Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Αποτελέσματα στην επικράτεια μέχρι στιγμής καταμετρημένο το 51.35%


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Χέρι χέρι το δέντρο υποφέρει απ' τον Καρατζαφέρη...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Αυτή η ομορφιά βρίσκεται στην οδό Δελφών, στην Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις του γνωστού Βενιζέλου



2,3% η διαφορά μέχρι στιγμής, πόσο μεγάλη είναι η νίκη του ΠΑΣΟΚ λοιπόν; Πάλι βιάστηκε ο Βενιζέλος...

Αποτελέσματα για την Πιερία με το 53.39% καταμετρημένο


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Ασφαλές δείγμα από την Α' Θεσσαλονίκης, καταμετρημένο το 1/4


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Αποτελέσματα για την Χαλκιδική από το Υπουργείο Εσωτερικών


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τα αποτελέσματα που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών από την Χαλκιδική


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Σιγά σιγά και κούτσα κούτσα δίνει τα αποτελέσματα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Γειά σου Χολομώντα, ξεπέρασες ολόκληρο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακόμη δεν έδωσαν το αποτέλεσμα που έχεις δώσει πριν 1 ώρα.

Γειά σου Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2009.

Τα πρώτα (καθυστερημένα) αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών για την Χαλκιδική


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Το Υπουργείο εσωτερικών δεν δίνει αποτέλεσμα για τη Χαλκιδική



Η ώρα είναι 9:30 και το Υπουργείο δεν έχει δώσει ακόμη αποτέλεσμα από τη Ζάκυνθο και την Χαλκιδική. Γιατί αυτή η καθυστέρηση;

Ο Χολομώντας έχει δημοσιεύσει ήδη από τις 8:55 το αποτέλεσμα του 1/4 των εκλογικών τμημάτων (49 από τα 201) της Χαλκιδικής.

Τα αποτελέσματα από την Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών


κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Τα αποτελέσματα από την Α' Αθηνών ως τις 21:17 όπως τα δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών

Αφιερωμένο στους λυπημένους φίλους μας Νεοδημοκράτες



Α ρε Νιγρίτα power...

"Σουτ" και "φάουλ" μετά τα πρώτα λεπτά



Ανατροπή και... αναισθησία βλέπει ο Πάγκαλος, σαφή δυσαρέσκεια ο Σουφλιάς. "Φάουλ" Στυλιανίδη που παραδέχθηκε οτι η Βουλή έκλεισε για πολτικούς λόγους

Για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού μιλούν πλέον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των exit polls. Στον αντίποδα τα στελέχη ης ΝΔ κάνουν λόγο για σαφή δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση.

Στον πυρετό της πρώτης ανάγνωσης και της εντυπωσιακής διαφοράς, ο Ε.Στυλιανίδης, υπέπεσε σε... φάουλ, παραδεχόμενος ανοικτά σχεδόν οτι η Βουλή έκλεισε επειδή κάποιοι προσπάθησαν να οδηγήσουν τη συζήτηση σε θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης! Κάτι που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την επίσημη θέση της κυβέρνησης οτι το κλείσιμο ήταν μια τυπική διαδικασία. "Είναι μια μάχη που χάθηκε αλλά έχουμε πολλές μάχες ακόμη μπροστά μας μέχρι τις εθνικές εκλογές" πρόσθεσε.

Ο Θ.Πάγκαλος προέβλεψε οτι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για την κυβέρνηση μέχρι τις εθνικές εκλογές λέγοντας ότι αποδοκιμάζεται ο ίδιος ο Καραμανλής. Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο και απευθυνόμενος στο Δ.Αβραμόπουλο τον κατηγόρησε οτι η ψυχραιμία που δείχνει αγγίζει τα όρια της αναισθησίας. "Περιμένω να ακούσω οτι πάτε για συνέδριο μετά απο αυτό το αποτέλεσμα" τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τα μηνύματα θα εξαχθούν επί της ουσίας», δήλωσε η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Μαριέτα Γιαννάκου, σχολιάζοντας τα exit polls.

Ο Δ.Αβραμόπουλος τόνισε το αναμενόμενο, οτι "εδώ δεν πρόκειται για εθνικές εκλογές αλλά πήραμε το μήνυμα". Αφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέδριο.

Ο Γ.Σουφλιάς μίλησε καθαρά λέγοντας οτι "είναι σαφής η δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση αλλά και η αποχή δείχνει δυσαρέσκεια προς το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει λοιπόν να βγούν πολιτικά συμπεράσματα".

Ηπιότερος ο Ν.Δένδιας είπε απλά οτι "είναι προφανές οτι ο λαός δεν μας είπε μπράβο"

Ο Γ.Φλωρίδης τόνισε οτι "ο Γ.Παπανδρέου νίκησε τον Καραμανλή" ενώ ο Τ.Χυτήρης θεώρησε οτι "ο ελληνικός λαός ζητάει εκλογές".

Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου.

Το μήνυμα που έστειλε ο λαός είναι "δεν σας ξαναψηφίζω αν δεν αλλάξετε" σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς, προσθέτοντας ότι αυτό σημαίνει "περισσότερη δουλειά για όλους και πιο κοντά στον πολίτη".

Για μεγάλη και καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, νίκη που "προιωνίζεται αυτοδύναμη κοινοβουλευτική επικράτηση" του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές. "Μας ανησυχεί η αποχή" πρόσθεσε και αναφερόμενος στη κυβέρνηση είπε ότι υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικής δυσαρμονίας, λόγω της ισχνής πλειοψηφίας που διαθέτει στη Βουλή.

«Βλέπουμε ότι τα exit polls δίνουν μια συγκεκριμένη θέση, αλλά θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της κάλπης, για να δούμε ποιο θα είναι το πραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΛΑ.Ο.Σ» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αιβαλιώτης ερωτηθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα αποτελέσματα των exit polls.

Πηγή: Έθνος

Η Ντόρα μετά τα exit polls...

Ούπς...


κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως τον φωτογραφίσαμε σήμερα το μεσημέρι στην Παραλία Κατερίνης...

Πηγή: Λευτεριά

Πως ο γητευτής Σημίτης υπνώτισε τον Πάχτα...

Πίνακες αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών από το 1981 έως το 2004













Κλικ στους πίνακες για μεγέθυνση

Μην πιστεύετε τις διαρροές των δήθεν exit polls...

Μην πιστεύετε τις διαρροές των δήθεν exit polls. Ψηφίστε αυτό που είχατε επιλέξει από την αρχή και μην αλλάζετε από τις στημένες διαρροές.

Exit polls δεν έχουν ανοίξει ακόμα, άρα πως ξέρουν τις διαφορές επί τοις εκατό και τις αναμεταδίδουν διάφορα αριστερά blogs;

Ναι η Ν.Δ. είναι δεύτερο κόμμα, αυτό το ξέρουμε όλοι. Τις διαφορές του 8-9% που τις είδανε;

Φυσικά και δεν στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, όμως ακόμα ο κόσμος ψηφίζει και επηρεάζεται από αυτές τις διαρροές των exit polls, που διαρρέει ο γνωστός Καψαμπέλης και άλλοι.

Μην σας ταΐζουν κουτόχορτο.

Δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε θέση, αλλά βλέπουμε μια κατάθλιψη στα δεξιά blogs της Χαλκιδικής. Ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε για να εμψυχώσουν τους ηττημένους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας.

Υ.Γ.
Κάποιοι από εσάς Νεοδημοκράτες ποντάρατε στη Ντόρα για ηγέτη. Ναι, σπουδαία ηγέτης, η κόρη του γκαντέμη. Γι' αυτό έκανε μπουρδέλο τη Νέα Δημοκρατία 5 ημέρες πριν τις εκλογές. Γιατί νοιάζεται πολύ για την δεξιά παράταξη...

Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο για Χαλκιδική - Ουρές αυτοκινήτων δεκάδων χιλιομέτρων



Μπροστά σε ένα απίστευτο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα βρίσκονται ακόμα και τώρα οι εκδρομείς που θέλησαν σήμερα να επισκεφτούν τη Χαλκιδική.

Ουσιαστικά όλος ο δρόμος από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική, αλλά και προς προς Περαία, Ν.Επιβάτες, Μηχανιώνα είναι γεμάτος από ακινητοποιημένα στην κυριολεξία αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων βρίσκονται εγκλωβισμένοι κάτω από τον ήλιο στο χειρότερο κυκλοφοριακό χάος των τελευταίων ετών.

Περίπου η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο δρόμο για τα παράλια της Κατερίνης και παρά το γεγονός ότι η διέλευση από τα διόδια των Μαλγάρων είναι ελεύθερη από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Πηγή: newsblog.gr

Αυτός ο μπέμπης ποιόν σας θυμίζει;

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά...

Χέρι χέρι γιατί αυτός διαφέρει...



Γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο και στα τζάκια...

Ο Παπαχρήστος από την Άρτα σε νέες περιπέτειες...

Ο Καρατζαφέρης κατήγγειλε την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο για Μουσουλμάνους που ζούνε στη Νότια Ελλάδα





κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

Μετά τους φταίει ο Κεμάλ Τρεμόπουλος.

Και Μακεδονία αποκάλεσε ο Ευρωβουλευτής τους, Γεωργίου, τα Σκόπια και κατήγγειλε την Ελλάδα ο Καρατζαφέρης για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων της Νοτίου Ελλάδος, ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα.

Πήρε την απάντηση που του άρμοζε από τον κύριο Fratini, µέλος της Ευρωπαϊκής Κοµισιόν και υπεύθυνο για θέµατα δικαιοσύνης και ασφάλειας στο εσωτερικό της Ένωσης.

Ο Καρατζαφέρης είναι πολιτικάντης και επικίνδυνος για τη χώρα.

Καρατζαφέρης: Και Χριστός και Αλλάχ



Ο Χέρης κόβει με το χέρι του ένα κομμάτι για τον Θεό και ένα για τον Αλλάχ.

Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη γιατί ο Αλλάχ διαφέρει...

Κύπρος: Πρώτο κόμμα ο ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές 2009



Συμπίπτουν τα στοιχεία των επιτελείων του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που έγιναν το Σάββατο. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων έκαναν δηλώσεις, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο γ.γ.του ΑΚΕΛ 'Αντρος Κυπριανού και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, από τις οποίες προκύπτει ότι πρώτο κόμμα με οριακή διαφορά, που κυμαίνεται μεταξύ 0,8-1% είναι ο ΔΗΣΥ.

Ο γ.γ του ΑΚΕΛ 'Αντρος Κυπριανού εξέφρασε Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εκλογών, λέγοντας ότι καταγράφηκε μια σημαντική αύξηση των ποσοστών του κόμματος της τάξης του 7% σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2004 και μια αύξηση γύρω στο 4% σε σύγκριση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2006.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί καθαρή νίκη του κόμματός του.

Πρόκειται, είπε για ένα ποσοστό κατά πολύ ψηλότερο από εκείνο, που ο ΔΗΣΥ είχε εξασφαλίσει στις προηγούμενες ευρωεκλογές, τις βουλευτικές εκλογές του 2006 και στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2008.

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα ο ΔΗΣΥ συγκέντρωσε 35,5% και το ΑΚΕΛ 34,7%.

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα ποσοστά, τα οποία έχουν συγκεντρώσει τα δύο κόμματα σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Επίσημα τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία, στις 11 το βράδυ της Κυριακής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία σε όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: Εξπρές

Η αποχή στην Κύπρο έφτασε το 41,12%

Ασχολίαστο...

Κέρινα ομοιώματα



Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη...

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Καφετέρια στην παραλία της Ελευσίνας



Δεν μοιάζει εντελώς με καράβι; Έχει και φάρο μπροστά.

Έφη Σαρρή - Ο Αφρικανός

Έφη Σαρρή - Σταυρώστε με

Ο Καρατζαφέρης μιλάει με ψηφοφόρο του

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία