Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα μασάλι από το Παλαιοχώρι - Ο χορός


Κάποτε μία γυναίκα παντρεμένη, από διπλανό χωριό, ετοιμαζόταν να πάει στο Νεοχώρι σε έναν γάμο. Εκεί που ετοιμαζόταν να φύγει, πέθανε ο άντρας της. Αυτή όμως έπρεπε να πάει στο γάμο οπωσδήποτε.

Μια και δυό πάει και αναθέτει σε δύο μοιρολογίστρες να κλάψουν τον άντρα της τάζοντάς τες «μ΄σό μούτλου κ΄κιά» (μισό μούτλο αντιπροσώπευαν ποσότητα που τη μετρούσαν αφού έμπηγαν το λιχνιτήρι ή ένα ξύλο στο σωρό με τα κουκιά και μετρούσαν 5 γροθιές σε ύψος).

Τις πήγε στο σπίτι στον πεθαμένο, και τις λέει :

- Ιδώ είνι, Γιάννη τουν λιέν , κλιαίτι τουν.

Εκεί που πήγε στο γάμο έτυχε να περνάει μία συγχωριανή της και την είδε να χορεύει. Τη φώναξε και της είπε :

- Μαρή ΄συ η άντρας είνι πιθαμένους, κι συ χουρεύ΄ς ;

Και η άλλη ετοιμόλογη :

- Ε, χουρεύου κι ρ΄μάζου, ίσια ίσια που κ΄νιούμι !

Πηγή: Παλαιοχώρι

Ο Τουταγχαμών στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο Τουταγχαμών βασίλεψε επί μόλις εννέα χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο και προτού καλά καλά προλάβει να ενηλικιωθεί πέθανε· και μαζί και η φήμη του, για να «αναγεννηθεί» περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα, όταν οι αρχαιολόγοι Χάουαρντ Κάρτερ και Κάρναβον ανακάλυψαν τον τάφο του, το 1922.

Μια γεύση από τους ανεκτίμητους θησαυρούς του μοναδικού αυτού τάφου που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση του Μουσείου Κing Τut (Μουσείο Τάφου του Βασιλιά Τουταγχαμών), που έχει ήδη αρχίσει να στήνεται στους χώρους του περιπτέρου 5 της 74ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Συνολικά 65 μουσειακά εκθέματα (πιστά αντίγραφα) από τους θησαυρούς του Φαραώ θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν οι επισκέπτες της ΔΕΘ. Στην κινητή αυτή έκθεση, που έχει ταξιδέψει στη Γερμανία, τη Σουηδία και στη Δανία, παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, ο τάφος και η μούμια του, η βασιλική καρέκλα, αγάλματα και πολλά άλλα ταφικά αντικείμενα, όπως δήλωσε ο δημιουργός των εκθεμάτων και επιμελητής της Οσάμα Καράρ.

Πηγή: Το Βήμα

Η Νέα Δημοκρατία είναι διχασμένη

κλικ στην γελοιογραφία για μεγέθυνση

Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Βουλγαράκης από τις λίστες της ΝΔ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των υποψηφιοτήτων στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας. Ένας –ένας οι εμπλεκόμενοι με τα σκάνδαλα που συντάραξαν τη παράταξη, ανακοινώνουν την απόφαση τους να μην είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές.

Σήμερα ήταν η σειρά του Γιώργου Βουλγαράκη, να βγάλει τον Κώστα Καραμανλή από τη δύσκολη θέση, και να αποσυρθεί οικιοθελώς από τη λίστα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στην Α Αθηνών.

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ανακοίνωσε την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος , τονίζοντας ότι έπεσε θύμα πολιτικού «κανιβαλισμού» ενώ δεν έφερε καμία ευθύνη για όσα του καταμαρτυρούσαν οι πολιτικοί και όχι μόνο αντίπαλοι..

Πάντως, όπως διαρρέουν από του Μαξίμου, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε με τον Γ. Βουλγαράκη και του ζήτησε επιτακτικά τη παραίτηση του, πράγμα που έγινε, χωρίς χρονοτριβή από τη πλευρά του κ. Βουλγαράκη

Πηγή: Hellenic Business

Πριν λίγο ο Χατζηνικολάου στο Alter έλεγε ότι ο Βουλγαράκης μίλησε για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία!

