Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Τατιάνα και ο Ηλίας

κλικ για μεγέθυνση

Πηγή: Logoplokies

Οι αθυροστομίες του Ηλία Ψινάκη, πρώτου σε σταυρούς Δημοτικού Συμβούλου


Ποιός ξέρει τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας...

Πιερικός Αρχέλαος – Στρατώνι 75-61


Ακόμη έναν ωραίο αγώνα απόλαυσαν οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη. Το φιλικό παιγνίδι που έγινε μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Στρατωνίου Χαλκιδικής και που έληξε με 75-61 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, είχε όλες τις καλές φάσεις ενός επίσημου αγώνα.

Είναι το δεύτερο φιλικό παιγνίδι με την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής στη φετινή αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δείχνει τις καλές και φιλικές σχέσεις των δύο συλλόγων.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 41-26, 58-45, 75-61.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης Στ. και Ταρενίδης Κ.

Δελτίο Τύπου της Κίνησης Πολιτών Αριστοτέλη


Μετά από πρόσκληση που έλαβε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας της Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη με τους δύο τελικούς υποψηφίους Δημάρχους

Δελτίο Τύπου / Δήμος Αριστοτέλη, 12 Νοεμβρίου 2010

Μετά από πρόσκληση που έλαβε η Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις αντιπροσωπίας του συνδιασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ευθυμίου, με τον κ. Βλαχόπουλο την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 και με τον κ. Πάχτα την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 στο Δημαρχείο του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου. Στις συναντήσεις έγινε διεξοδική συζήτηση για τα μείζονα προβλήματα του νέου Δήμο και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συνδημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου που μας στήριξαν κατά τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου προεκλογικού αγώνα και αντιστεκόμενοι σε κάθε είδους πιέσεις, απειλές και ψεύτικες υποσχέσεις έδωσαν με την ψήφο τους στο Συνδυασμό μας ποσοστό 27,12%.
Οι πολίτες που μας εμπιστευθήκαν ήρθαν κοντά μας αβίαστα, πιστεύοντας στην αξιοσύνη και στο ήθος όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας. Η ψήφος τους ήταν αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής.

Mιχάλης Βιολάρης - Το δελφινοκόριτσο

Γραπτή τοποθέτηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τον Μπουτάρη


Είναι σαφές ότι κάποιοι, ενώ το οφείλουν, δεν γνωρίζουν το σχετικό ρητό, που προτρέπει όσους φιλοδοξούν να… θριαμβεύσουν να… κρύπτονται.

Διότι, όταν δεν κρύπτονται, υποπίπτουν σε ‘αποκαλύψεις σκέψεων’, που δεν προσβάλλουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και τον κόσμο του, αλλά προσβάλλουν τη λογική και την αντίληψη όσων τις δημοσιοποιούν.

Ιδίως, όταν η χρονική συγκυρία δεν ‘εξυπηρετεί’ για τέτοιου είδους ‘ατάκες’. Δεν εξυπηρετεί ούτε τις επιδιώξεις των ιδίων, αλλά και έρχεται σε σύγκρουση με το πολύχρονο αίτημα για κατασκευή γηπέδου στην Μίκρα, το οποίο, πλέον, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Νέα Μουδανιά: Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή μισού τόνου ελαιόκαρπου - Αναζητείται ο συνεργός του


Μισό τόνο ελαιόκαρπο έκλεψαν δύο αλλοδαποί από αγρόκτημα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 36χρονου Αλβανού, ο οποίος μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ποσότητα ελαιοκάρπου περίπου 350 κιλών.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς μαζί με 25χρονο συμπατριώτη του που αναζητείται, είχαν κρύψει σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη μισό τόνο ελαιόκαρπο, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από δύο αγροκτήματα.

Αρναία: Ασύλληπτοι οι δράστες που αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο υποκαταστήματα τραπεζών


Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες που αποπειράθηκαν, το πρωί, να ληστέψουν δύο τραπεζικά υποκαταστήματα στην Αρναία Χαλκιδικής.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις κουκουλοφόρους, οι οποίοι, αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, εισέβαλαν ταυτόχρονα στα καταστήματα της Εθνικής και της Αγροτικής Τράπεζας, όπου με την απειλή όπλων -τύπου καλάζνικοφ- προσπάθησαν να αποσπάσουν τα χρήματα.

