Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Mάθε παιδί μου γράμματα ...

"Η ζωή τραβάει την ανηφόρα και τις τραβάμε όλοι, με περισσότερο αισιοδοξία και περισσότερο πίστη"!

Αυτή πήρε διαζύγιο με τη Γραμματική ! 

Δελτίο Τύπου Δήμου Σιθωνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Ιωάννης Τζίτζιος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή, στον κ. Ιωάννη Δριβελέγκα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

«Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η επιλογή ενός Χαλκιδικιώτη πολιτικού στο αξίωμα του Υφυπουργού τιμά το Νομό μας και προβάλει τον τόπο μας. Η Χαλκιδική από σήμερα εκπροσωπείται στην κυβέρνηση, γεγονός που είναι άκρως ελπιδοφόρο.

Πιερία: Δύο χαρακτικά από το Μουσείο του Λούβρου θα δωρίσει ο Γάλλος πρόξενος στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου


Δύο χαρακτικά έργα από το Μουσείο του Λούβρου, που εξιστορούν το έπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παραδώσει ο γενικός πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, Κριστιάν Τιμονιέ, εν ονόματι των γαλλικών αρχών στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου στην Πιερία.

Η τελετή παράδοσης θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου, παρουσία της Σοφί Ντεσάμπ, διευθύντριας του τμήματος Ελληνικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων του Μουσείου του Λούβρου, αλλά και Γάλλων δημοσιογράφων.

Τα δύο έργα δημιούργησε ο Γάλλος χαράκτης Σεμπαστιέν Λε Κλερκ, για λογαριασμό του Λουδοβίκου του 14ου. Έχουν τίτλο «Η είσοδος του Αλέξανδρου στη Βαβυλώνια» (1704) και «Η Ακαδημία Επιστημών και Καλών Τεχνών» (1698), ενώ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 κατά τη διάρκεια της έκθεσης με θέμα «Το Λούβρο στον Δίον», στο πλαίσιο του περσινού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Πολυμελές και δυσκίνητο το νέο σχήμα της τελευταίας κυβέρνησης Παπανδρέου


Φάρσα το δήθεν ολιγομελές σχήμα της νέας κυβέρνησης αφού η προηγούμενη κυβέρνηση είχε 48 μέλη και η νέα κυβέρνηση έχει αισίως 41.
Οι υπουργοί που φεύγουν είναι οι Τίνα Μπιρμπίλη, Δ. Δρούτσας, Λ. Κατσέλη, Δ. Διαμαντίδης και Τ. Χυτήρης. Οι 11 υφυπουργοί που μένουν εκτός είναι: Θ. Τζάκρη, Γ. Ντόλιος, Κουσελάς, Κουβέλης, Ρήγας, Πανάρετος, Βούγιας, Κεγκέρογλου, Νταλάρα, Αποστολάκη, Τσουρή.
Οι νέοι της κυβέρνησης είναι: Υπουργοί οι Στ. Λαμπρινίδης, Μ. Παπαϊωάννου και Ηλ. Μόσιαλος και υφυπουργοί οι Π. Τζωρτζάκης, Π. Οικονόμου, Π. Κουκουλόπουλος, Σπηλιόπουλος, Μπόλαρης, Δριβελέγκας.
Αυτοί που αναβαθμίζονται είναι

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το βρακί του αλλιώς...


ΠΑΣΟΚ: Από το δράμα στην κωμωδία

Πρωθυπουργός

Γιώργος Α. Παπανδρέου

Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης

Θόδωρος Πάγκαλος
Ευάγγελος Βενιζέλος (και υπουργός Οικονομικών)

Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ηλίας Μόσιαλος

Υπουργεία