Ο Χριστός... στον Άρη!

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι έχουν δει τα πρόσωπα του Χριστού και της Παναγίας σε ένα κομμάτι τυρί, σε υπερηχογράφημα, σε ψωμί, ακόμα και σε μπάρα σοκολάτας. Τώρα, στη λίστα προστίθεται και η επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Η επίμαχη φωτογραφία

Φωτογραφία της ΝΑΣΑ που τραβήχτηκε από ψηλά, δείχνει, αν κοιταχτεί από συγκεκριμένη γωνία και με πίστη, το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Η εικόνα απαθανατίστηκε από κάμερα δορυφόρου της ΝΑΣΑ στις 3 Αυγούστου και δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα. Αυτό που βλέπετε είναι στην πραγματικότητα αναχώματα κοντά στο κρατήρα Hale στα νότια του πλανήτη.

Μένει να δούμε αν η ανακάλυψη αποδειχτεί γελοία, όπως και προηγούμενα παραδείγματα. Το 2004 μοσχοπουλήθηκε ένα sandwich με τυρί δεκαετίας, καθώς λεγόταν ότι πάνω του είχε σχηματισθεί το πρόσωπο της Παναγίας. Στη συνέχεια πουλήθηκαν εκατοντάδες μπλουζάκια με στάμπα… το «άγιο» sandwich.

Πηγή: Zougla.gr

Χέρι-χέρι στις εκλογές ΛΑΟΣ και Ηλίας Ψινάκης


Το κοινό των «μεσημεριανάδικων» θέλει να φέρει κοντά στην πολιτική ο Γ. Καρατζαφέρης

Με «μπροστάρηδες» τον Ηλία Ψινάκη και ποδοσφαιριστές θα επιχειρήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης να προσεγγίσει τους νέους και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην πολιτική. «Έγώ θέλω να πλατύνω την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με ανθρώπους που έχουν μονίμως γυρισμένη την πλάτη. Δηλαδή, η ζώνη των 2 με 5 το μεσημέρι, αυτός ο κόσμος, γιατί να μην είναι στην πολιτική;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δίνοντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε σε δείπνο που είχε με τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ και τηλεπερσόνα, λέγοντας ότι έψαχνε να βρει ποιος έχει την "λάμψη" στα παιδιά που είναι μακριά από την πολιτική. "Είχαμε μία κουβέντα χθες και του λέω κ. Ψινάκη, καλά αυτά που κάνετε, διαφωνώ, συμφωνώ δεν με ενδιαφέρει.

Έχετε όρεξη να προσπαθήσετε να βάλουμε στην πολιτική μέσα αυτά τα παιδιά που έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική", είπε, μεταφέροντας στους ακροατές όσα συζήτησε με τον συνδαιτυμόνα του. Όπως διευκρίνισε, την αφορμή για την εμπλοκή του με τα κοινά του έδωσε η είδηση ότι η πολεοδομία μήνυσε τον Τομ Χανκς, ο οποίος έχει εξοχικό στην Αντίπαρο, επειδή έκανε ένα σκαλοπάτι στην θάλασσα. "Γι' αυτό το σκαλοπάτι εγώ θα ασχοληθώ με την πολιτική", είπε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι είδε τον Ηλία Ψινάκη να έχει όρεξη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει απευθυνθεί σε δημοφιλή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για να φέρει στην πολιτική "τον κόσμο που έχει στην πλάτη". "Αυτό το οποίο κάνω εγώ και έχω υποχρέωση να το κάνω, είναι να φέρω στην πολιτική ανθρώπους, πολίτες Έλληνες που έχουν γυρισμένη την πλάτη. Αυτός είναι ο λόγος, αυτό κάνω", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχολιάζοντας την προσχώρηση του δημάρχου Βιλίων στο ΛΑΟΣ, τόνισε ότι πρόκειται για μια κίνηση με ιδιαίτερη συμβολική σημασία, καθώς ήταν ο πρώτος που είχε υπογράψει το κείμενο με το οποίο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πρότειναν τον Κώστα Καραμανλή για την προεδρία του κόμματος.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Παραδοσιακό Τραγούδι της Δράμας - Μακεδονία ξακουστή

Τους φταίει το ΠΑΣΟΚ και έπεσαν;


Το ΠΑΣΟΚ φταίει για τις πρόωρες εκλογές λέει η Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ την δουλειά του κάνει και πολύ καλά την κάνει. Το ΠΑΣΟΚ έριξε τον Καραμανλή; ή ο Σουφλιάς, ο Μπόμπολας, η Ντόρα και τα διαπλεκόμενα;

Δείτε την αλήθεια κατάματα, οι μαλακίες τους και η διαφθορά τους φταίει. Θυμηθείτε το "Μακεδονικό" αεροπλάνο που προσγειώθηκε στην Κέρκυρα. Το Βόρεια Μακεδονία ούτε που να το σκέφτονται.

Ο Καραμανλής έχει επαφή με το περιβάλλον; Μπήκε σε Νομαρχιακές και σε Τοπικές αιφνιδιαστικά να δει τι συμβαίνει; Μπήκε στα Νοσοκομεία; Για παράδειγμα χθες βράδυ περνώντας από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που εφημέρευε, είχε ουρά και τουλάχιστον 150 άτομα να περιμένουν έξω από τα εξωτερικά Ιατρεία στην αυλή.

Μπήκε κανείς από αυτούς τους χλιδάτους ξαφνικά μέσα σε Τρένα, Λεωφορεία, στο Τραμ, στον Ηλεκτρικό στην Αθήνα, να δει με τι τριτοκοσμικές συνθήκες μεταφέρεται ο κόσμος;

Γιατί δεν έκανε αντίστοιχο δρόμο με την Αττική Οδό ο λατρευτός τους Μπόμπολας στην Δυτική Αθήνα, (Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Περιστέρι) ούτως ώστε να έχουμε αποφύγει την καρμανιόλα στον Κηφισό;

Γιατί δεν κάνει δρόμους στη Βόρεια Ελλάδα; Όλοι γνωρίζουμε για τον απερίγραπτο δρόμο που συνδέει την Θεσσαλονίκη με την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο.

Εάν φάγανε τα λαμόγια το δημόσιο χρήμα, γιατί να την πληρώνει πάλι ο κοσμάκης με ΕΤΑΚ και έκτακτες φορολογίες; Να τους κατασχέσουνε τις βίλες, τα αυτοκίνητα και να πάνε φυλακή, τι φταίει ο κόσμος;

Αυτά και άλλα πολλά που θα χρειαζόταν μέτρα ολόκληρα να γράφουμε, έριξαν τη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ σας φταίει μετά; Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ, λόγω εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας να ρίξει την κυβέρνηση, μη - στηρίζοντας τον Κάρολο Παπούλια. Δικαίωμα του, προβλέπεται, δεν είναι αντισυνταγματικό.

Εκτός αυτού, για ποιόν λόγο να υποστηρίζουν τα κόμματα, για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μη - εκλεγέντα με το ψηφοδέλτιο του κόμματος του, λίγους μήνες πριν; Είναι Δημοκρατικό αυτό;

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και όχι τις τριτοκοσμικές, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται από τους Πολίτες και δεν παίζονται πολιτικά παιχνίδια πάνω στην εκλογή του Προέδρου, όπως συμβαίνει εδώ.

Είναι Δημοκρατική χώρα αυτή που υπάρχει κυβέρνηση με κλειστό Κοινοβούλιο επί 5 μήνες και περνάνε Νομοσχέδια με 3 και 5 άτομα στην αίθουσα;

Να μην ξαναπούμε για την έξαρση της εγκληματικότητας, των διαρρήξεων και των κλοπών. Είναι γνωστά αυτά σε όλους. Κάποτε κοιμόμασταν με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, σήμερα κλέβουν αυτοκίνητα μέσα στον Πολύγυρο. Να το παραβλέψουμε και αυτό;

Μια ιδέα από κλέφτικο τραγούδι


Πράσινα κόψετε κλαδιά, στρώστε μου να καθίσω


και φέρτε τον πνευματικό να με ξομολογήσει,

να τον ειπώ τα κρίματα, όσα 'χω καμωμένα

φέρτε μου και τον Άκτωρα να δώσω κι άλλα έργα...

