Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση.

Ούτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας.

Τ
ην δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ...


ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ερώτηση Κυριάκου Βελόπουλου, Κολοκοτρώνη, Ανατολάκη για τον Ηρακλή

κλικ στην ερώτηση για μεγέθυνση

Χάιδω Ζήση: Η γιαγιά του Ηρακλή από τον Πολύγυρο

Χάιδω Ζήση: Θα πεθάνω για τον Ηρακλή

Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά


Αντώνη σώσε τον Ηρακλή μας.

Ντροπή σε αυτούς που θέλουν να ρίξουν τον Ηρακλή στην Δ' Κατηγορία και ας μην χρυσώνουν το χάπι ότι δήθεν θα τον ρίξουν στη Β' Εθνική.

Τα χρέη άλλωστε είναι του Ρέμου, δεν είναι της ομάδας.

Μην αφήσεις να ρίξουν τον Ηρακλή. Είναι ευνόητοι οι λόγοι, δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε εδώ.

Από εσένα περιμένουμε τώρα μόνο.

Κάνε κάτι.

Το αίμα των Ηρώων του Ηρακλή, θα πνίξει όλους τους πολιτικούς που άφησαν να γίνει αυτό το αίσχος.

Αλήτες προδότες πολιτικοί, κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή.

Μην τολμήσετε να αγγίξετε τον Ηρακλή


Ο Ηρακλής, το Εθνικό Σωματείο, κινδυνεύει γιατί κάποια σκοτεινά συμφέροντα θέλουν να τον ρίξουν στην Δ' Εθνική Κατηγορία.

Τολμήστε να αγγίξετε τον Ηρακλή και θυμηθείτε λίγο τον Ράλλη το 1980 τι έπαθε και αυτός σαν Πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία που ήταν κυβέρνηση τότε.

Είμαστε περίεργοι να δούμε αν η επιτροπή Αδειοδότησης, ρίξουν στην Δ' Εθνική Κατηγορία, τον Συνταγματάρχη Κατσάνη, τον Γεώργιο Ιβάνοφ και τους δεκάδες Αθλητές του, Ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα.

Να το πούμε με πιο απλά λόγια. Τολμήστε μέσα σε αυτή την κρίση να ρίξετε τον Ηρακλή και θα πάρετε την απάντηση που σας ταιριάζει, χρυσοπληρωμένα τομάρια. Ε τομάρια.

Γιατί όπως πολύ καλά λέει και η Χάιδω η συντοπίτισσα μας, ο Ηρακλής δεν είναι μια ομαδούλα της επαρχίας για να του φέρονται με αυτό τον τρόπο.

Γιατί ο Ηρακλής είναι η ζωντανή Ιστορία του τόπου μας.

Υ.Γ. Κάποτε υπήρχε κάποιος Βελόπουλος που κάτι είχε ψιθυρίσει κάπου, κάποτε...

Ηρακλής - Τάκης: «Μας "τρυπάνε", θέλουν να μας ρίξουν»


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, άρτι αφιχθείς από την Αθήνα παρουσιάστηκε ενόπιων του σώματος της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό. Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη. Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε. Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού. Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι.

Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι "πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι". Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό. Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα.

Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό. Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτητότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό, το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας "τρυπάνε" από μέσα. Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά.

Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε την απόφαση. Αν είναι καλή, θα πρόκειται για ένα κακό όνειρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Αν είναι κακή, έχουμε το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών. Θα γνωρίζουμε γιατί έχει απορριφθεί ο φάκελος».

Πηγή: Sportnet

Ο Δήμος στην εποχή της Πράσινης Ανάπτυξης

κλικ στην πρόσκληση για μεγέθυνση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε, διοργανώνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου Ιουνίου 2010, και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ταξιάρχης», στο Δ.Τ. Ταξιάρχη, Ανοικτή Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Δημοτών κι Επιχειρήσεων, με θέμα:

«Ο Δήμος στην εποχή της Πράσινης Ανάπτυξης».

Στην Ενημερωτική Εκδήλωση θα αναφερθούν οι στρατηγικές και οι προτεραιότητες, που έχουν τεθεί από το Δήμο και άπτονται της Πράσινης Ανάπτυξης.

Χαιρετισμούς, επίσης, θα απευθύνουν εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων, καθώς και του ευρύτερου επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, με αναφορά σε πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σχετικές με τα κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Δήμου.