Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Κεραυνοί" από τη Βάσω Παπανδρέου


"Είναι η πρώτη φορά που ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και κυρίως για την χώρα. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Εξαρτάται από εμάς αν η χώρα θα έχει μέλλον όπως θα ήθελε η νέα γενιά. Τα χθεσινά γεγονότα, αλλά και η πολιτική μας έφερε ως εδώ", είπε από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, η Βάσω Παπανδρέου.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η πρώην υπουργός συμπλήρωσε: "Η ΚΟ, παρά τις απίθανες δυσλειτουργίες της κυβέρνησης, σε στήριξε και ψήφισε πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα για τον κόσμο. Μόνο η μείωση μισθών και συντάξεων υλοποιήθηκε".

"Απίθανη κοροϊδία του οικονομικού επιτελείου επί 18 μήνες και το στήριζες συνεχώς. Εδώ και ένα χρόνο μετά το μνημόνιο πάλι στα ίδια. Μια χώρα πτωχευμένη δεν λύνει το πρόβλημα με δάνεια", τόνισε.

Ημερίδα διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Πολυγύρου


Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Πολυγύρου, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης  για τους υποψηφίους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, με θέμα:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί:

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο ΚΕΣΥΠ Πολυγύρου (Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου).

Και μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι του Αγίου Μνημονίου


Ο Άγιος Μνημόνιος χειροτόνησε διάκονο τον Άγιο Τύχωνα (τιμάται 16 Ιουνίου). Άλλες πληροφορίες για τη ζωή του δεν έχουμε, εκτός του ότι γίνεται αναφορά σ' αυτόν στη βιογραφία του Αγίου Τύχωνα.

Εκτός από την εορτή του Αγίου Μνημονίου, σήμερα έχει γενέθλια ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αν παραιτηθεί σήμερα τότε θα είναι κάτι παραπάνω από απλή σύμπτωση.

Ο Παπανδρέου κλείνει τα 59 !

 Αυτά τα γενέθλια, θα του μείνουν πραγματικά αξέχαστα, με αυτά που γίνονται.

Εκείνος ο ανασχηματισμός τι απέγινε; Μήπως αντί για ανασχηματισμό θα έχουμε την παραίτηση του;

Νέο blog: Σερμύλη


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο blog από την Ορμύλια: Σερμύλη

Βόμβα Βάσως Παπανδρέου: Να γίνει Κοινοβουλευτική ομάδα με θέμα αρχηγού στο ΠαΣοΚ


Μόλις τώρα η Βάσω Παπανδρέου στο περιστύλιο της  Βουλής δήλωσε¨Ζητώ την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας" και σε ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι τι θέμα θα είναι και  η αρχηγία του ΠαΣοΚ

Πηγή: Ελληνικό Καφενείο

Παραιτήθηκε και ο βουλευτής Έκτορας Νασιώκας


Ο πρώην Υπουργός, βουλευτής του Νομού Λαρίσης, Έκτωρ Νασιώκας, πριν λίγα λεπτά παραιτήθηκε από βουλευτής, μιλώντας στο βήμα της Βουλής και ζήτησε εκλογές.

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Φλωρίδη


«Από το περασμένο φθινόπωρο, αντιλαμβανόμενος ότι η κυβερνητική προσπάθεια για το έργο ανόρθωσης και βαθιάς αλλαγής της χώρας παρουσίαζε εμφανή σημάδια κάμψης, διατύπωσα δημόσια την άποψη ότι χρειαζόταν επειγόντως η συγκρότηση Εθνικού Μετώπου Ευθύνης με Συναίνεση, προκειμένου να συνεχιστεί με την απαιτούμενη δύναμη το αναγκαίο μεταρρυθμιστικό έργο. Είχα επανειλημμένα εκφράσει με έμφαση την άποψη ότι «η λύση ή θα είναι εθνική ή δεν θα υπάρξει».

Οι ηγεσίες των δύο κομμάτων εξουσίας δεν θέλησαν ν' ασχοληθούν σοβαρά με αυτή την πτυχή του εθνικού ζητήματος. Η κυβέρνηση , ιδιαίτερα μετά το Φθινόπωρο, με λανθασμένες επιλογές στην οικονομία και στο κράτος, με αδυναμία συνολικού σχεδιασμού, με εμφανώς άνιση και άδικη κατανομή των βαρών και πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα, οδηγήθηκε ταχύτατα σε μεταρρυθμιστική εξάντληση.

Το ναυάγιο της κυβέρνησης συνεργασίας - Όλο το παρασκήνιο


Μία κυβέρνηση συνεργασίας έσβησε εν τη γενέσει της με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να υπαναχωρεί μπροστά τις εσωκομματικές πιέσεις που δέχθηκε και τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να περνά τον.. Ρουβικώνα και να ζητάει για πρώτη φορά εκλογές!

Ο δυο πολιτικοί ηγέτες άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες για το ποιός φέρει την ευθύνη για το ναυάγιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να "θυσιαστεί" ο ίδιος για πετύχει.

Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου επέρριψαν την ευθύνη για την αποτυχία συνεννόησης στη ΝΔ για τρεις κυρίως λόγους:

Νέα βόμβα στο ΠΑΣΟΚ-παραιτείται ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης


Μετά την προχθεσινή παραίτηση του Γιώργου Λιάνη,ακολουθεί σε λίγο η νέα παραίτηση του Βουλευτή Γιώργου Φλωρίδη που μέχρι πριν από λίγο φέρονταν ως ο πλέον επικρατέστερος για νέος υπουργός οικονομικών.Ο κύριος Φλωρίδης διαφωνούσε συνεχώς με τον κύριο Παπακωνσταντίνου και την πολιτική του αλλά τίποτα δεν έδειχνε πως θα έφτανε στην παραίτηση.

Είναι άγνωστο ακόμα αν θα παραμείνει ανεξάρτητος ή θα παραδώσει την έδρα του!

Πηγή: ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Σαμαράς: Ο μόνος που μπορεί να δώσει την λύση είναι ο Ελληνικός λαός