Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Το πήδημα προς την ελευθερία» και «η μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα»

Το άρθρο της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλας Ξουλίδου πυροδότησε σουρεαλιστικά σχόλια στους διαδρόμους της Βουλής

Σταυρόπουλος Λάμπρος

Ο τίτλος του κειμένου είναι «Το πήδημα προς την ελευθερία», με την επεξηγηματική υποσημείωση: «Μήνυμα ξεσηκωτικό για όλους τους Νεοέλληνες». Πρόκειται για το άρθρο της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου (δημοσιεύεται στο περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή») που προειδοποιεί τους αναγνώστες ότι ο «τίτλος της ιστορίας μας είναι: ΄΄Η μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα΄΄». Είναι ένα κείμενο που σίγουρα ξεφεύγει από τον τετριμμένο πολιτικό λόγο και έχει προκαλέσει σχόλια, με σουρεαλιστική διάθεση σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκετών συναδέλφων της βουλευτών.

«Είσαι σκληρός και μάγκας και τυραννικός με τους πιο αδύναμους και δούλος, ζητιάνος και γλείφτης με τους καρεκλοθεσίτες»,

Ελπίδα ζωής για τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα: Αποσωληνώνεται εντός 48 ωρών

Πρώτα χαμόγελα για την οικογένεια του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο όπου έπεσαν νεκροί οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εμφανίζονται σήμερα αρκετά αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πορεία ανάρρωσης κρίνεται ικανοποιητική και ο 29χρονος αναμένεται να αποσωληνωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Γέροντας ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε την κίνηση του εκτελεστή,

Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας για την διπλή δολοφονία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενωμένοι Απέναντι σε Κάθε Δολοφονία.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση με αποτέλεσμα τη στυγνή δολοφονία δύο συνανθρώπων μας και τον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου. Τόσο σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, όσο και σε όλες, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στη βία, από όπου και αν προέρχεται και να μην αφήσουμε κανέναν να βυθίσει την πατρίδα μας στο σκοτάδι δημιουργώντας συνθήκες αποσταθεροποίησης.

Καρέ – καρέ η δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, ήθελαν και άλλους νεκρούς οι δράστες

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Σημαντικά στοιχεία για τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας  των δύο νεαρών ατόμων μελών της Χρυσής Αυγής και του σοβαρού τραυματισμού ενός τρίτου έξω από τα γραφεία του κόμματος το Νέο Ηράκλειο, έδωσε το βίντεο  που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.

Οι κινήσεις του εκτελεστή, φανερώνουν ότι πρόκειται για επαγγελματία που ήθελε περισσότερους νεκρούς.

Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής που φορά καπέλο τζόκεϊ (ο συνεργός του φορά κράνος) να πλησιάζει τέσσερις νεαρούς άνδρες έξω από την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Οι νεαροί δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Σε βίντεο σοκ καταγράφηκε καρέ-καρέ η εκτέλεση των μελών της Χρυσής Αυγής

Μόλις δέκα δευτερόλεπτα διήρκεσε το σκηνικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δύο νεαρών χρυσαυγιτών και ο τραυματισμός ενός ακόμη έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

 Στο σημείο της εκτέλεσης, μαζί με τα τρία θύματα, βρισκόταν και τέταρτο άτομο που γλίτωσε από τα πυρά, το οποίο θεωρείται μάρτυρας - κλειδί και η κατάθεση του αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που είδαν το βίντεο από το περιστατικό αναφέρουν ότι ο εκτελεστής ήταν ψυχρός και κυνικός και το χτύπημα ήταν πολύ καλά οργανωμένο.

Ο Εθνικός Ύμνος προς τιμή των δύο δολοφονηθέντων Χρυσαυγιτών


Τα πλάνα είναι από το χθεσινο-βραδυνό τρισάγιο