Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Χαλκιδική: Στο εδώλιο το δίκτυο των λαθρεμπόρων τσιγάρων


Παραπέμπονται 25 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 αστυνομικοί

Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

“Η οργάνωση διακρινόταν για τη στελέχωσή της με μέλη που είχαν διακριτούς ρόλους”. Με αυτή τη φράση το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης προσδιορίζει τη δομή του κυκλώματος λαθρεμπορίας τσιγάρων που αποκαλύφτηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Χαλκιδική με συλληφθέντες μεταξύ των άλλων τέσσερις αστυνομικούς.

Το δικαστικό συμβούλιο παρέπεμψε σε δίκη για βαριά κακουργήματα και τους 25 εμπλεκόμενους, αλλά κατά πλειοψηφία αποφάσισε την αποφυλάκιση με όρους του διοικητή του τμήματος ασφαλείας Πολυγύρου, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Κρύβει το οικογενειακό αυθαίρετο o Παπακωνσταντίνου!

Χωρίς άδεια και μέσα σε δασική έκταση στη Βραυρώνα

Σοβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος!
Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.

Η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στην περιοχή έχουν προσφύγει μάλιστα στη Δικαιοσύνη και στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Καλαμάτα: "Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια" (Video)