Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίγλιας, σχετικά με τις οφειλές προς τον ΟΑΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικαιρότητας, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίγλιας του Δήμου της Νέας Προποντίδας και του προέδρου του κου Αϊβαλιώτη Ευαγγέλου,  αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους και συναντήθηκε μαζί τους το μεσημέρι της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της δημοτικής κοινότητας της Νέας Τρίγλιας.

Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κος Γκιλής Γεώργιος και ο νομικός σύμβουλος του κος Φυργάδης, παρευρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες της Τρίγλιας, καθώς και μέλη άλλων εμπορικών συλλόγων των γειτονικών περιοχών.

Τα κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το οικονομικό αδιέξοδο όπου έχει περιέλθει ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος εξαιτίας της αδυναμίας ανταπόκρισής τους στην εξόφληση των οφειλών τους προς τον ΟΑΕΕ, αλλά και των αλλεπάλληλων φόρων.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη ξαναχτυπά: Προσκυνά τον Οικουμενικό Πατριάρχη


Φορώντας το γνωστό δαντελένιο αποκαλυπτικό μπούστο

Και ενώ νωρίτερα στην επίσκεψή της στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η Ολγα Κεφαλογιάννη είχε εμφανιστεί ντυμένη σύμφωνα με το πρωτόκολλο μια μάλλον απρόσμενη συνατησή της με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αργότερα, την ανάγκασε να προσκυνήσει εκθέτοντας το μπούστο της περισσότερο απ' ότι περίμενε και ήλπιζε.

Tραγωδία: Μία νεκρή γυναίκα από τις πλημμύρες στο Άργος



ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Η ΧΩΡΑ

Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από υπόγειο οικίας στο Άργος, κατά τη διάρκεια άντλησης υδάτων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega o δήμαρχος του Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, πρόκειται για μια 55χρονη σερβικής καταγωγής που διέμενε σε υπόγειο στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Καμπόσος ανέφερε ότι το Άργος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έκανε λόγο για εκταταμένες ζημιές σε όλο το δήμο Άργους - Μυκηνών.

ΣΟΚ: «Έσβησε» 13χρονη από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

ΕΜΕΝΕ ME TH MHTEΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος που βρήκε το βράδυ της Κυριακής μία 13χρονη από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν μάνα και κόρη προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο με ένα παραδοσιακό μαγκάλι το οποίο είχαν στο σπίτι τους.

Η 13χρονη και η 54χρονη μητέρα της ήταν από τη Σερβία και όπως έγινε γνωστό δεν είχαν εδώ και καιρό στο σπίτι τους ρεύμα με αποτέλεσμα να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να ζεσταθούν.

Νέος πρόεδρος στο ΔΗΚΟ ο Νικόλας Παπαδόπουλος


Νικόλας Παπαδόπουλος 12.460 ψήφους (51,12%) - Μάριος Καρογιάν 11.914 ψήφους (48,88%)

Λευκωσία: Στις τρεις τα ξημερώματα  ανακηρύχθηκε τελικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος ως ο νέος πρόεδρος του ΔΗΚΟ με 51,12%. Σ’ ένα ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκαν οι εκλογές στο Δημοκρατικό Κόμμα για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Καθυστέρηση στην έναρξη της διαλογής, ενστάσεις και προβλήματα οδήγησαν, μια κατά τα αρχικά φαινόμενα τυπική διαδικασία, σ’ ένα μαραθώνιο που συνεχιζόταν και μετά τις 3.30 το βράδυ.

Χέρι φιλίας και συνεργασίας στον απερχόμενο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν έτεινε ο Νικόλας Παπαδόπολος μετά την ανακήρυξή του στη θέση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής του κόμματος Φύτο Κωνσταντίνου, εν μέσω πανηγυρισμών από δεκάδες υποστηρικτές τους.