Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Αντώνης Σαμαράς: Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι φθαρμένο προϊόν


Επιμονή στις αρχές και τις ιδέες της Ν.Δ. διακήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς, διαμηνύοντας ότι ο ίδιος δεν θα κάνει τη χάρη σε κάποιους «συμβούλους» που έχουν μεγάλη ευθύνη για την πρόσφατη μεγάλη ήττα της Ν.Δ. και οι οποίοι, όπως είπε, «κάνουν και μαθήματα. Μας εξηγούν γιατί εμείς η Ν.Δ. είμαστε 'φθαρμένο προϊόν'. Γιατί οι ιδέες μας είναι ξεπερασμένες και πρέπει να τις κρύβουμε. Ή να τις αλλάξουμε. Ενδεχομένως και να ...ζητήσουμε συγγνώμη γιατί εξακολουθούμε και τις πιστεύουμε. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».

Μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων του στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Σαμαράς θέλησε, κατά δήλωσή του, να στείλει να ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία:

"Η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη δεν αποτελεί αντικείμενο Ελληνοτουρκικών διαφορών. Εμείς θεωρούμε τους συμπολίτες μουσουλμάνους αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού λαού, ανεξάρτητα από θρησκεία ή καταγωγή. Εμείς δεν τους θεωρούμε ξένους σε ξένη χώρα. Συμπατριώτες μας είναι και δεν δεχόμαστε μαθήματα μειονοτικής πολιτικής από την Τουρκία. Το ιστορικό της παρελθόν, γνωστό σε όλο τον κόσμο, δεν της επιτρέπει να κάνει μαθήματα, αλλά να παίρνει μαθήματα".

Με βάση τα παραπάνω, ο Αντ. Σαμαράς κάλεσε την Τουρκία "να πάψει να δηλητηριάζει την ειρηνική συμπόρευση Ελλήνων, χριστιανών και μουσουλμάνων. Να σταματήσει τις υπόγειες παρεμβάσεις και τη συστηματική ανθελληνική προπαγάνδα από γνωστά φανατικά στοιχεία. Και να περιορίσει τη δράση του τουρκικού προξενείου, σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας".

Όλα έχουν όρια, δήλωσε και αναρωτήθηκε τι σημαίνουν οι κατʼ ιδίαν, τετ α τετ συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και "αν πηγαίνουμε σε απευθείας διαπραγματεύσεις και απεμπολούμε δικαιώματα που απορρέουν από τις θέσεις μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ".

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Προβάδισμα Σαμαρά δείχνει νέα δημοσκόπηση!


Καταλληλότερος για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 44% έναντι 28% της Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Flash.

Η δημοσκόπηση έγινε στις 16 και 17 Νοεμβρίου σε δείγμα 1.204 ατόμων.

Οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 44% απάντησαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι καταλληλότερος για την προεδρία. ...

Αντίστοιχα, το ποσοστό της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν 28% ενώ του Παναγιώτη Ψωμιάδη 14%.

Ειδικότερα, στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει 41,4% με τη Ντόρα Μπακογιάννη να ακολουθεί με 40,8% και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να συγκεντρώνει το 9,5% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα, ποιον θα επιλέγατε για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει 44,6%, η Ντόρα Μπακογιάννη 27,8% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 17,8%. Στην ίδια ερώτηση, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν σε ποσοστό 42,6% ότι θα επέλεγαν Αντώνη Σαμαρά, σε ποσοστό 39,7% τη Ντόρα Μπακογιάννη και σε ποσοστό 14,6% τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σε ενδεχόμενο δεύτερου γύρου, μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 49% έναντι 46,4% της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εξάλλου, σε ενδεχόμενο δεύτερου γύρου, μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος, που δηλώνουν ότι θα πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν, η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται οριακά με 50% έναντι 49,2% του Αντώνη Σαμαρά.

Στο ερώτημα, ποια είναι σημαντικότερη στήριξη, του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά ή του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Ντόρα Μπακογιάννη, η στήριξη Αβραμόπουλου συγκεντρώνει ποσοστό 61% έναντι 23% του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Στο ίδιο ερώτημα, οι ψηφοφόροι της ΝΔ απάντησαν σε ποσοστό 52% ότι σημαντικότερη είναι η στήριξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά ενώ σε ποσοστό 36% έκριναν ότι σημαντικότερη είναι η στήριξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Πηγή: Ρεσπέντζα

Ο τελευταίος λαγός...


Θα παραμείνει μέχρι το...τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Είναι το τελευταίο ανάχωμα (κατά Σαμαρά) στις "εθνικές ψήφους" της Μακεδονίας.

Θα μείνει και στη συνέχεια θα προσπαθήσει, με βοήθεια από την Αθήνα, να κρατήσει τις ψήφους εκτός του ρεύματος που καθημερινά ενδυναμώνεται,προς Σαμαρά.

Ο Μεσσήνιος Πολιτικός το γνωρίζει. Γιαυτό και επιμένει στη Βόρεια Ελλάδα, με συνεχείς περιοδείες. Ο ρόλος του Ψωμιάδη δεν θα αποκαλυφθεί. Μόνο αν ο ίδιος τον "ομολογήσει".

Βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικό νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για την τηλεοπτική κάμερα και αυτό το γεγονός τον καθιστά επικίνδυνα "ανεξέλεγκτο"...

Πηγή: Mediakias

Τα “νέα” και “άφθαρτα” υλικά με τα οποία η κ.Μπακογιάννη θα οικοδομήσει τη νέα ΝΔ


«Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που πλήγωσαν και έβλαψαν την παράταξη», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες από την Λάρισα και πρόσθεσε: «για να αποφύγουμε τα φαινόμενα αυτά στο μέλλον πρέπει να καθιερώσουμε στη Νέα Δημοκρατία κανόνες διαφάνειας, αξιοκρατίας και δημοκρατίας».

Μιλώντας στην πρόσφατη συγκέντρωση φίλων της στα Χανιά, η κα Θεοδώρα Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά» και πρόσθεσε: «εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα golden boys που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας».

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά της, παραθέτω ένα μέρος της λίστας με τα νέα, άφθαρτα και αυτόφωτα “υλικά” με τα οποία η κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη φιλοδοξεί να χτίσει το νέο οικοδόμημα της Ν.Δ. (η οποιαδήποτε σύνδεση με πρόσωπα, φέουδα, οικογενειοκρατία, συγγένειες, μηχανισμούς δηλ. διαπλεκόμενες σχέσεις, εξαρτήσεις και πολιτικές σκοπιμότητες, είναι εντελώς τυχαία)


1. Σουφλιάς Γιώργος (διανύει την δεύτερη εφηβεία του, αφουγκράζεται εξαιρετικά, προνομιακός συνομιλητής των μεγαλοεργολάβων, συνδαιτυμόνας της Α.Υ. Θεοδώρας στο Βυζαντινό και υπέρμαχος εισηγητής των πρόωρων εκλογών, υπεύθυνος υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Λάρισα)

2. Γιώργος Βουλγαράκης (οικονομολόγος, εξειδικευμένος σε θέματα φοροδιαφυγής, φιλόσοφος, offshore specialist, σύζυγος εθνικής συμβολαιογράφου και γαμπρός νομικού συμβούλου μονής Βατοπεδίου, κλπ.)

3. Κακλαμάνης Νικήτας (πρώην υπαρχηγός Σαμαρά και νυν υπαρχηγός Α.Υ Θεοδώρας. Από δήμαρχος Αθηναίων υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο παράρτημα της Α.Υ. στον Δημαρχείο. Αδιάφθορος, παρέχει την στήριξή του για λόγους αρχών. Καμία σχέση με ανταλλάγματα για την διεκδίκηση μιάς ακόμα 4ετίας στη Δήμο)

4. Βαληνάκης Γιάννης (η διαχρονική αξία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, σύζυγος της κυρίας Χριστίνας Βαληνάκη της γνωστής υπόθεσης του παραδικαστικού, για την οποία απαλλάχτηκε από τους δικαστές που παρασημοφορούσε η Α.Υ. Θεοδώρα Μπακογιάννη και πατρονάριζε ο πατήρ Μητσοτάκης)

5. Κασσίμης Θεόδωρος (οικονομολόγος και δημοσιογράφος που χάριν Μητσοτάκη έγινε υφυπουργός εθνικής οικονομίας και υφυπουργός εξωτερικών παρά την Α.Υ. Θεοδώρα, διαχρονικό εξαπτέρυγο της αγίας οικογένειας)

