Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

6o Φεστιβάλ Πολυγύρου - Ολόκληρο το πρόγραμμα


Από αύριο στα ΚΕΠ τα εισιτήρια του ΟΓΑ για όσους δικαιούχους έχουν κληρωθεί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 ξεκινά η διανομή από τα ΚΕΠ των Δελτίων των κληρωθέντων για το Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής εισιτηρίων θεάτρου και των υπολοίπων Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ 2014

Από αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 ξεκινά η διανομή από τα ΚΕΠ των ατομικών δελτίων των κληρωθέντων για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ 2014.

Πρόκειται για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 115.000 άτομα (συνταξιούχους και ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α, και προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους), διάρκειας έως 3 Μαΐου 2015, το Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 15.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ,

3o Party νεολαίας Αγίου Προδρόμου

κλικ για μεγέθυνση
Η καρδιά της νεολαίας Αγίου Προδρόμου στις 12/7/2014 χτυπά..... ανανεωμένα κ ''λαϊκά'' και σας προσκαλεί στο 3ο party της στον χώρο του πάρκου με θέα το ποτάμι για να... σας μεταδώσει τον ρυθμό των χτύπων της με τον Κυριάκο Παπαηλία και την Μπέλα Μέρη!! Θα είναι μαζί μας και ο dj Χρήστος Κεχαγιάς που θα έρθει να μας τρελάνει με τη μουσική του!! Ραντεβού λοιπόν στις 9.30μ.μ.!!

Νεκρός πιθανότατα από πνιγμό ο πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης

Στην παραλία Βγέθι Κερατέας όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμονας Μπεζενίτης.

Συμφωνα με πληροφορίες του dogma.gr ο πρώην μητροπολίτης μεταφέρθηκε νεκρός στο κέντρο υγείας Καλυβίων, όπου συγγενείς του πραγματοποίησαν αναγνώριση.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνιγμό. Τα ακριβή αίτια θα προκύψουν από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα κηδευθεί ο πρώην μητροπολίτης, ο οποίος ως γνωστό είχε καθαιρεθεί στις τάξεις των μοναχών.