Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ποινικές διώξεις σε βάρος του Πρύτανη και των μεταναστών


Ελπίδα Οικονομίδου

Την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του πρύτανη, των οκτώ μελών οργανώσεων για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών και των 300 μεταναστών,  ζητάει με πόρισμά του ο Εισαγγελέας Εφετών Σπύρος Μουζακίτης.

Ο κ. Μουζακίτης, αφού διενήργησε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα, παρέδωσε πόρισμα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννη Σακελάκο, με το οποίο ζητάει να διωχθεί ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 

Ερωτήσεις του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου



κλικ για μεγέθυνση

Αρναία - Αποκριά 2011


κλικ για μεγέθυνση

Συνεστίαση Πολιτιστικού Συλλόγου "ΚΟΡΑΗΣ"


Ο Πολιτιστικός-Πνευματικός Σύλλογος «ΚΟΡΑΗΣ» θα πραγματοποιήσει συνεστίαση με τους φίλους και τα μέλη του το μεσημέρι της Κυριακής  27 Φεβρουαρίου 2011, στη μουσική ταβέρνα «Οι άγγελοι του Γιάννη» που βρίσκεται στην οδό Καρδίτσας 4, περιοχή Νέας Ελβετίας, Χαριλάου.
Φαγητό, άφθονο ποτό και ποιοτική διασκέδαση  περιμένει τους φίλους
και τα μέλη του Συλλόγου.

Ώρα προσέλευσης : 13.00
Τιμή πρόσκλησης : 20 €

Πληροφορίες : 6942/487804

Πράξεις, «τακτικές» και…Νόμοι!


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΦΡΙΞΑ ακούγοντας τον συμπολίτη μου Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χτες βράδυ στις ειδήσεις να δηλώνει ότι ΔΕΝ έπρεπε να καλέσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας Αθηνών τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών – και άλλα 8 άτομα - με κατηγορίες για «κακουργηματικές πράξεις» αλλά μάλλον να του απονεμηθεί κάποιο ΕΥΣΗΜΟ για «επίδειξη ανθρωπιστικών διαθέσεων»…

ΑΠΟΡΗΣΑ με τον Νέο Νόμο που θα φέρει στο Κοινοβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα ο συμπολίτης μου Υπουργός Δικαιοσύνης για να σταματήσουν οι προσβολές σε άτομα άλλων εθνοτήτων, άλλων φυλών κλπ, κλπ…

Πρόσκληση 26/02/2011Επικεφαλης συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία - Μέτωπο Ανάπτυξης"


Ο επικεφαλής του συνδυασμού και τα μέλη της Παράταξης « Κεντρική Μακεδονία – Μέτωπο Ανάπτυξης» του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα

“Η Πρόκληση της νέας αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης – Θεσμική λειτουργία, δυνατότητες και προοπτικές»

που οργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26-2-2011 στις 10.30 στο αμφιθέατρο του  ΤΕΕ/T.Κ.Μ (Μ. Αλεξάνδρου 49).

Δείτε περισσότερα:

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 23/2/2011 (Video)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 23-2-2011
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων όπως είχε αποφασίσει στην προηγούμενη ανοιχτή σύσκεψή του, συμμετείχε μαζικά με δικό του πανό και δικό του μπλοκ στη μεγάλη πορεία που πραγματοποίησαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σοβαρή και θεωρούμε ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να επαναλαμβάνονται ώστε το θέμα των συμβασιούχων να παραμένει πάντα στην τρέχουσα επικαιρότητα.