6. Γιακουμάτος Γεράσιμος (ο χύμα στο κύμα μαϊντανός των τηλεοπτικών παραθύρων με την γόνιμη κριτική στην κυβέρνηση Καραμανλή, που δήλωσε πρόσφατα on air ότι μετάνιωσε που δεν έριξε αυτός την κυβέρνηση Καραμανλή! Ο λαός λέει ότι από τρελό και από μωρό μαθαίνεις την αλήθεια και ο νοήμων αυτός πολιτικός αποκάλυψε τους μύχιους πόθους δεκαετιών της Αγίας Οικογένειας και προφανώς τι «παιζότανε και από ποιούς» στην πλάτη του Καραμανλή και της παράταξης)

7. Έβερτ Μιλτιάδης (παρ’ ολίγον αιωνόβιος, ζωή νάχει ο άνθρωπος… και μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικός. Αμάρτησε για το παιδί και τον γαμπρό του!)

8. Κεφαλογιάννης Μανώλης (της μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικής οικογένειας)

9. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης (“περιζήτητος” κρουαζιερίστας, εν αναμονή αρχηγός της Ν.Δ. στην μετά Θεοδώρα εποχή. Τρομάρα του…)

10, Αλογοσκούφης Γιώργος (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων και παντελώς ουδέτερος στις επιλογές των πηγών χρηματοδότησης του κράτους)

11. Παπαθανασίου Γιάννης (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων)

12. Δούκας Πέτρος (γαμπρός του Έβερτ και άσχετος με την υπόθεση των ομολόγων ή το σκάνδαλο Βατοπεδίου και παντελώς ουδέτερος στις επιλογές των πηγών χρηματοδότησης του κράτους και των golden boys)

13. Κοντός Αλέξανδρος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου!)

14 .Κιλτίδης Κων/νος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου!)

15. Μπασιάκος Ευάγγελος (πλήρωσε το τίμημα της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Βατοπεδίου με την αποπομπή του από την λίστα. Πρόσφατα υπέβαλε τα σέβη του στην Α.Υ. Θεοδώρα προκειμένου να τύχει επιστροφής στην πολιτική και εύνοιας ανάλογης των προηγούμενων δύο σε περίπτωση εκλογής της!)

16. Γιαννόπουλος Αθανάσιος (αυτός δεν ήτανε που συναγωνιζότανε τον Τατούλη στην εσωκομματική αντιπολίτευση όταν ο Καραμανλής τον έβγαλε από το Υγείας με συνεντεύξεις στον οικογενειακό δημοσιογράφο;)

17. Φάνη-Πάλλη Πετραλιά (η αναμορφώτρια του ασφαλιστικού συστήματος)

18.Κεφαλογιάννη Όλγα (κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη και φανατικού αντιμητσοτακικού… μέχρι πρόσφατα)

19.Καλαντζάκου Σοφία (με σπουδές στη πολιτική ιστορία και ιταλική φιλολογία θα ήταν καλύτερη για ακαδημαϊκή καριέρα παρά να θεωρεί εαυτόν μεγάλη πολιτικό! Όμως ως υπεύθυνη υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Καλαμάτα και κόρη του πρώην υπουργού, όλα είναι δυνατά!)

20.Πάλλη Αλεξάνδρα (κόρη της Φάνη-Πάλλη Πετραλιά)

21. Έβερτ Αλεξία (κόρη Έβερτ και σύζυγος Δούκα)

22.Μεϊμαράκης Ευάγγελος (το έτερο ντοράκι που μαζί με τον Βουλγαράκη ήσαν οι πρώτοι που απέκτησαν δικαίως τον «τιμητικό» αυτό τίτλο. Εκτός από θεματοφύλακας της ιστορίας της Ν.Δ. και φωνή της βάσης της παράταξης διαθέτει και έναν επιπλέον τίτλο. Του «αρχιλαγού» της Α.Υ. Θεοδώρας!)

23. Σπηλιωτόπουλος Αριστόβουλος (Ο φέρελπις αυτός πολιτικός, συνεπέστατος με τις αρχές του τις οποίες διατυμπάνιζε καθημερινά στα κανάλια σχετικά με την ανάγκη να ανοιχθεί η διαδικασία εκλογής αρχηγού στην κοινωνία – πρόταση Αβραμόπουλου και Σαμαρά – υπέβαλε τα σέβη του στη Θεοδώρα, που άκουγε εκλογή από το λαό και έβγαζε καντήλες! Η απόφασή του υπαγορεύτηκε αποκλειστικά και μόνο από πολιτικά κριτήρια… και αφού συμβουλεύτηκε προηγουμένως το Νο 1 της λίστας, τον Γεώργιο Σουφλιά!!!)