Ωστόσο, λόγω της χρονοκαθυστέρησης των χρηματοκιβωτίων, οι δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν άπραγοι σε φυγή, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Νωρίτερα, πάντως, τραυμάτισαν με το κοντάκι ενός όπλου, υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας.

Δελτίο Τύπου του Κυριάκου Βελόπουλου, για την στήριξη Μπόλαρη από τον υπ. Περιφερειάρχη Πέλλας του ΛΑ.Ο.Σ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12-11-2010
Δηλώσεις Κυριάκου Βελόπουλου

«Επειδή το μόνο πράγμα που δε νικιέται είναι η ανοησία και επειδή ο Νομός Πέλλας έχει αποδείξει ότι δεν ταυτίζεται με τις απόψεις Τρεμόπουλου, εμείς δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με τον Τρεμόπουλο, στηρίζοντας τον κ Μπόλαρη.

Εάν τώρα κάποιοι ως σκοτεινές εξαιρέσεις ξεπερνούν την εθνική συνείδηση, θα τους κρίνει η ιστορία.

Δεν υπάρχει πλέον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης   στο Νομό Πέλλας, η δήλωση οποιουδήποτε αφορά αυτόν και μόνο, εμείς τον αφήνουμε στη μοναξιά του!»

Σαχάρα η Θεσσαλονίκη!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΚΛΑΡΗΣ

Ενα κίτρινο σύννεφο αφρικανικής σκόνης έχει καλύψει τις τελευταίες δύο ημέρες την ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης, εκτινάσσοντας στα ύψη τις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM10).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, οι υψηλότερες συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων μετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, όμως διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα και χτες.

Συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης τα αιωρούμενα σωματίδια (PM 10 σε μέσες ωριαίες τιμές σε μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο) μετρήθηκαν στα 423 mg στο σταθμό της Βενιζέλου (παλιό δημαρχείο),

Αναγνωρισημότητα – ο σύγχρονος «δούρειος ίππος»!


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συζητούσα προχτές με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημά μου με τίτλο «Ηγεσία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις» στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού προγράμματος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (το γνωστό με το αγγλικό ακρωνύμιο ΜΒΑ) τη σημασία, τη βαρύτητα, τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον και στην Πατρίδας μας η Τηλεόραση για τα άτομα που γνωρίσαμε μέσα από αυτήν ως προσκεκλημένους επισκέπτες και για τα άτομα που είναι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Η άτυπη δημοσκόπηση ήταν εντυπωσιακά αποκαλυπτική καθώς οι νέοι και οι νέες που επελέγησαν με αυστηρές διαδικασίες και παρακολουθούν το πρόγραμμα ΜΒΑ και το συγκεκριμένο μάθημά μου του Α΄Εξαμήνου μεταπτυχιακών σπουδών είναι, φυσικά, πτυχιούχοι και αποτελούν ένα εκπληκτικό μπουκέτο επιστημών

3.865 ευρώ για ... εφημερίδες. Μόνο για τον Οκτώβριο ... Μόνο για τον κ. Ραγκούση


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

Τα τελικά αποτελέσματα του α' γύρου


Το υπουργείο  Εσωτερικών έδωσε την Πέμπτη στη  δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου αυτοδιοικητικού γύρου, καθώς ολοκληρώθηκε η χρονοβόρα διαδικασία της καταμέτρησης.

Βάσει αυτών, μάλιστα, η διαφορά Γιάννη Σγουρού και Βασίλη Κικίλια στην Αττική μειώνεται στις 3,6 μονάδες.

Τα αποτελέσματα για τις περιφέρειες και τους τρεις μεγάλους δήμους είναι τα εξής.

Περιφέρειες

Μιχάλης Βιολάρης - Αν βουληθώ να σ' αρνηθώ