Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τοποθέτηση του Αργύρη Λαφαζάνη στη βουλή


Αποφεύχθηκε η εξαίρεση των περιοχών NATURA από τη διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων και βελτιώθηκαν σημαντικά οι συντελεστές των προστίμων. Τοποθέτηση του Αργύρη Λαφαζάνη στη βουλή.

Την Κυριακή πάμε Γαλάτιστα


Στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής θα βρεθεί την επόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η ομάδα της εκπομπής «στον τόπο που γεννήθηκα…».

Ένας ακόμη πανέμορφος τόπος της μακεδονικής γης, η Γαλάτιστα θα αποτελέσει «σταθμό» στο πανέμορφο «ταξίδι» της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού της 4Ε.

Η μακραίωνη ιστορία του τόπου, οι παλιοί κάτοικοι, τα αξιοθέατα, τα πέτρινα γραφικά αρχοντικά, τα φαγητά, οι χοροί και πολλά ακόμη θα  περάσουν μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, δημιουργώντας ένα «ντοκουμέντο» παράδοσης.

Οι φιλόξενοι κάτοικοι βρίσκονται επί ποδός για την επίσκεψη αλλά και για την 1η γιορτή κτηνοτροφίας που διοργανώνεται.

Μύλος στην Κεντροδεξιά με τις φωνές για συναίνεση και συγκυβέρνηση


Οι θέσεις του κ. Κυρ. Μητσοτάκη κατά των κινητοποιήσεων προσεγγίζουν τη γενικότερη αντίληψη περί συνεννόησης των κομμάτων

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χατζηδάκης προσεγγίζουν τις αιτιάσεις ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ

Νερό στο μύλο της συναίνεσης μεταξύ των δυο μεγαλυτέρων κομμάτων, Ν.Δ. και ΠαΣοΚ ρίχνουν επώνυμα στελέχη της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκη που εμφανίστηκε μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και με τη δημόσια παρέμβασή του ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση και σύγκρουση με τη στρατηγική επιλογή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαρά.

Μεγάλη έκθεση... πλαστογραφημένων έργων τέχνης


Από την έκθεση κίβδυλων έργων τέχνης στο Νοσατέλ της Ελβετίας

Μουσείο στο Νοσατέλ συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις σπουδαιότερες «μαϊμούδες» της ιστορίας

Αθήνα

Αιγυπτιακές προτομές, ετρουσκικά αγγεία, αρχαία ελληνικά νομίσματα, επιχρυσωμένοι πελέκεις, ακόμη και κρυστάλλινα κρανία! Πρόκειται για τα εκθέματα ενός μουσείου; Λάθος! Γιατί κανένα μουσείο δεν επιθυμεί να εκθέτει πλαστά έργα τέχνης... Εκτός αν οργανώνει μία έκθεση ακριβώς γι΄ αυτά. Οπως συμβαίνει στο Νεσατέλ της Ελβετίας, όπου «Η εποχή των κίβδηλων», όπως είναι ο τίτλος της έκθεσης που παρουσιάζεται εκεί, κάνει θραύση.