Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Γιώργος Πιπερόπουλος: Θεσσαλονικη Πάσχα 2010

κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Φίλοι μου,

Δεν ξέρω πώς είναι η δική σας πόλη Πασχαλιάτικα (λένε ότι τέτοιες μέρες οι μεγαλουπόλεις μας γίνονται...ανθρώπινες), αλλά επισυνάπτω μια άποψη της δικής μου πόλης (φωτογραφία ενός φίλου Σαλονικιού)απόγευμα Μεγάλης Παρασκευής με την ΕΛΠΙΔΑ της αυριανής ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

καλό Πάσχα!

με αγάπη

Γιώργος Πιπερόπουλος

Κυριάκος Βελόπουλος: Από τις 20.178 επιχειρήσεις αλλοδαπών οι 16.020 δεν πληρώνουν φόρο!

κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση

Αίσχος! "Σφαγή" πλατανιών από τον Δήμο Δίου στην Κονταριώτισσα Πιερίας


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας Πιερίας, όταν αντίκρισαν υπαλλήλους του δήμου Δίου να κόβουν περισσότερα από 40 πλατάνια, αφήνοντας μόνον τους κορμούς και ορισμένα κλαδιά. Για δεκαετίες ολόκληρες τα Πλατάνια βρίσκονταν λίγο έξω από το χωριό, κοντά στο χώρο της αερολέσχης και στο σημείο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Λύκειο της περιοχής, και αποτελούσαν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου.

Ευχές από το blog "Η Διαδρομή"

κλικ στην ευχετήρια κάρτα για μεγέθυνση

Κώστας Χατζής: Δελτίο Τύπου - Ανανεωμένη πρόταση για κάλπες σε Ελλάδα και εξωτερικό


Αθήνα, 1/4/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: "Θέση Κ. Χατζή για τις κάλπες σε Ελλάδα και εξωτερικό"

Την Μ. Τρίτη, 31/2/2010, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στα γραφεία της Ν.Δ. για το ζήτημα των καλπών.

Διαβάστε την ανανεωμένη πρόταση του Κ. Χατζή για τις κάλπες εδώ >> (http://www.kostasxatzis.gr/images/stories/pdf/protasi-mia_kalpi_ana_dimo_new.pdf)

Επιπλέον, για το ζήτημα της τοποθέτησης καλπών στο εξωτερικό, ο Κ. Χατζής ανέφερε ρητώς ότι επιθυμεί να τοποθετηθούν κάλπες σε οποιοδήποτε σημείο εκτός χώρας είναι επιθυμητό, αρκεί (α) να καλυφθεί ικανοποιητικά τα μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας και (β) να διασφαλισθεί η αξιοπιστία της διαδικασίας.

Τέλος, ο Κ. Χατζής καλεί τους συνοποψήφιούς του, Β. Φ. Αξιώτη και Α. Παπαμιμίκου να συνταχθούν μαζί του και να διεκδικήσουν την τοποθέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων εκλογικών κέντρων στη χώρα, με μοναδικό στόχο τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής των νέων.