Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η συνέχεια για το 3ο Φεστιβάλ Πολυγύρου


3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.30
Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.

Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…  Κάποια στιγμή  μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Κίνημα κατά Ραγκούση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Διαστάσεις εσωκομματικής κρίσης λαμβάνει η αμφισβήτηση από μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ των χειρισμών του υπουργού Υποδομών για το ζήτημα της απελευθέρωσης των αδειών ταξί.

Λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του κυβερνώντος κόμματος, ο βουλευτής Λακωνίας, Λεων. Γρηγοράκος, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού, ενώ άφησε αιχμές και για τον πρωθυπουργό. Άμεση ήταν η απάντηση του Γ. Ραγκούση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5" ο Λεων. Γρηγοράκος επιτέθηκε στον υπουργό λέγοντας πως ""υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα χωρίς να ρωτούν κανέναν" και "νομίζουν ότι είναι πανίσχυροι στην ελληνική κοινωνία".

“Ακάνθιος τέττιξ” Θερινό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων


Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, “Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης”

Η “σκηνή” της παράστασης Ακάνθιος Τέττιξ που μας εξέπληξε όλους… Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης. Μια ιδιαίτερη “σκηνή” που μας ταξίδεψε στον χρόνο και μας πήγε στην αρχαία Αθήνα, όπου ένας ποντιακής καταγωγής Διογένης σχολιάζει και καυτηριάζει τα γεγονότα… του σήμερα.

Οι επιφυλάξεις μας για την ανταπόκριση του κοινού διαλύθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν το χει-ροκρότημα… το κούνημα του κεφαλιού που έλεγε “πόσο σωστά τα λες…” και τα “μπράβο” γέμισαν την υπέροχη ατμόσφαιρα…

Hμέρα αιμοδοσίας από το επιμελητήριο Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιώργος Γκιλής

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία

Πραγματοποιήθηκε στα Νέα Μουδανιά η αιμοδοσία που προγραμμάτισε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για τη δημιουργία τράπεζας αίματος.

 Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο δημοτικό θέατρο της πόλης με αυξημένη συμμετοχή τόσο των μελών του όσο και άλλων εθελοντών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιώργο Γκιλή, υπήρχαν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το προηγούμενο διάστημα. «Ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε πολύ νωρίς,

Η αποθήκη χημικών ξεσηκώνει το Σουσάκι

Ενας αστυνομικός και ένας νεαρός βοηθούν μια ηλικιωμένη να απομακρυνθεί από τον Προαστιακό που έχει καταληφθεί

Της ΜΑΙΡΗΣ ΠΙΝΗ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ουρά τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου, κάτω από θερμοκρασία 33 βαθμών, δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων πριν από τα διόδια Ισθμού.

Λόγω της κατάληψης και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού σημειώθηκαν συμπλοκές με οδηγούς που έφευγαν για διακοπές ή πήγαιναν για μπάνιο στις παραλίες της περιοχής.