Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Μπογδάνος: Διάθεση βρώσιμης-πράσινης ελιάς Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Διάθεση βρώσιμης-πράσινης ελιάς Χαλκιδικής»

Ο υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου Κώστας Μπογδάνος επισημαίνει και καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση ως προς τη διάθεση της βρώσιμης -πράσινης ελιάς Χαλκιδικής των ελαιοπαραγωγών του Δήμου Πολυγύρου και του Νομού γενικότερα.

Οι ελαιοπαραγωγοί της Χαλκιδικής μετά τον περήφανο αγώνα που διεξήγαγαν και μη μπορώντας να τον συνεχίσουν, λόγω της ευπάθειας του προϊόντός τους, αναγκάστηκαν να τον αναστείλουν και να πουλήσουν το προϊόν τους σε εξευτελιστική τιμή.

Την ευπάθεια της ελιάς εκμεταλλεύονται τώρα οι έμποροι και εκβιαστικά προσπαθούν να αγοράσουν τις ελιές σε χαμηλότερη τιμή απ’ αυτήν που συμφωνήθηκε!

Νέα χρέη για τον Ηρακλή!


Λίγο καιρό ξαποσταίνει η ΠΑΕ Ηρακλής και τα οικονομικά βάσανα της ξαναχτυπούν την πόρτα...

Σήμερα προέκυψαν δυο νέες εκκρεμότητες που, λίγο-πολύ, ανεβάζουν τις υποχρεώσεις της από το παρελθόν σε επί πλέον 111.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Ααρόν Νίγκεθ ζητά 31.000 ευρώ που του οφείλονται εδώ και δύο χρόνια και ο Φρέντι Βέρα άλλα 80.000 ευρώ, αν και δεν έχει παίξει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

O Παραγουανός κεντρικός αμυντικός είχε έρθει τον προηγούμενο χειμώνα και αποχώρησε το καλοκαίρι, χωρίς συμμετοχή.

Συνέντευξη Τύπου της Κίνησης Πολιτών Αριστοτέλη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Αριστοτέλη, 7 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου

Η Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη ανακοινώνει συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην Ιερισσό, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στις 12.30 μ.μ.  σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού. Μέλη της εκλογικής Κίνησης Πολιτών Αριστοτέλη καθώς και ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ευθυμίου, θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους του τύπου για τη μέχρι τώρα δράση του προεκλογικού αγώνα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη

Ακύρωσε τη συναυλία του στα κατεχόμενα ο Χούλιο Ιγκλέσιας


Και ο Χούλιο Ιγκλέσιας ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου συναυλία του στη Κερύνεια, μετά από πολλά μηνύματα που δέχτηκε στην ιστοσελίδα του, που τον πληροφορούσαν για το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή, όπως αναφέρει η SigmaLive, ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια, αφού μόλις πληροφορήθηκε ότι η συναυλία θα γινόταν σε πόλη η οποία βρίσκεται σε περιοχή που αυτοαποκαλείται «κράτος» και δεν αναγνωρίζεται διεθνώς, ακύρωσε τη συναυλία. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αν το γνώριζαν αυτό από την αρχή δεν θα προγραμμάτιζαν τη συναυλία.

Το μήνυμα του εκπροσώπου του, Gabriela Ristea αναφέρει χαρακτηριστικά

Ο δεκάλογος του τεμπέλη φοιτητή!!!


Δέκα λόγοι που πρέπει να ξέρει ένας τεμπέλης φοιτητής. Διαβάστε και θα καταλάβετε :

1.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

3. ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ....

4. ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πάνας Απόστολος - Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η περίοδος που διανύουμε βρίσκει τη χώρα μας στη δυσκολότερη στιγμή μετά τη μεταπολίτευση. Η κρίση των θεσμών και άξιων δημιουργούν προβληματισμό και μεγάλη ανασφάλεια. Αυτήν την περίοδο καλείται η Τοπική αυτοδιοίκηση να παίξει έναν αναβαθμισμένο ρόλο στην κοινωνία.

Η Νέα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Χαλκιδική χρειάζεται πλέον να απαλλαγεί από τα μεγάλα  και ποικίλα προβλήματα.

Κυριάκος Βελόπουλος: "Ο Ζορό ...ζορίζεται"


ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος    του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» απαντώντας στις δηλώσεις του κ.Ψωμιάδη στους Αμπελόκηπους ¨περί καριέρας στην πλάτη του από συνυποψήφιους¨ :

Έχω μάθει ότι στη ζωή ένα πράγμα «δεν παλεύεται», η ανοησία. Τώρα πλέον κατανοώ ότι δεν παλεύεται και η «Ψωμιάδειος λογική».

Ερντογάν: Για την κρίση στη Ελλάδα φταίνε οι εξοπλισμοί


Πίσω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρίσκονται οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είπε πως ήταν "βαρύ το κόστος της κατασκευής φανταστικών εχθρών", τονίζοντας ότι "δεν πρέπει να υποπέσει στο ίδιο λάθος" και η Τουρκία.

Μιλώντας στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους του πανεπιστημίου Πιρί Ρεΐς στην Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο, ο Ερντογάν ανέφερε ότι "στο παρελθόν υπήρχε η έκφραση ότι η Τουρκία είναι περιστοιχισμένη από τρεις πλευρές από θάλασσα και από τέσσερις πλευρές από εχθρούς".

Τα ψώνια του Δημήτρη Δρούτσα αναστατώνουν την Νέα Υόρκη!


Θέμα ανέκυψε για τον  Έλληνα υπουργό Εξωτερικών  Δημήτρη Δρούτσα,  για τα…  ψώνια του με τη συνοδεία αστυνομικών στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  εφημερίδας New York Post,  με αφορμή την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Νεοϋρκέζοι από την διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στην αμερικανική μεγαλούπολη!

Την εφημερίδα απασχόλησε άλλωστε όχι μόνο ο  αποκλεισμός κεντρικών δρόμων της προκειμένου να μετακινηθούν  οι αξιωματούχοι ξένων κρατών, αλλά και η επίδειξη «μεγαλομανίας»  με τις αγορές τους. Όπως αναφέρει η Νew York Post,  η ζωή στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν παρέλυσε  για δύο εβδομάδες,  καθώς τεράστια τζιπ εξορμούσαν για ψώνια και έψαχναν να παρκάρουν, ενώ ολόκληρα τετράγωνα αποκλείονταν από το New York Police Department.

Παραδόθηκε αυτοβούλως άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων


Στις διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε αυτοβούλως άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξαρθρώθηκε στη Χαλκιδική. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για «περιφερειακό» μέλος της σπείρας, ο οποίος παραπέμφθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα είκοσι άτομα που απολογήθηκαν ήδη στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις εξ αυτών -ανάμεσά τους ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.- κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης.