Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Χωρίς τον Γλέζο η ομιλία Τσίπρα

Με μια ηχηρή απουσία, αυτή του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά την έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μανώλης Γλέζος δεν έδωσε το παρόν, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο να καταλάβει μία από τις θέσεις στο τιμητικό προεδρείο του συνεδρίου.

Πληροφορίες λένε ότι με τον τρόπο αυτό το ιστορικό στέλεχος, δηλαδή την απουσία του κατά την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ,  θέλησε να δείξει την αντίθεσή του στην αυτοδιάλυση των συνιστωσών.

ΟΙ ίδιες πηγές, μάλιστα, έλεγαν ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Μανώλης Γλέζος δεν ειδοποίησε για την απουσία του.

Με συντριπτική πλειοψηφία η αυτοδιάλυση του Συνασπισμού

Με συντριπτική πλειοψηφία, το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ αποφάσισε την αυτοδιάλυση του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 513 σύνεδροι. Υπέρ της αυτοδιάλυσης ψήφισαν 505 κατά ψήφισαν 8.

Στις 7 το απόγευμα, αρχίζει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πετάμε τίποτα και προχωράμε έτσι όπως ξέρουμε, ενωτικά, ριζοσπαστικά, αριστερά», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας νωρίτερα στο Διαρκές Συνέδριο του Συνασπισμού.

Προφυλάκιση δύο ατόμων για την επίθεση στις Σκουριές


- Οι είσοδοι και έξοδοι της Ιερισσού είναι αυτή τη στιγμή κλειστές. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση από τους κατοίκους αν υπάρξει κάποια αλλαγή.

-Κλείνουν με οδοφράγματα και το δρόμο προς Μεγάλη Παναγία

Ανάστατη είναι και πάλι η τοπική κοινωνία της Ιερισσού μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Ο ανακριτής Πολυγύρου, όπου απολογήθηκαν το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι, 25 και 41 ετών, συμφώνησε με τον εισαγγελέα και αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Εξιτήριο πήρε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του

 Στο νοσοκομείο εισήλθε, επειγόντως, προχθές ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso νοσηλεύεται  στη "Βιοκλινική Αθηνών"  (περιοχή Γηροκομείου).

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς υπέφερε και από έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.

Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη

ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κοκκινίδης

Κάθε μέσο χρησιμοποιούν οι Τούρκοι προκειμένου να κάνουν συνεχώς προπαγάνδα στη Θράκη. Προβαίνουν σε ενέργειες που μπορεί να κοστίζουν αλλά μπρος το αποτέλεσμα που επιδιώκουν τα χρήματα που δαπανούν είναι ελάχιστα.

Τώρα οι Τούρκοι προπαγανδιστές διοργανώνουν Ραμαζάνι στα Βαλκάνια και για την «επιχείρηση» αυτή επιστρατεύουν δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να παρουσιάζουν τη «μητέρα πατρίδα» με εντυπωσιακό τρόπο και να δίδεται η εικόνα  ότι η Άγκυρα  νοιάζεται και αγκαλιάζει ανά τον κόσμο όλο τους μουσουλμάνους.

Και όλα αυτά την ώρα που η Τουρκία σείεται  από τις εξεγέρσεις  των υπηκόων της που δεν θέλουν επιστροφή στον ισλαμικό τρόπο ζωής και δεν διστάζουν να θέσουν ακόμα και σε κίνδυνο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Yπέφερε από έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα

Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του

 Στο νοσοκομείο εισήλθε, επειγόντως, προχθές ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso νοσηλεύεται  στη "Βιοκλινική Αθηνών"  (περιοχή Γηροκομείου). Όλα άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς υπέφερε και από έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.