Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Λεπτό προς λεπτό οι κινητοποιήσεις κατά του Μεσοπρόθεσμου

aganaktismenoi99999

21:45- Έκκληση προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παραταγμένες στο Σύνταγμα απευθύνουν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, ζητώντας τους να σταματήσουν τη χρήση χημικών και δακρυγόνων, που κάνουν την ατμόσφαιρα ανυπόφορη και εμποδίζουν τη συνέχιση της ειρηνικής διαδήλωσής τους κόντρα στα μέτρα λιτότητας που προωθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

21:30- Κουκουλοφόροι μπροστά από τη Βουλή προσπάθησαν να ρίξουν τα προφυλακτικά κάγκελα . Οι "Αγανακτισμένοι" προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω της χρήσης χημικών

Το επιμελητήριο Χαλκιδικής στην 21η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Hermes Expo

Πολύγυρος, 27 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων – μελών του, θα συμμετέχει στην 21η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Hermes Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου με 03 Απριλίου 2012 στο Ατλάντικ Σίτυ των ΗΠΑ, όπου ο Νομός Χαλκιδικής θα είναι «Τιμώμενη περιοχή του κόσμου στις ΗΠΑ για το έτος 2012».

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν:

Με απρόοπτα, εκπλήξεις και ... ανεμοστρόβιλους ξεκίνησε το 3ο Φεστιβάλ Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΠΡΟΟΠΤΑ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ… ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 ξεκίνησε το φετινό 3ο Φεστιβάλ Πολυγύρου, στο Ανοιχτό Θέατρο, με τη θεατρική παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα». Νωρίς το απόγευμα οι προβλέψεις για κακό καιρό δεν είχαν επαληθευτεί οπότε οι οργανωτές ξεκίνησαν το στήσιμο το σκηνικών στο Ανοιχτό Θέατρο. Από τις 8.30 το βράδυ όμως, σύννεφα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή με τα δελτία καιρού πλέον να δίνουν βροχή και στον Πολύγυρο. Γύρω στις 9.00 η απόφαση, μεταξύ των οργανωτών και τη σύμφωνη γνώμη των ηθοποιών ελήφθη.

"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες εντολές"!


«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο»  σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ.

Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις χθες στην Βουλή υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσαν ακόμα και να στρέψουν τα όπλα τους κατά των Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη στην Αργεντινή με αποτέλεσμα 42 νεκρούς.

Εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας


Τη μεγάλη και ειρηνική συγκέντρωση της Αθήνας επιχείρησαν λίγο πριν τις 2 μ.μ. να αμαυρώσουν άτομα αγνώστου ταυτότητας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη γωνία της Σταδίου με την Καραγιώργη Σερβίας, όταν συνεπλάκησαν άτομα που ανήκουν στον αναρχικό χώρο με ακροδεξιούς. Εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα εξελίσονται μέχρι και αυτή την ώρα (17:30).

Γενικεύθηκαν όταν άγνωστοι με καλυμμένα τα προσωπά τους επιτέθηκαν με πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην περιοχή. Τα ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Λίγο μετά τις 3 μ.μ. άνδρες των ΜΑΤ σχημάτισαν αλυσίδα, περικυκλώνοντας την πλατεία Συντάγματος.

Διόρισε τον γιό της στους “Special Olympics” με 93.000 το χρόνο!


68.000.000 € όλη η διοργάνωση


Η ανάληψη καθηκόντων προέδρου των Special Olympics από τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, σύζυγο του Βασίλη Δεσποτόπουλου, προέδρου της ΕΛΠΑ, είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τέταρτου κατά σειρά εκτελεστικού διευθυντή και των εκτελεστικών μελών που αντιστέκονταν στην ατζέντα της. Μαζί με τον γιο της Ηλία Δεσποτόπουλο, ο οποίος ηγείται του τομέα τεχνολογίας -με τον υψηλότερο προϋπολογισμό της διοργάνωσης με 10,8 εκατ. ευρώ για προμήθειες-, ετοιμάζουν το… οικογενειακό τους beach party στην υγειά των… υπερχρεωμένων!

Ποια είναι όμως η “Σιδηρά Κυρία” των Special Olympics; Η φιλία της οικογένειας Δεσποτοπούλου με την οικογένεια Καραμανλή είναι γνωστή. Λέγεται, μάλιστα, ότι για την ανάληψη των αγώνων είχε “βάλει πλάτη” προσωπικά ο τέως πρωθυπουργός. Το 2004 η κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου βρέθηκε στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Καλημέρα ήλιε


Καληνύχτα ήλιε, καληνύχτα ΠΑΣΟΚ, good night Jeffrey, good night Margaret 

ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ

Μυρσίνη Λοΐζου προς Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ: Μην ξαναχρησιμοποιήσετε το «Καλημέρα Ήλιε»!


Αθήνα 27/6/2011
ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου
ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το σύνολο των ΜΜΕ

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...

Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής: