Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ανησυχία για τη λειτουργία στην Αγια - Σοφιά


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΠΑΚΑΛΙΔΟΥ

Αποφασισμένοι να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη και να τελέσουν λειτουργία στην Αγια - Σοφιά, στις 17 Σεπτεμβρίου, δηλώνουν οι εκπρόσωποι της οργάνωσης «Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας», υπό τον Ελληνοαμερικανό, πρώην βουλευτή των Δημοκρατικών, Κρις Σπύρου.

Ο ίδιος θα ανακοινώσει σήμερα το πρόγραμμα της επικείμενης λειτουργίας, ενέργεια για την την οποία δεν έχει ζητήσει την άδεια των τουρκικών αρχών ούτε έχει ενημερώσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ή το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Επετειακή φανέλα για τα 60 χρόνια


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά την επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. 


ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Δύο μεταγραφές

Η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου ανακοινώνει τη μεταγραφή δύο νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ελπίδα Πολυγύρου. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μηνά και Γιάννη Κολυμβάνο, που αποκτήθηκαν με ετήσιο δανεισμό, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Έτσι εκπληρώνεται ο διακαής πόθος των δύο αυτών ποδοσφαιριστών που από την αρχή του καλοκαιριού ήθελαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας με την ιστορική φανέλα της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου.