Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση των αγροτών Βραστάμων με τον Δήμαρχο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη στήριξη του Δήμου Πολυγύρου στις διεκδικήσεις των αγροτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα (18-2-2014) το πρωί με επιτροπή αγροτών των Βραστάμων στο Δημαρχείο Πολυγύρου.

Οι αγρότες της περιοχής των Βραστάμων πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στον Πολύγυρο ζητώντας μεταξύ άλλων την επανεξέταση των τελευταίων φορολογικών μέτρων για τον κλάδο τους και την κύρωση δασικών χαρτών με βάση πρόσφατες αεροφωτογραφίες και όχι τις αεροφωτογραφίες του 1945.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την επιτροπή των αγροτών, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δ. Ζαγγίλα, του Αντιδημάρχου, Χ. Βορδού, του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και εκπροσώπων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου,

Γιώργος Πιπερόπουλος: Ανιχνεύοντας τα κίνητρα της συμπεριφοράς μας…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Στην διάρκεια σχεδόν πέντε δεκαετιών, στην προσπάθειά μου να σκιαγραφήσω ένα ερμηνευτικό πλαίσιο για τα κίνητρα της συμπεριφοράς μας, μέσα από τα εμπειρικά δεδομένα και τις θεωρητικές αναζητήσεις, εντόπισα 4 θεμελιακές έννοιες.

Σε μια συνθετική ολότητα θεωρίας και εμπειριών αυτές οι 4 έννοιες μπορούν να μας δώσουν ένα χρήσιμο ερμηνευτικό πλαίσιο ξεκινώντας από τη διαπίστωση ότι, μολονότι διαφέρουμε ως άτομα, μέσα στην ίδια κοινωνία παραμένει κοινός ο παρονομαστής της ανθρώπινης φύσης μας…

Οι 4 έννοιες, αναγνώριση, ανταπόκριση, ασφάλεια και νέες εμπειρίες παρουσιάζονται παρακάτω

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Ταξιαρχιωτών, στον Πολύγυρο

κλικ για μεγέθυνση