Όσον αφορά τα golden boys να αναφέρουμε ενδεικτικά τον κ. Τάκη Αράπογλου της μεγάλης μας φίλης της Εθνικής Τράπεζας, the greatest of the golden boys και επιστήθιο φίλο της Α.Υ. Θεοδώρας Μπακογιάννη! Για την λίστα με τα υπόλοιπα golden boys να ερωτηθεί ο κος Πέτρος Δούκας… Όσο για τους μηχανισμούς η Α.Υ. δεν ξέρει τίποτα. Απλά μετά από το «γεύμα» στο Βυζαντινό με τον Σουφλιά, άρχισε να μαζεύει υπογραφές από σύνεδρους έτσι για να τις έχει κάβα…

Deltalamda

Πηγή: AntiNews

Ο Νομάρχης της καρδιάς μας στον Πολύγυρο και στα Νέα Μουδανιά


Επίσκεψη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Χαλκιδική

Κυριακή 22/11/2009

18.00 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΝΟΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

18.15 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ / συνάντηση με στελέχη και φίλους

21.00 ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ / συνάντηση με στελέχη και φίλους σε γνωστό καφέ των Νέων Μουδανιών (πλατεία Βασματζίδη – πεζόδρομος)

Φανταζόμαστε ότι θα έρθει από τον υπέροχο δρόμο Θέρμης - Γαλάτιστας - Πολυγύρου.

Ε όχι και να μας δουλεύει ο Ψωμιάδης. Τι έκανε για τον δρόμο από την Θέρμη μέχρι τα όρια του Νομού Χαλκιδικής;

Έστειλε ποτέ δύο απορριμματοφόρα για να μαζέψουν τους εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών που αφήνουν οι Θεσσαλονικείς στην Χαλκιδική;

Τι είναι η Χαλκιδική; Χωματερή της Νομαρχίας του; Να πάει αλλού να πουλήσει εξυπνάδες. Γιατί το δούλεμα έχει και κάποιο όριο.

Συγκλονιστική ταινία για τον Μαρτυρικό Πόντο


Δεν ξεχνάμε την Ποντιακή Γενοκτονία

Θυμηθήκαμε ότι θα στηνότανε ένα Μνημείο στον Πολύγυρο για την Ποντιακή Γενοκτονία. Τι έγινε και βάλτωσε η υπόθεση;

Δεν υπόσχονταν ότι σε έξι μήνες θα είχε στηθεί; Μήπως θα πρέπει οι Πολυγυρινοί Πόντιοι αδελφοί μας να πιέσουν λίγο τους Αυτοδιοικητικούς μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα το Ποντιακό Μνημείο στην Πλατεία Παραλή;

Άλλωστε αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου.

Επιστρέφει στις προπονήσεις η ΝΙΚΗ Πολυγύρου


Σήμερα (Τετάρτη 18-11-09) επανέρχονται στις προπονήσεις οι παίκτες της ΝΙΚΗΣ μετά το ρεπό της Τρίτης.

Επτά (7) απουσίες μετράει ο Φώτης Φλέσσας εν όψη της Κυριακάτικης αναμέτρησης στα Ν. Μουδανιά με αντίπαλο τον Π.Ο.Μ.

Συγκεκριμένα εκτός του στρατευμένου Κυριάκου Ζούνη, του χειρουργημένου Αναστάση Ζέρβα και των τραυματιών Γιάννη Κάρτα, Νίκου Τσάκαλου, Κώστα Πουρζιτίδη και Θωμά Παντσουράκη - που απουσίαζαν από τη νικηφόρο αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό - ήρθε και η αποβολή του Γιάννη Ζυμάρα να αποδεκατίσει την ομάδα της Πρωτεύουσας.

Ο Φώτης Φλέσσας δήλωσε: " Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, τρία εκτός (Μουδανιά, Αγιονέρι, Καλαμαριά) και ένα εντός με τον αήττητο πρωτοπόρο του ομίλου Αετό Σκύδρας. Η ομάδα "καίγεται" για βαθμούς, κανένα παιχνίδι δε θεωρούμε εκ των προτέρων χαμένο! Είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε ματς να διεκδικούμε το καλύτερο!"

