Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πέθανε ο Νίκος Κοεμτζής


Είχε καταδικαστεί τρεις φορές σε θάνατο για τρείς ανθρωποκτονίες από πρόθεση - τον βρήκαν νεκρό περαστικοί στο Μοναστηράκι

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι ο Νίκος Κοεμτζής σε ηλικία 74 ετών. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρεθεί λιπόθυμος από περαστικούς στο Μοναστηράκι. Ο Κοεμτζής είχε καταδικαστεί τρεις φορές σε θάνατο και οκτώ φορές σε ισόβια για τρείς ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από την ταινία Παραγγελιά του Παύλου Τάσσιου.

Ο Νίκος Κοεμτζής ήταν πεσμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε πεζοδρόμιο στο Μοναστηράκι, ώσπου κάποιοι διερχόμενοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Καφενείο» το εντευκτήριο της Βουλής με αφορμή τα ...«γουμάρια» (Video)


Παρ' ολίγον να μετατραπεί σε ριγκ το εντευκτήριο της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης ζήτησε σε έντονο ύφος εξηγήσεις από τον συνάδελφο του του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη για τις δηλώσεις του τελευταίου περί "γουμαριών".

Οι δύο βουλευτές λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια όταν ο κ. Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους κ.κ. Παύλο Μαρκάκη και Αγγελο Κολοκοτρώνη. Εκεί τον περίμενε ο κ. Τσώνης ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας:

«Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία.

Ροντούλης: "Είστε γομάρια" (video)

Ημερίδα ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής - Προτάσεις για τον τουρισμό

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον  Τομέα Τουριστικής Πολιτικής της ΟΝΝΕΔ πραγματοποίησε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών με θέμα τις «Προοπτικές Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού».

Μετά την έναρξη της ημερίδας από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Ιορδανίδη Ηλία, ακούστηκαν οι εισηγήσεις καταξιωμένων φορέων του Ελληνικού τουρισμού, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος κ. Βεγίρη Βασιλική, ο κ. Γεωργίου Ευάγγελος (Operations Manager  TUI Hellas), ο κ. Τάσιος Γρηγόρης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής καθώς και ο τομεάρχης Τουριστικής πολιτικής της ΟΝΝΕΔ Μπίμπας Θέμης.

Κανέλλη πες και για τα σουβλάκια! (Video)


Η παράσταση της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή με την φρατζόλα και το γάλα είναι αναμφίβολα το hot topic στο διαδίκτυο. Χιλιάδες χρήστες τους διαδικτύου σχολιάζουν την κίνηση της βουλευτού του ΚΚΕ. Άλλοι την εγκωμιάζουν για το θάρρος της να αναδείξει χειροπιαστά το μέγεθος της λιτότητας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και άλλοι την λοιδωρούν κατηγορώντας την για ασυγκράτητο λαϊκισμό.

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. Καλή ανάγνωση!

Μια Λιάνα Κανέλλη χρειάζεται...αλλά και που τα λέει, ποιος την ακούει? RESPECT

Γενιά των φιμωμένων - Συμβολική διαμαρτυρία και δράση ενημέρωσης πολιτών


Γενιά των φιμωμένων

Συμβολική διαμαρτυρία και δράση ενημέρωσης πολιτών

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συμβολική διαμαρτυρία και δράση ενημέρωσης πολιτών σε κεντρικά σημεία 16 πόλεων όλης της Ελλάδας σχετικά με τις αλλαγές που επιβάλει ο νέος νόμος πλαίσιο.

Συνεχίζουμε δυναμικά να δηλώνουμε τη διαφωνία μας απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που δε λύνει κανένα πρόβλημα των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά αντίθετα προωθεί τη φίμωση και το συμβιβασμό της νέας γενιάς με ένα «σύστημα αθρώπων», το οποίο επιθυμεί μια νεολαία απαθή και άβουλη μπροστά στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

«Καζάνι που βράζει» το ΠΑΣΟΚ


Στα όριά τους έχουν φθάσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Από τη μία η κυβέρνηση δια του Ε. Βενιζέλου να επιχειρεί να τους πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων και από την άλλη οι ίδιοι να δείχνουν προς το Μέγαρο Μαξίμου τον δρόμο των εκλογών ή της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Real.gr, τα όσα ακούστηκαν στο ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αμήχανος ο υπουργός Οικονομικών επιχείρησε να πείσει τους βουλευτές για την αναγκαιότητα των μέτρων αναγνωρίζοντας ότι το μέτρο της εφεδρείας είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που ζητούν οι δανειστές μας.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στον δήμο Βόλβης


Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

Μεγάλες πλημμύρες χθες στην Απολλωνία, στον Μελισσουργό, στη Ρεντίνα και στο Μόδι. Τα νερά και τα φερτά υλικά κάλυψαν το οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν και τον νομό Χαλκιδικής προκαλώντας πολλά προβλήματα κυρίως στις περιοχές Αρναίας, Παλαιοχωρίου και Νικήτης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει περιέλθει ο δήμος Βόλβης Θεσσαλονίκης, μετά την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες που έπληξαν χθες για άλλη μία φορά την περιοχή, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές.

Με σύνθημα την “πεδιάδα της Θεσσαλονίκης” πανηγύριζαν οι διεθνείς των Σκοπίων!


Παναγιώτης Σαββίδης

Θα ασχοληθεί κανείς, το υπουργείο, η ΕΟΚ, κάποιος;

Δεν έχει τέλος το αλυτρωτικό ντελίριο στα Σκόπια, στη μέθη της πρόσφατης επιτυχίας στο Eurobasket της Λετονίας και του εορτασμού για τα 20 χρόνια από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της ανεξαρτησίας της χώρας.

Λίγες μέρες μετά τη λήξη του Eurobasket, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο με τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια των παικτών της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων, μετά τη νίκη τους επί της Λετονίας, να τραγουδούν προκλητικά για την … Θεσσαλονίκη τους.