Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Εξυπηρέτησε συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδας» - «Με αποκάλεσε οικονομικό δολοφόνο για ψήφους»

ΚΑΜΜΕΝΟΣ VS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 Σε υψηλούς τόνους και με σκληρές εκφράσεις συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου, σχετικά με όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του αδελφού τού πρώην πρωθυπουργού σε αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας από επενδυτική εταιρεία στο στελεχιακό δυναμικό της οποίας ανήκε ο ενάγων.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη, που υπέστη από τους συκοφαντικούς, σύμφωνα με την προσφυγή του, ισχυρισμούς στη Βουλή του κ. Καμμένου σε βάρος του, για την υπόθεση της αγοράς που έκανε επενδυτική εταιρεία από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρων κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης και αναμενόταν ραγδαία αύξηση των spreads.

Σύλλογος Κτηματομεσιτών Χαλκιδικής - Κοπή Βασιλόπιτας 2013

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SITE  www.ktimatomesites-chalkidikis.com ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ  06-02-2013
ΩΡΑ: 17.30