Η Τουρκία προκαλεί εκ νέου με το Καστελόριζο


Στην αμφισβήτηση της ελληνικής αρμοδιότητας στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου επανήλθε χθες η Τουρκία με ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε για δέσμευση περιοχής για τη διεξαγωγή άσκησης, στην οποία περιλαμβάνεται και τμήμα που εμπίπτει στα όρια του FIR Αθηνών. Η ΝΟΤΑΜ εκδόθηκε για την αεροναυτική άσκηση «Θάλασσα Φιλίας 2009», που γίνεται με τη συμμετοχή τουρκικών και αιγυπτιακών δυνάμεων.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απάντησε με δική της ΝΟΤΑΜ, στην οποία ενημερώνει ότι τμήμα της περιοχής που δεσμεύθηκε βρίσκεται εντός των ορίων του FIR Αθηνών και, ως εκ τούτου, είναι ελληνική αρμοδιότητα η δέσμευσή της και θα πρέπει να αγνοηθεί η τουρκική ειδοποίηση. Η ανταλλαγή ΝΟΤΑΜ συνεχίσθηκε, με την Τουρκία να επανέρχεται και να δηλώνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο μερών για τα όρια του FIR στην εν λόγω περιοχή. Η Αθήνα αναμένεται να απαντήσει εκ νέου σήμερα.

Η αρχική ΝΟΤΑΜ αφορά δέσμευση της περιοχής για αύριο, Πέμπτη. Τα τουρκικά και αιγυπτιακά πλοία που συμμετέχουν στην άσκηση βρίσκονται από προχθές, ημερομηνία έναρξης, ελλιμενισμένα στον Κόλπο του Ακσάζ και προβλέπεται έξοδός τους στη θάλασσα για άσκηση με πραγματικά πυρά αύριο. Εκεί θα φανεί στην πράξη εάν όντως η τουρκική πλευρά είναι αποφασισμένη να τραβήξει στα άκρα την προκλητικότητα, με τα σκάφη να παραβιάζουν την περιοχή ελληνικής ευθύνης ή εάν η ΝΟΤΑΜ αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα ανάλογων ενεργειών της Αγκυρας, που χρησιμοποιεί το σύστημα προειδοποίησης για να δημοσιοποιεί τις αξιώσεις της.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η τακτική παρενόχλησης των αεροσκαφών που συμμετέχουν στη δύναμη FRONTEX για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ετσι, χθες, στις 4.41 π.μ. εσθονικό αεροσκάφος, που περιπολούσε βορείως του Φαρμακονησίου, δέχθηκε προειδοποίηση από το τουρκικό ραντάρ στην περιοχή Ντάτσα, με την οποία καλείτο να εγκαταλείψει την περιοχή, διότι είχε εισέλθει σε τουρκικό εναέριο χώρο. Το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από την Κω στις 4.24 π.μ., ολοκλήρωσε την αποστολή του σύμφωνα με το πρόγραμμα και επέστρεψε στην Κω στις 9.18 π.μ.

Παράλληλα, συνεχίστηκε η τουρκική δραστηριότητα με παραβάσεις και παραβιάσεις του FIR Αθηνών. Δύο σχηματισμοί, αποτελούμενοι από 16 αεροσκάφη, προέβησαν σε 2 παραβάσεις και 7 παραβιάσεις. Εξι εκ των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών ήταν οπλισμένα κατά την είσοδό τους σε περιοχές του βορείου και κεντρικού Αιγαίου. Οι σχηματισμοί αναχαιτίσθηκαν από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή: Καθημερινή

Μητσοτάκης: "Με έριξε ο Καραμανλής - ο Έβερτ είναι ανύπαρκτος - Τον Σαμαρά τον είχαμε διώξει"


Γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;

Με τον Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης


Η φωτογραφία είναι από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη, την βρήκαμε στο fimotro.

Με τον Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης.

"Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ικανός τιμονιέρης. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από μία Θάτσερ.

Την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την έριξε ο Σαμαράς το 1993, αλλά ο Μολυβιάτης, ο Έβερτ, ο Κανελόπουλος και ο Δήμας"
δήλωσε ο στρατηγός σε ερώτηση μας για το ποιον στηρίζει για νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Λευτεριά