Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μ. Ιατρίδη

Με επιστολή της προς τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Έλενα Κουντουρά, η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ για το θέμα όπου και αναμένονται οι τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.

H επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μίκας Ιατρίδη:

Τα τουρκικά σχέδια εξελίσσονται στη Θράκη και το ΥΠΕΞ «κοιμάται»

ΠΩΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Γ. Κοκ.

Ενώ έχουν περάσει μέρες από τη «ψυχρολουσία» των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών που πέτυχε το εξτρεμιστικό κόμμα της Άγκυρας στη Θράκη, το DEB, η Αθήνα και συγκεκριμένα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει να κοιμάται ή στην καλύτερη περίπτωση είναι παρατηρητής. Όταν θα σκάσει η «ωρολογιακή βόμβα» της Θράκης, όπως προέκυψε και η δημοσιονομική θα είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση.

Το σχέδιο που εφαρμόζει και προσπαθεί να υλοποιήσει εδώ και δεκαετίες η Άγκυρα έχει ως εξής. «Τουρκοποίηση» του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος (καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση και τελικά προσάρτηση.

Σοφία - Χουάν Κάρλος: Ο χλιδάτος βασιλικός γάμος το 1962! (Φωτογραφίες)

Η προίκα και οι αντιδράσεις!

Ο 76χρονος Χουάν Κάρλος βασιλιάς της Ισπανίας, παραιτήθηκε από το θρόνο του τη Δευτέρα δίνοντας τη βασιλική σκυτάλη στο γιο του πρίγκιπα Φελίπε. Η πράξη του ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά τα οικονομικά σκάνδαλα που κλόνισαν τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και το ταξίδι του βασιλιά στη Μποτσουάνα για κυνήγι ελεφάντων με κρατικά κονδύλια, ταξίδι που λέγεται ότι δεν ήξερε ούτε καν η Σοφία!

Εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου

Εκδήλωση:      Πανηγύρι της χαράς
Συμμετοχή:     Μαθητές 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου, Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Φίλοι
Ημερομηνία:   Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014
Ώρα:                 18.00 -21.30
Χώρος:             Αύλειος χώρος του σχολείου

Ελάτε και σεις στο πανηγύρι της χαράς και της χρονιάς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου.

Έντυπο δασοπροστασίας Ν. Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση