Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΜΕΣΩ... ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ

Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται

Σε... απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το στενό... πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και συγκεκριμένα το ειδικό τμήμα του Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.

Κι αυτό γιατί ύστερα από προσφυγές δικαστικών λειτουργών που ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι μειώσεις που έγιναν στον κλάδο τους, το εν λόγω δικαστήριο ανέβαλε την απόφασή του και ζητά από τη Βουλή διευκρινίσεις προκειμένου να καθορίσουν τους μισθούς των δικαστικών,

Επιπλοκές στην υγεία της Βίκυς Σταμάτη μετά τη διπλή μαστεκτομή

Επιπλοκές παρουσιάζει η μετεγχειρητική εικόνα της υγείας της Βίκυς Σταμάτη, η οποία πριν από μερικές μέρες υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια στο Star, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου «έκανε μετάγγιση αίματος, δημιουργήθηκε μια επιπλοκή και υπάρχει δυστυχώς θολό τοπίο, το οποίο προσπαθούν οι γιατροί να αντιμετωπίσουν».

Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο και για την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση

Εκκλησία του 5ου αιώνα βγάζει στο σφυρί τούρκος μαραγκός

Κτίσμα στην πόλη Μάρντιν που για χρόνια χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη, εντοπίστηκε πως είναι εκκλησία που χτίστηκε τον 5ο μ.Χ. αιώνα. Ο τίτλος ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου κτίσματος ανήκει στον μαραγκό Ιμπραήμ Ατζούν ο οποίος σκέφτεται να το πουλήσει αν δοθεί το τίμημα που αξίζει.

Ο 78 ετών ιδιοκτήτης της εκκλησίας αυτής που βρίσκεται σε πλάγιο δρόμο κοντά στην 1η λεωφόρο, ανέφερε ότι το κτίσμα αυτό το αγόρασε ο μπαμπάς του για… αποθήκη και επιχείρηση και του το κληρονόμησε.

Ο Ατζούν ανέφερε πως δεν ξέρει από ποιόν το αγόρασε το κτίσμα ο πατέρας του και υποστήριξε ότι «δεν γνωρίζαμε πως ήταν εκκλησία. Πρόκειται για πολύ παλιό κτίσμα. Ένα από τα πιο παλιά κτίρια του Μάρντιν. Την εκκλησία την χρησιμοποιούμε για αποθήκη.