Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδήλωση για τον τουρισμό στη Χανιώτη

Το Σάββατο 1/11 και ώρα 6 στο δημαρχιακό κατάστημα της Χανιώτης θα πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση για το φλέγον ζήτημα του τουρισμού με την παρουσία του υπεύθυνου για τον τουρισμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη. Προσκαλούμε τους κατοίκους της Κασσάνδρας, τους επαγγελματίες αλλά και γενικότερα τους εργαζόμενους στον τουρισμό να παραβρεθούν. Θα αναλυθεί η άμεση κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Σας περιμένουμε.

Εκ μέρους της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κασσάνδρας, ο γραμματέας,

Εκδήλωση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης"

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Την προσεχή Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ διοργανώνει και πάλι τη μεγάλη φθινοπωρινή  συνεστίαση των μελών και φίλων του με τον χαρακτηριστικό τίτλο ΜΑΣΑΛΙΑΔΑ 2014, γιατί σ’  αυτήν θα ακουσθούν  Χαλκιδικιώτικα μασάλια (ανέκδοτα)  από κορυφαίους «μασαλιολόγους» που διαθέτει ο τόπος.

Η συνεστίαση, που έχει καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί στο κοσμικό κέντρο FOCUS (πάνω στο δρόμο προς Περαία, 500 μ. μετά την είσοδο του αεροδρομίου αριστερά) το μεσημέρι της Κυριακής για να διευκολυνθούν στη μετακίνηση οι συμπατριώτες που ζουν στις κωμοπόλεις και τα χωριά της Χαλκιδικής..

Τελευταία ευκαιρία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία ευκαιρία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών
προς το Δήμο Πολυγύρου

Μέχρι τις 30-11-2014 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Πολυγύρου μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις στο νόμο 4257/2014.

Η ρύθμιση αφορά πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο εξαιρουμένων της εισφοράς σε χρήμα για ρυμοτομία και των μισθωμάτων. Με την εφάπαξ καταβολή των οφειλών υπάρχει 100% απαλλαγή των προσαυξήσεων ενώ στην περίπτωση που γίνει ρύθμιση με δόσεις, οι δόσεις αρχίζουν από 24 και φτάνουν τις 100.

Ημερίδα από το Cluster Χαλκιδικής: «Συνέργια στη Χαλκιδική μας»


Δείτε το πρόγραμμα: