Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

A.N.D. - ALFONSO του ΜΝΗ μουνιού ο γάμος

Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, θα ψηφίσει στο Νηπιαγωγείο Ιερισσού


Πολύγυρος 6 Νοεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στις 11:00 το πρωί, στο 28ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Αριστοτέλη (Νηπιαγωγείο Ιερισσού).

Από το Γραφείο Τύπου

Economist: Οι πρόωρες εκλογές στη Ελλάδα μπορεί να φέρουν χρεωκοπία


Εκτενή αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κάνει σε άρθρο του το Economist, το οποίο αναφέρει πως μία τέτοια ενέργεια από τον πρωθυπουργό, μπορεί να υπονομεύσει στις προσπάθειες προκειμένου να ανακτήσει η Ελλάδα την εμπιστοσύνη στις χρηματοοικονομικές αγορές με απώτερο στόχο να αποφευχθεί η χρεωκοπία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο άρθρο τα πράγματα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα και να μην κινδυνεύσει μόνο η εφαρμογή του Μνημονίου. Αυτό το δυσμενές σενάριο, σύμφωνα με το άρθρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα εάν προκύψει από τις πρόωρες εκλογές μία κυβέρνηση συνασπισμού, την οποία χαρακτηρίζει “δυσκίνητη”.

HalkidikiPlus το νέο portal της Χαλκιδικής

κλικ στο λογότυπο για να μπείτε στο portal HalkidikiPlus

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, στην Ορμύλια

κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Κώστας Μπογδάνος: Προεκλογική ομιλία στον Πολύγυρο - Επίσκεψη Υφυπουργού Ι. Μαγκριώτη


Πολύγυρος, 6 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Ι. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ

Σε μια πλατεία κατάμεστη από κόσμο στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, ολοκλήρωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος δήμου Πολυγύρου κ. Κώστας Μπογδάνος το πρόγραμμα των προεκλογικών του ομιλιών.

Δελτίο τύπου υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου


Πολύγυρος 06.11.2010   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μία πολυπληθή συγκέντρωση στην Ορμύλια  ολοκλήρωσε χθες βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος το προεκλογικό  πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκλογές 2010: Μήπως «Μπλοφάρουν» ΟΛΟΙ;..


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά  φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή μορφοποιούν νέους θεσμούς, δομές και σχήματα  είναι δύσκολο, εάν όχι σχεδόν ακατόρθωτο, να τα αξιολογήσουμε την ώρα που βρίσκονται στη δυναμική φάση της εξέλιξής τους.

Στην Ελλάδα μας οι μορφοποιήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και νέοι θεσμοί, δομές και σχήματα, άγνωστα μέχρι σήμερα, κρυσταλλώνονται με δραματικό τρόπο στην εποχή της τρόικας και του ΔΝΤ προοδευτικά στο συλλογικό μας υποσυνείδητο!

AIRmotional εικόνες από την Ελλάδα

Απλά πράγματα, ψηφίζουμε κατά του μνημονίου - Video

Στις 7 Νοεμβρίου, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΖΕΙ!


Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εκείνων που το ψήφισαν στη Βουλή! Στις 7 Νοεμβρίου, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΖΕΙ!

1. Δικάζουμε την άρνηση της Κυβέρνησης να απαιτήσει τις Γερμανικές Επανορθώσεις ύψους 70-100 δις ευρώ, όσα δηλαδή αναγκάστηκε να δανειστεί από την Τρόικα, με αποτέλεσμα οι οφειλέτες μας, να γίνουν δανειστές μας!

2. Δικάζουμε την εγκληματική ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, που ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2009 και πήρε τα πλέον "μέτρα" τον Μάρτιο του 2010, ανοίγοντας ένα τεράστιο και καταστροφικό κενό εσωτερικού ελλείμματος και αχαλίνωτης διεθνούς κερδοσκοπίας!

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση Γκιουλέκα στο Βελλίδειο



Πηγή: taxalia

"Βούλιαξε ο Κολινδρός απόψε. Μήνυμα νίκης για τον Βαγγέλη Πολύζο

κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

"Λαϊκό τσουνάμι" απόψε στη Βροντού Πιερίας, για τον υπ. Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλο