Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τραγωδία με ελληνικό F-16 που κατέπεσε στην Ισπανία - Δέκα νεκροί (Video)



ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Κατέπεσε ελληνικό διθέσιο F-16 σε νατοϊκή άσκηση στην Ισπανία που μετείχε η Ελλάδα. Τουλάχιστον 10 είναι οι νεκροί και 13 οι τραυματίες με τους δύο Έλληνες να βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων, αναφέρει ο ιστότοπος της El Pais, επικαλούμενος το ισπανικό υπουργείο Άμυνας.

Εκπρόσωπος του ισπανικού υπουργείου ανέφερε πως 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 13 τραυματίστηκαν όταν το αεροσκάφος συνετρίβη στο κέντρο εκπαίδευσης της Αλμπαθέτε, 262 χλμ. νότια της Μαδρίτης.

Το αεροσκάφος, το οποίο συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων των ενόπλων δυνάμεων κρατών μελών του NATO, του λεγόμενου Tactical Leadership Programme (TLP),

Αποτελέσματα Επικράτειας στο 100%

κλικ για μεγέθυνση

Ελληνικό F-16 έπεσε μέσα σε αεροδόμιο της Ισπανίας, πάνω σε άλλο μαχητικό

Ελληνικό F 16 έπεσε πριν καν σηκωθεί καλά ,καλά από τον διάδρομο αεροδρομίου στο Αλπμαθετε της Ισπανίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αεροσκάφος ιδίου τύπου.

Οι πρώτες πηροφορίες κάνουν λόγο για τεσσερις τραυματίες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Ο ένας απ΄ αυτούς έχει ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το ελληνικό F 16 συμμετείχε σε νατοϊκή άσκηση .

Κουμουνδούρου - Κατάρρευση οικίας

Κατάρρευση οικίας στην πλατεία Κουμουνδούρου. Αναζητούν τον ένοικο της κατοικίας.

Εντοπίσθηκε ο ένοικος της κατοικίας, είχε βγει πριν την κατάρρευση της πέτρινη οικίας( 26/01-16.45) χωρίς τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (27/01 16.00) η πέτρινη κατοικία, στη συμβολή της Τομπάζη με την Κριεζή, κατέρρευσε με τα χαλάσματα να εχουν καταπλακώσει σταθμευμένα οχήματα.

Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας με πολιτικό όρκο

Ο Κ. Παπούλιας έδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Για πρώτη φορά αναλαμβάνει πρωθυπουργός χωρίς θρησκευτικό όρκο - Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Ν.Παππά και του Π.Σκουρλέτη η ορκωμοσία. - Τσίπρας: Μας περιμένει ανηφορικός δρόμος - Ελπίζω η πλειοψηφία των 162 εδρών που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση να αυξηθεί

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ακριβώς στις 15:30 ο Αλέξης Τσίπρας για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια, ώρα 16:00 ορκίστηκε πρωθυπουργός με πολιτικό όρκο.

Οι δυνάμεις των κομμάτων στους δήμους της Χαλκιδικής

Την επόμενη μέρα των εκλογών κόμματα και υποψήφιοι μετρούν τις δυνάμεις τους ανά δήμο και εκλογικό τμήμα. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το μεγαλύτερο ποσοστό του στο δήμο Σιθωνίας με ποσοστό 38,46%, ενώ η Ν.Δ. κατέγραψε υψηλοτέρα ποσοστά στο δήμο Αριστοτέλη με 37,38%.

Ο δήμος Κασσάνδρας ήταν πεδίο μάχης των δύο μεγαλύτερων κομμάτων με τα μικρότερα. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο δήμο Κασσάνδρας κατέγραψαν τα μικρότερα ποσοστά τους, γιατί εκεί σημείωσαν υψηλότερα ποσοστά η Χρυσή Αυγή με 8%, οι ΑΝΕΛ με 6,70% και το ΠΟΤΑΜΙ με 5,29%. Στο δήμο Κασσάνδρας επίσης σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με 3,27%.

Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε σε ηλικία 68 ετών το βράδυ του Σαββάτου

Ο Ντεμης Ρούσσος ενας θρύλος της διεθνής και της ελληνικής μουσικής έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από την ζωή σε ηλικία 68 χρονών. Την είδηση του θανάτου για του γνωστού τραγουδιστή έκανε γνωστή ο Νίκος Αλιάγας το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε επικοινωνία που είχε το news247 με τον Έλληνα δημοσιογράφο την απώλεια την γνωστοποίησε η κόρη του διεθνούς καλλιτέχνη. Ο Ντέμης ο οποίος γεννήθηκε ως Αρτέμιος Βεντούρης Ρούσσος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1946 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και μεγάλωσε.

Μετά από την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, συμμετείχε σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα αρχίζοντας με τους The Idolsσε ηλικία 17 χρόνων. Αργότερα πήγε με τους We Five χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στο ευρύτερο ακροατήριο έγινε γνωστός το 1968 με το συγκρότημα Aphrodite's Child.

Π.Καμμένος: "Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα - Συμμετέχουν και οι ΑΝΕΛ"

"OTI ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου και βγήκε ο "άσπρος" καπνός από την καμινάδα.

Ο Π.Καμμένος δήλωσε: "Τη σύνθεση της κυβέρνησης θα την ανακοινώσει ο πρωθυπουργός. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Οπότε είναι επίσημο, έχουμε κυβέρνηση μένει να δούμε ποιοι θα αναλάβουν τα υπουργεία.

«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝ.ΕΛ. δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά της συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Αποτελέσματα Επικράτειας στο 99,94%

κλικ για μεγέθυνση

Αποτελέσματα Επικράτειας στο 95,90%

κλικ για μεγέθυνση

Αποτελέσματα Επικράτειας στο 76,18%

κλικ για μεγέθυνση