Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

O Nικολόπουλος έστειλε εξώδικο στον Σαμαρά!

Ό,τι να 'ναι ...

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος, δεν μπορεί να δεχθεί σε καμία περίπτωση την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με αφορμή το επίμαχο tweet στο οποίο ασκούσε σκληρή κριτική στο κυβερνητικό έργο.

Αυτό αποδεικνύεται από τη στάση του βουλευτή, ο οποίος επανέρχεται στο ζήτημα, στέλνοντας εξώδικο στον πρωθυπουργό.

Στο εξώδικο, το οποίο επιβεβαιώνει μέσω twitter ο κ. Νικολόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά εξηγήσεις από τoν κ. Σαμαρά για την απόφαση να τον διαγράψει χωρίς να τον καλέσει πρώτα για να συζητήσουν.

Μητέρα 15χρονης: Tί θα έλεγε ο Τσίπρας εάν κακοποιούσαν το δικό του παιδί;

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι της. Καθισμένη έξω από την πόρτα της ΜΕΘ περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς, ένα θετικό σημάδι που θα δείξει ότι η 15χρονη κόρη της θα τα καταφέρει.

«Εαν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί» εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα» η Μ. Κ. η οποία νιώθει ικανοποίηση για τη σύλληψη του δράστη αλλά θυμό για τα σχόλια που έγιναν από κάποιους ότι ο Πακιστανός ήταν το... καλό παιδί

Σε καλύτερη κατάσταση το μέτωπο στην Ουρανούπολη

Από τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών στην Αρκαδία

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο Άγιο όρος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει ανεξέλεγκτη για πέμπτη συνεχή ημέρα, κάνοντας στάχτη χιλιάδες στρέμματα παρθένο δάσος.

Το μέτωπο στην Ουρανούπολη βρίσκεται σήμερα σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο, σε διάσπαρτα σημεία εκδηλώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων και εντοπίζεται ανάμεσα στις θέσεις Πρώτο Νερό και Γιοβάνιτσα, σε απόσταση 1,5 με 2 χιλιόμετρα, σε ευθεία γραμμή, από τη Μονή Χιλανδαρίου, η οποία, πάντως, επί του παρόντος, δεν απειλείται.

Πολίτες ζητούν την παραίτηση Πολύδωρα μέσω facebook


Η Νέα Δημοκρατία έφερε νέο ήθος στην πολιτική.
Διορισμοί, διορισμοί, διορισμοί

και ο κοσμάκης λιμοκτονεί και αυτοκτονεί...


Η σελίδα στο Facebook έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2.500 φίλους


Πέτρος Κατσάκος

Διαστάσεις παίρνει στο διαδίκτυο η υπόθεση διορισμού της κόρης του Βύρωνα Πολύδωρα στην Βουλή των Έλληνων. Χρήστες του διαδικτύου δημιούργησαν σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο facebook με τίτλο Παραίτηση Β.Πολύδωρα τώρα. Μέσα σε λίγες ώρες η σελίδα απαριθμεί 2.500 μέλη οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο ο κ. Πολύδωρας  πρέπει να παραιτηθεί.

Ωστόσο η κόρη του πολιτικού δεν φαίνεται διατεθειμένη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να παραιτηθεί απο την θέση της, παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα.

Θεσσαλονίκη: Η μαρμαρόστρωτη Εγνατία... μεταφέρεται

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ

Μια γιγαντιαία επιχείρηση μεταφοράς ενός από τα πιο σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, που εντοπίστηκαν στις ανασκαφές που γίνονται στους σταθμούς του μετρό της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες, στο σταθμό Αγίας Σοφίας. Πρόκειται για τη μεταφορά τμήματος του μαρμαρόστρωτου δρόμου, που υπήρχε εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η οδός Εγνατία.

Η σκαπάνη των αρχαιολόγων και τα ευρήματα, που φέρνουν στο φως, δείχνουν το πέρασμα των αιώνων από τη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε στην οδό Εγνατία έχουν αποκαλυφθεί 32 διαφορετικά καταστρώματα.

Η απόσπαση του δρόμου γίνεται τμηματικά, με την όλη επιχείρηση να θυμίζει μεταφορά ενός γιγαντιαίου... παζλ.