου Πάγου, με ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ζωτικής παρουσίας του κόσμου, κρατώντας στα χέρια φαναράκια και ντυμένοι όλοι στα μαύρα.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, οι οποίοι με την απόφαση που θα πάρουν, θα κρίνουν το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Δήλωση Β.Παπαγεωργόπουλου για το θάνατο του Ντίνου Κοσμόπουλου


Ο  τ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ντίνου Κοσμόπουλου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Έφυγε ένας μεγάλος Θεσσαλονικιός, ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας μεγάλος πατριώτης.

Επιτυχημένος Δήμαρχος, έδωσε τον αγώνα του επί μία δεκαετία για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη και το πέτυχε.

Αγωνίστηκε για την διαφύλαξη του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας όσο ελάχιστοι.
Υπηρέτησε την αθλητική Ιδέα όσο λίγοι.

Ήταν ένας πραγματικός ευπατρίδης.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.»