Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βενιζέλος διέγραψε τον Λοβέρδο

Με γραπτή δηλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησε στη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και τον έθεσε εκτός κόμματος.

Η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου έχει ως εξης:

"Tην επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο Συντακτικό Συνέδριο της Παράταξης, το Φεβρουάριο και την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή να ιδρύσει την κίνησή του. Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος.

Αυτή είναι η διακήρυξη της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. Η κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου


Την πορεία ρήξης με το ΠΑΣΟΚ οριστικοποίησε σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοινώνοντας την ίδρυση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ).

Στην προσωπική του σελίδα στο Διαδίκτυο, ο πρώην υπουργός καλεί όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς της νέας Κίνησης να υπογράψει την διακήρυξη της.

Η διακήρυξη έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της ΡΙΚΣΣΥ.

Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη

Βρέθηκε η προτομή του Κώστα Ηλιάκη,αναζητούνται οι δράστες


Βρέθηκε σε χωριό της περιφέρειας των Χανίων η προτομή του ηρωϊκού πιλότου Κώστα Ηλιάκη. Η προτομή βρισκεται στα χέρια  της αστυνομίας, μετά από τηλεφώνημα πολιτών.

Οι δράστες της κλοπής που αναζητούνται, προφανως μετά από το μεγάλο θόρυβο που ξέσπασε σ΄ όλη την Ελλάδα , την πέταξαν για να μην βρεθεί στη κατοχή τους.

Η κλοπή της προτομής έγινε χθες.

Πηγή: OnAlert

Λαμία: Έκαψαν την Ελληνική σημαία στο κέντρο της πόλης

Συνέβη χθες νωρίς το απόγευμα σε κεντρικότατο σημείο της Λαμίας...

Πιο συγκεκριμένα άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κατέβασαν από τον ιστό της Εθνικής Τράπεζας την Ελληνική σημαία και την έκαψαν στο πεζοδρόμιο.

Τo κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στην πλατεία Πάρκου και η σημαία ήταν στον ιστό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία του LamiaReport, από την πλευρά της οδού Καποδιστρίου.

Η κρίση πλήττει και το περιβάλλον της Θεσσαλονίκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

Τραγικές διαστάσεις αρχίζουν να λαμβάνουν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην καθημερινότητά μας και στο περιβάλλον, ειδικά στη Θεσσαλονίκη.

Δυο παραδείγματα είναι ικανά να καταδείξουν την πτώση του βιοτικού επιπέδου που υφιστάμεθα λόγω της κρίσης, όχι σε αμιγώς οικονομικό επίπεδο (όπου έτσι κι αλλιώς τα εισοδήματα συρρικνώθηκαν δραματικά), αλλά σε επίπεδο περιβαλλοντικό.

Οπως ανέφερε στον «Α» ο δρ χημικός περιβαλλοντολόγος, Κώστας Νικολάου, μέσα σε μια τετραετία η κυκλοφορία μειώθηκε στην πόλη κατά περίπου 30%, κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλό,