Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Πολυγύρου για το πρόγραμμα Μαθητεία


Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση» καλούνται οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ των σχολικών ετών 2010-2011 και 2011-2012 (και του σχολικού έτους 2009-2010, εφόσον πρόκειται για αρένες, που έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις) να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Μαθητείας για την απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας στον παραγωγικό τομέα και ειδικότερα σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις κλάδων σχετικών με τις σπουδές τους.

Μέσω του προγράμματος της Μαθητείας παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης Μαθητείας 6 μηνών. Το πρόγραμμα θα υλοποιείται περιοδικά σε κύκλους (περίπου ανά δίμηνο) με στόχο να χρηματοδοτηθούν έως 8.358 υποτροφίες αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Δήλωση Β.Παπαγεωργόπουλου: ”13 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις!”


Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ημέρες εναντίον μου και τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα θέλω να δηλώσω:

1. Όποιος έχει το παραμικρό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ότι συμμετείχα στην υπεξαίρεση  στον Δήμο Θεσσαλονίκης να το δηλώσει στην τηλεόραση και εγώ ΔΕΝ θα καταθέσω έφεση στην τελείως αστήρικτη απόφαση του Δικαστηρίου εναντίον μου.!

2. Επί 10 χρόνια και μέχρι την αποκάλυψη  από εμένα σε συνέντευξη Τύπου της υπεξαίρεσης, όλα τα θεσμικά ελεγκτικά όργανα  ((Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών , Π.Κ.Μ., Ορκωτοί Ελεγκταί κ.λ.π.) αλλά και η Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία βεβαίωναν εγγράφως ότι λειτουργεί άψογα   η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Δήμος Πολυγύρου: Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου

κλικ για μεγέθυνση