"Άτακτη φυγή" καθ' υπόδειξιν


"ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ" ΚΑΤ ' ΕΝΤΟΛΗΝ

Πρέπει να το καταλάβουν οι πολίτες άπαξ διά παντός οτι:

Τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν τις προσδιορίζουν οι πολιτικοί, ούτε κι οι πολίτες με την ψήφο τους.

Τα ξένα και ντόπια συμφέροντα που ελέγχουν τα ΜΜΕ δίνουν τις εντολές στους πολιτικούς και κατά κύριο λόγο διαμορφώνουν και την κομματική συνείδηση του πολίτη.

Αυτά... εκλέγουν την εκάστοτε κυβέρνηση.

Η "άτακτη φυγή" του Καραμανλή σε εκλογές, ήταν προδιαγεγραμμένη από τα εξής γεγονότα:

1. Ενώ στα σχέδιά του ήταν και είχαν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις να επισκεφθεί τις ΗΠΑ τον Οκτώβριο, τελικά η κυβέρνηση Ομπάμα δεν τον δέχθηκε....

2. Δύο βασικοί συνεργάτες του Καραμανλή στην κυβέρνηση, ο Σουφλιάς ως εκπρόσωπος των ντόπιων οικονομικών συμφερόντων και η Ντόρα των υπερατλαντικών, τον πίεζαν συνεχώς να κάνει εκλογές τώρα.

3. Ακόμα και η Μαριέτα Γιαννάκου ως εκπρόσωπος των ευρωπαϊκών συμφερόντων, πήρε και αυτή το "ραβδί" της και αξίωσε εκλογές από τον Καραμανλή.

Σημειωτέον οτι εκλογές ίσον παραίτηση Καραμανλή.

Τα μηνύματα συνεπώς που πήρε ο Καραμανλής ακόμα και μέσα από την παράταξή του, ήσαν σαφέστατα...

Δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την επιλογή των εκλογών.

Ούτε είναι ο Καραμανλής ο δυνατός, για να μπορεί να αντισταθεί σε εχθρικό πολιτικό περιβάλλον...

Αφού δεν μπόρεσε μέχρι τέλους να υποστηρίξει και να διευρύνει το άνοιγμά του στον Πούτιν, μοιραία κατάληξη ήταν να δεχθεί τα πυρά και την εκδίκηση των υπερατλαντικών συμμάχων.

Αυτά όμως αποτελούν "ψιλά γράμματα" για τους πολίτες.

Το δυστύχημα είναι οτι 60 χρόνια μετά τον Β΄. Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που οι πολιτικοί της και οι πολιτικές της δεν μπορούν να απεμπλακούν από ξένα και ντόπια συμφέροντα...

Οι ΄Ελληνες μπορούν;

Πηγή: Politiko Safari

Στηρίζουμε Πολυγυρινούς υποψήφιους Βουλευτές


Επειδή κανένας δεν έχει κάνει τίποτα για τον Πολύγυρο, θα υποστηρίξουμε όλους τους Πολυγυρινούς υποψηφίους όλων των κομμάτων.

Εάν φυσικά το επιθυμούν και οι ίδιοι, μπορούν να μας στέλνουν Δελτία Τύπου για να τα δημοσιεύουμε. Επίσης θα δημοσιεύουμε ανακοινώσεις του Γιάννη Δριβελέγκα, γιατί μας έστειλε και πριν τις εκλογές.

Φυσικά θα υποστηρίξουμε και τον Κυριάκο Βελόπουλο, γιατί όταν οι άλλοι τα ξύνανε, αυτός έκανε ερώτηση στην Βουλή για τον δρόμο καρμανιόλα Θέρμης - Γαλάτιστας.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι να μην στείλουν τίποτα, ούτε τα πολιτικά κόμματα. Τόσο καιρό που ήταν κρυμμένοι;

Αυξήσεις στα καρτοκινητά από 15 Σεπτεμβρίου


Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Q, στέλνει στους πελάτες της το παρακάτω μήνυμα:

Από 15/9 οι κάρτες ανανέωσης που θα διατίθενται θα περιέχουν και τέλος καρτοκινητής 12%, πλέον ΦΠΑ. Ανανεώστε το χρόνο σας τώρα για 12% περισσότερο χρόνο ομιλίας.

Πως κατάφεραν και έφαγαν το καταπέτασμα και βούλιαξε οικονομικά το κράτος;

Για κρετίνους μας περνάνε και ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε; Μας έχουν γδάρει στην κυριολεξία. Να υπενθυμίσουμε ότι στην τουρκοκρατία υπήρχε ο φόρος της Δεκάτης ΜΟΝΟ. Δηλαδή το 1/10 φορολογούσαν.

Πως την είδαν αυτοί;

Με τέτοια μυαλά θέλουν να κερδίσουν εκλογές;

Όσοι έκλεψαν το Δημόσιο χρήμα, να πάνε φυλακή. Δεν θα την πληρώνει ο κοσμάκης πάντα.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ αφού και τυπικά έχουν ενταχθεί στην ομάδα.

Πρόκειται για δύο νέα παιδιά που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας από την έναρξή της και είναι:

1. Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος, 18 ετών επιθετικός που προέρχεται από τα φυτώρια της ΝΙΚΗΣ και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν ως δανεικός στη ΔΟΞΑ Καλυβών ομάδα Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής.



2. Παντζουράκης Θωμάς, 17 ετών επιθετικός, κατάγεται από τη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και έπαιξε για δύο χρόνια με την ομάδα ΦΟΙΝΙΚΑΣ Νικήτης.


Αύριο, Σάββατο 5/9/2009, η ομάδα της ΝΙΚΗΣ θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ (ομάδα Γ΄ Εθνικής) στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ποιόν Θωμά ψάχνει ο Λαρσινός;

Μαυρίστε τον Γιάννη Ιωαννίδη


Αυτός ο πολιτικάντης αρνήθηκε να τοποθετηθεί plexiglass στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν επεισόδια, που ευτυχώς δεν έχουν κοστίσει ως τώρα ανθρώπινες ζωές.

Αρνήθηκε να δώσει λύση, ενώ μπορούσε, για να χτιστεί το νέο γήπεδο του Ηρακλή.

Αυτός ο πολιτικάντης άφησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να πέσει στην Δ' κατηγορία και αρνήθηκε να βοηθήσει, ενώ είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα που χρειαζόταν για να σωθεί ο Απόλλωνας.

Φυσικά και γνωρίζει ότι τα ταμία του κράτους είναι άδεια. Για να χαρίζει χρέη στον Ολυμπιακό, ξέρει όμως.

Αυτός ο πολιτικάντης αρνήθηκε να δώσει λύση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και κινδυνεύει λόγω στατικότητας να καταρρεύσει η Θύρα 4. Επίσης δεν υπάρχουν διάδρομοι μεταξύ των οπαδών (δίοδοι διαφυγής) για να μπορέσουν να αποχωρήσουν ασφαλώς σε περίπτωση ατυχήματος.

Αν γίνει ένα τέτοιο ατύχημα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα θρηνήσουμε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες θύματα.

Αυτός ο επικίνδυνος πολιτικάντης πρέπει να πάει στο σπίτι του.

Φούμο, θα πέσει πολύ φούμο σε αυτές τις εκλογές. Ας αρχίσουμε από αυτόν.

Γλυκερία - Τι σε μέλλει εσένανε & H τράτα μας η κουρελού

Εξωγήινοι… απήγαγαν στο παρελθόν την σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού !!!

Η πολιτική τις περισσότερες φορές είναι βαρετή και απεχθής για τους πολίτες. Ενίοτε όμως παρουσιάζει εκπλήξεις και ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα εάν έχει χαρακτηριστικά παραπολιτικής. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Μιγιούκι Χατογιάμα σύζυγος του προσφάτως εκλεγέντος Ιάπωνα πρωθυπουργού Γιούκιο Χατογιάμα. Η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας υποστηρίζει με πάθος ότι στο παρελθόν απήχθη από… εξωγήινους και επισκέφθηκε την Αφροδίτη.

Για να θεμελιώσει ακόμη περισσότερο τις απόψεις της η κ. Χατογιάμα συνέγραψε βιβλίο με τίτλο "Παράξενα πράγματα που έχω συναντήσει". Στο εν λόγω πόνημα περιγράφει ότι πριν από δύο δεκαετίες η ψυχή της είχε ταξιδέψει με εξωγήινους σε άλλο πλανήτη. "Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, το πνεύμα μου πέταξε με ένα τριγωνικό UFO στην Αφροδίτη. Ήταν πολύ όμορφα και πολύ πράσινα".

Η κ. Χατογιάμα υποστηρίζει επίσης, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά την διάρκεια του «ταξιδιού», γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ - ο οποίος – σύμφωνα με την πρώτη κυρία της Ιαπωνίας - σε προηγούμενη ζωή του ήταν…Ιάπωνας.

Πηγή: Foreign Press

Αυτή η γ'ναίκα η Μιγιούκι Χατογιάμα του έχ' χαμένου.

Να τα βλέπετε αυτά για να ξέρετε ότι κι αλλού συμβαίνουν ακατανόητα πράγματα, όχι μόνο στην Ελλάδα με τις πρόωρες εκλογές.

Η ιστορία του '65 επαναλαμβάνεται από την Ντόρα


Ο μπαμπάς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με την αποστασία του 65 διέλυσε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη την Ένωση Κέντρου του γέρου της δημοκρατίας για να κάνει τα «χατίρια» των αμερικανών και του παλατιού, ασφαλώς με το ανάλογο «τίμημα».

Σαράντα τόσα χρόνια μετά έρχεται η ΚΟΡΗ κουβαλώντας το διχαστικό γονίδιο της οικογένειας να κάνει το ίδιο, αλλά επειδή έχει υπάρξει μεγάλη πείρα από το παρελθόν, με περισσότερη «διακριτικότητα», έρχεται να διαλύσει την Ν.Δ αυτή την φορά.

Όχι τίποτα άλλο ,αλλά να έχουν και το ρεκόρ στην οικογένεια. Τα σχόλια και λόγια του τύπου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι ο αρχηγός και οι λοιπές μητσοτακο-βλακείες δεν πείθουν κανένα. Αυτό το ήξερε ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ και σου λέει έτσι το πας ; και εγώ θα σου παραδώσω ένα διαλυμένο κόμμα και θα σε στείλω με τον τρόπο μου στον …..
πολιτικό σου καιάδα .

Άντε ΓΕΙΑ. κάπως έτσι έχουν τα «γεγονότα», και ας βγαίνει η αμερικανοδουλη να λέει ότι θέλει. Μαζί με την «αποχώρηση» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ήχησε η σάλπιγγα του τέλους στο πολίτικό όνειρο για πρωθυπουργία. Ευτυχώς γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί (εάν υπάρχει χειρότερο) στην χώρα.

Το μητσοτακεικο είναι από την ποιο άχρηστη πολιτική πάστα που μπορεί να γεννήσει ο τόπος. Όποια «βρώμικη» πέτρα και αν σηκώσεις κάποιον της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα βρεις από κάτω.

Αλλοίμονο μας εάν περνούσαν τα σχέδια τους. Εάν τα δει κάποιος έτσι τα πράγματα, αποχωρεί κάνοντας ένα μεγάλο δώρο ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ στην νέα γενιά.

Πηγή: ixnos

Κύριε πρωθυπουργέ, η επιστολή μου είναι για σας!

Κύριε Πρωθυπουργέ.!

Σχεδόν γονυπετής, εκλιπαρούσατε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να δηλώσει προκαταβολικά ότι θα στηρίξει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον νυν κ. Κάρολο Παπούλια.

Σας καταλογίζω επιεικώς μεγίστη αφέλεια, όσον αφορά το υποτιθέμενο ..."παιχνίδι" του Γιώργου Παπανδρέου, ότι δηλαδή έπαιζε δήθεν με τους ...θεσμούς.

Ποιούς θεσμούς κύριε Πρωθυπουργέ και ποιούς εκπροσώπους αυτών;

Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου δεν έπαιζε με τους θεσμούς, όπως θέλαμε όλοι να πιστεύουμε, αλλά έπαιζε με την ...υπομονή σας.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ κύριε Πρωθυπουργέ, τους λόγους για τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ΔΕΝ θα στήριζε τον κ. Παπούλια;

Απλά, όλα πορευόντουσαν βάσει προδιαγραμμένου σχεδίου, και δυστυχώς για σας, οι ..."συμβουλάτορες - επικοινωνιολόγοι" τύπου Λούληδων κ.λ.π. σας απέδειξαν στην πράξη ότι "πέντε βόδια, μας κάνουν δυο ...ζευγάρια".

Τουλάχιστον, ούτε η σιωπή του ..."υπερκομματικού" προέδρου της Δημοκρατίας σας προβλημάτισε κύριε Πρωθυπουργέ;

Ωστόσο εσείς επιμένατε "Παπούλια", και δώστου "Παπούλια", και ξαναδώστου "Παπούλια", και το σενάριο πήγαινε ...λέγοντας, σε σημείο να μας έχετε κουράσει αφάνταστα, ενώ κατά βάθος - πιστεύω - ούτε κι' εσείς ο ίδιος θα θέλατε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν υπέργηρο, αλλά ευπρεπή κατά τα άλλα.

Ως πρόεδρο τον κρίνω πλέον, και όχι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τω πάλαι.

Και εδώ ακριβώς κ. Πρωθυπουργέ παίχτηκε όλο το ...παιχνίδι, με την διαφορά ότι εσείς βρισκόσασταν στην ...εξέδρα και όχι στον αγωνιστικό χώρο, όπου έπαιζαν στην ίδια ομάδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Σας το έχω ξαναγράψει πολλάκις.! Θα έπρεπε να είχατε προτείνει από καιρό, κάποιο άλλο πρόσωπο για την προεδρία της Δημοκρατίας, κάνοντας τον κ. Παπανδρέου να σέρνεται κοντά σας, σαν ...κουταβάκι. Εσείς όμως πετάξατε τους προβληματισμούς της βάσης του κόμματος, ωσάν να επρόκειτο περί περιεχομένου σκουπιδοτενεκέδων, αλλά δυστυχώς και πάλι για σας, κρατήσατε τους ίδιους ...τενεκέδες κοντά σας.!

Θυμόσαστε κύριε Πρωθυπουργέ τις δηλώσεις του κ. Στεφανόπουλου, όταν είχε έρθει η ώρα για να ανανεωθεί η θητεία του;

Απευθύνθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα και τους ζήτησε να δεσμευτούν δημοσίως ότι θα τον εκλέξουν, και τότε, μόνο τότε, αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Παπούλιας δεν έπραξε αναλόγως.

Ο κ. Παπανδρέου, με περισσό θράσος, αλλά και με την συνδρομή των ...ανεξάρτητων ΜΜΕ σας φόρτωσε τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου και της Siemens, ενώ ο ίδιος συμπεριφερόταν ως ...αλλοδαπός.

Νομίζετε πως θέλει πολύ ο Έλληνας για να πεισθεί; Λέγε λέγε το κοπέλλι κάνει...

Κύριε Πρωθυπουργέ, κλείνω.!

Στα δεξιά σας υπήρχε ένας Καρατζαφέρης, τον οποίο εσείς ο ίδιος θυσιάσατε στο βωμό της ...Σαλώμης, αλλά και της ...Τζοκόντας με το πλατύ ...χαμόγελο.

Δεν έπρεπε να αφήσετε αυτή την κόντρα να εξελιχθεί σε ...σφαγή.

Τώρα, πέταξε το πουλάκι.

Υπήρχε μια ελπίδα να σας στηρίξει μετεκλογικά, διότι αυτοδυναμία δεν πρόκειται να πάρετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και φυσικά το ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, όπως αντιλαμβάνεσθε, δεν πρόκειται να σας στηρίξει σε καμία περίπτωση, διότι η κοινή γνώμη θεωρεί τον ΛΑΟΣ σαν μια πολιτικά ανερχόμενη δύναμη.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
είχατε το μαχαίρι, αλλά και το πεπόνι, ώστε να φέρνατε τον κ. Παπανδρέου στη δεινή θέση να αναλάβει το πολιτικό κόστος του ...παιχνιδιού με τους θεσμούς.

Εσείς όμως κρατήσατε το μαχαίρι, και πετάξατε το ...πεπόνι.

Καλή τύχη Κύριε Πρωθυπουργέ.

Πηγή: gianniotis