Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Χαλκιδική: Έπεσαν οι υπογραφές για το «Gerakina Beach»

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Gerakina Beach» ανήκει και επισήμως σε αμερικανικό επενδυτικό fund και στη ΣΑΝΗ ΑΕ, των αδελφών Σταύρου και Ανδρέα Ανδρεάδη.

Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στον οικισμό Γερακινή, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, και παρέμενε κλειστό από το 2012, ανήκε στην Εθνική Τράπεζα και έπειτα από δυο άκαρπους διαγωνισμούς, πέρασε τελικά στο fund Oaktree Capital Management και ΣΑΝΗ ΑΕ. Το δε τίμημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τράπεζας, οι οποίες είχαν οριστεί κατ΄ ελάχιστον στα 17 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Α», έχουν, ήδη, ξεκινήσει οι εργασίες για τη ριζική ανακαίνιση του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ως πεντάστερη μονάδα, το Πάσχα του 2015.

Οι 40 πιο τυρκουάζ παραλίες της Χαλκιδικής

Εξωτικά νερά, χρυσαφένια άμμος, δέντρα που σχεδόν ακουμπούν στο κύμα και γραφικά χωριά στο φόντο. Από τις αμέτρητες παραλίες της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας επιλέξαμε τις 40 αγαπημένες μας και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλλιθέα
Πολυσύχναστη παραλία με κατάλευκη αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά ενώ στο φόντο βρίσκεται ένας κατάφυτος λόφος. Διαθέτει μπαρ, εστιατόρια και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Από εδώ ξεκινάει ο Τορωναίου Διάπλους, οι γνωστοί αγώνες κολύμβησης.

Νέα Φώκαια
Η παραλία, μπροστά από τον οικισμό είναι αμμώδης και ειδυλλιακή. Έχει εστιατόρια και ταβέρνες.

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Παρά τις συνεχείς διώξεις η Χρυσή Αυγή σημείωσε εντυπωσιακή νίκη»


Παρά τις συνεχείς διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών, και των στελεχών της με ανύπαρκτες κατηγορίες, την ειδεχθή δολοφονία δύο αθώων παιδιών της, την παράνομη διακοπή της κρατικής επιχορηγήσεως, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση της φωνής της και τις εις βάρος της εκλογικές μεθοδεύσεις, η Χρυσή Αυγή σημείωσε εντυπωσιακή νίκη στις Ευρωεκλογές. Εξέλεξε για πρώτη φορά στην πολιτική της διαδρομή τρεις Ευρωβουλευτές, στέλνοντας πολλά και ποικίλα μηνύματα προς πολλές και διάφορες κατευθύνσεις.

Νικήσαμε αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν θριαμβολογούμε. Αισθανόμασθε δικαιωμένοι αλλά δεν καυχησιολογούμε. Επάνω από την σημαντική επιτυχία μας πλανάται βαριά η σκιά της θλίψεως που προκαλούν οι απουσίες των Γιώργου και Μάνου και η συνεχιζομένη κράτηση του αρχηγού και των άλλων συναγωνιστών μας.

Ομιλία του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου (Video)


Δελτίο Τύπου του Δημήτρη Τσούφη για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτριος Τσούφης και τα μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συνδημότες για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προσέφεραν σε έναν αγώνα δύσκολο και απαιτητικό, που μπορεί να μη δικαίωσε τις προσπάθειές μας, αλλά ανέδειξε νέες δυνάμεις και νέους ενεργούς πολίτες που αποτελούν τη νέα παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Προποντίδας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Δήμο πιο παραγωγικό και δημιουργικό.

Γιακουμάτος: "Να πέσουμε να πάμε στο διάολο να ησυχάσουμε"

Να επανατοποθετηθούν στην εργασία τους οι καθαρίστριες, ζήτησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την επιλογή του υπουργείου Οικονομικών και τόνισε ότι «αυτό το γινάτι πληρώνει η Νέα Δημοκρατία».

Όπως είπε ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο MEGA, «Αυτό το πείσμα πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία. Ας συνεχίσει να το πληρώνει. Να πέσουμε να πάμε στο διάολο, να ησυχάσουμε».

«Είναι λόγος για 300 καθαρίστριες να ξεσηκώνεται μια Ελλάδα ολόκληρη;», διερωτήθηκε ο κ. Γιακουμάτος χαρακτηρίζοντας την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών ως… εξωγήινη.

Τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών – Ποιοι εκλέγονται


Στο 3,89% ανέρχεται η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου με ενσωματωμένο το 100% των ψήφων. Η αποχή ανέρχεται περίπου στο 40% καθώς ψήφισε το 59,96%.

Έτσι τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 26,6%, η Ν.Δ. 22,71%, η Χρυσή Αυγή 9,38%, η Ελιά 8,02%, το Ποτάμι 6,61%, το ΚΚΕ 6,07%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,47%.

Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές: