Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Τρεις μεταγραφές-επιστροφές

Με μεγάλη χαρά, η διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, ανακοινώνει τις μεταγραφές των Σάση Ιατρού, Νίκου Στρόλιου και Αριστοτέλη Φλέσσα. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στη ΝΙΚΗ και μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφουν στην ομάδα.
Ο επιθετικός Σάσης Ιατρού, ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που έβγαλε η ΝΙΚΗ Πολυγύρου, επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά στον ΠΟ Νέας Τρίγλιας, τη Δόξα Καλυβών και την Ένωση Ριζών/Παλαιόχωρας. Όλοι περιμένουμε πολλά από έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και αδιαμφισβήτητο ταλέντο που επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε για να κλείσει την καριέρα του.

"Εμπόλεμη ζώνη" η Ελλάδα!


Με υπερβολές και μεγάλη δόση τρομολαγνίας που αναπόφευκτα αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, η βρετανική Ομπσέρβερ μεταφέρει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας "προειδοποιούν για κύμα βίας που θα θυμίζει την Ιταλία της δεκαετίας του '70"!

Με τίτλο "Η Σέχτα Επαναστατών προειδοποιεί τους τουρίστες ότι η Ελλάδα είναι εμπόλεμη ζώνη", η ανταπόκριση εστιάζει στην δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης και στον φόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.