Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Βραβείο στην «Πράσινη Χαρακτή Ελιά Πολυγύρου Χαλκιδικής»


To Χάλκινο Βραβείο για την «Πράσινη Χαρακτή Ελιά Πολυγύρου Χαλκιδικής» απέσπασε ο Παναγιώτης Χλιάπας από τη Χαλκιδική, στον 2ο Διαγωνισμό Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Το Agro Quality Festival αποτελεί τη συνέχεια του γνωστού φεστιβάλ ελιάς και ελαιολάδου. Στο φεστιβάλ αυτό συμμετέχουν και προβάλλονται πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιούνται ενημερώσεις για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, ενώ φέτος τα εγκαίνιά του πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Όταν αναγκάζονται και οι Θεοί πείθονται


Τελικά έμαθα ότι το Δημοτικό σχολείο των   ΦΩΤΕΙΝΩΝ   θα μείνει στην θέση του ... Γλύτωσαν τα παιδάκια από τον πιο επικίνδυνο δρόμο της  ΕΛΛΑΔΑΣ ...

Ήταν μια επιτυχία των κατοίκων των Φωτεινών και των  blogs  ΠΙΕΡΙΟΙ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΤΑ ΑΝΗΛΙΑ και οσων αλλων βοηθησαν και μου διαφευγουν αυτη την στιγμη ...

KΑΡΑΚΟΥΣΗΣ Θ. του ΚΩΝ-ΝΟΥ

Μουσική Εκδήλωση για την Επέτειο της Κήρυξης της Επανάστασης στη Χαλκιδική

κλικ για μεγέθυνση

Δήμος Πολυγύρου: Δελτίο Τύπου για τις Θερινές Άδειες πώλησης τσιγάρων για το 2011


Πολύγυρος   18-5-2011
Αρ. Πρωτ:  8673

Ταχ. Δ/νση:    Πολυτεχνείου 50
Ταχ. Κώδ.:    631 00 Πολύγυρος
Πληροφορίες : Χρήστος Παπατσικουράκης
Τηλ.:  2371350722

Προς : Πίνακα αποδεκτών

ΘΕΜΑ : «Ορθή επανάληψη δελτίου τύπου για τις Θερινές Άδειες πώλησης τσιγάρων για το 2011»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά  από απόφαση του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, ορίσθηκε ο αριθμός των θερινών αδειών πώλησης τσιγάρων που θα χορηγηθούν και φέτος, σε ενδιαφερόμενους επαγγελματίες των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πολυγύρου.

Ελεύθερη είσοδος σήμερα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους


Με πολλές ακόμα εκδηλώσεις θα εορταστεί η Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

Με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους υποδέχεται σήμερα η χώρα μας τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαΐου. Στο πλαίσιο του εορτασμού, έχουν προγραμματιστεί ποικίλες εκδηλώσεις (εκθέσεις, ημερίδες, διαλέξεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, μουσικές εκδηλώσεις κλπ.) σε 46 αρχαιολογικά μουσεία και χώρους σε όλη την επικράτεια.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), επιθυμώντας να αναδείξει τον ρόλο των Μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Επιλέγοντας ως θέμα της φετινής χρονιάς το «Μουσεία και Μνήμη», το ICOM επιθυμεί να αναδείξει τη σημασία των μουσείων ως φορέων διάσωσης και διαφύλαξης της ατομικής και της συλλογικής μνήμης.

Δελτίο Τύπου του Πάνα Απόστολου


ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
κ. Απόστολου Πάνα
Ταχ. Δ/νση:    Πολύγυρος
Ταχ. Κωδ.:    631 00
Τηλέφωνο:    23713-51249
FAX:        23710-39429

Πολύγυρος 17 Μαϊου 2011
ΠΡΟΣ:   Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πάνα Αποστόλη στο Υπουργείο Υγείας και στους αρμόδιους φορείς, για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ν. Καλλικράτειας, ως εξής:

Η ολοκλήρωση της οικοδόμησης του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Νέας Καλλικράτειας είναι πλέον πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο 2.500  τετραγωνικών μέτρων άρτια εξοπλισμένο. Για να γίνει δυνατή όμως η λειτουργία του θα πρέπει να αντιμετωπισθούν ουσιαστικά τα προβλήματα της φύλαξης, της καθαριότητας και της τεχνικής υποστήριξης του μηχανολογικού και του υπόλοιπου εξοπλισμού.