Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου


Ευχές από το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση!

Όπου κι αν βρεθείτε, ότι κι αν αγγίξετε, από καρδιάς ευχόμαστε, να πάρετε την δύναμη και την ομορφιά, που δίνουν οι Άγιες τούτες Μέρες.

Είναι το Δώρο Εκείνου, στην προσωπική μας Ανάσταση και Ανάταση.
Υγεία κι ευτυχία σ' εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εκθεση αγιογραφίας από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση

Ελπίς Πολυγύρου - 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Πολυγύρου 5Χ5

κλικ για μεγέθυνση

Ανακοινώσεις Α. Παπαγιάννη & Γ. Γκιλή

Δημοτικός Συνδυασμός
“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Λόγω ενός περιστασιακού προβλήματος της υγείας μου, του οποίου η θεραπευτική αγωγή συμπίπτει χρονικά με την προεκλογική περίοδο, αναθέτω την ηγεσία του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” στον Γιώργο Γκιλή, αρκούμενος στην υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου.

Η συγκυρία αυτή καταδεικνύει με τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο την αγαστή συνεργασία και των δυο μας αλλά και την ειλικρινή μας πρόθεση να θέσουμε την κοινή μας προσπάθεια για τον Δήμο Νέας Προποντίδας πάνω από την προσωπική μας προβολή.

Έκρηξη με γκαζάκια στο τζίπ της συζύγου του βουλευτή Καβάλας Γ. Καλατζή!

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα αστυνομικά χρονικά της Καβάλας σημειώθηκε στις 2:10 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου τζιπ, το οποίο ανήκει στην Θεοδώρα Καλαντζή, σύζυγο του βουλευτή Καβάλας και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή.

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται επίθεση τέτοιας έκτασης σε πολιτικό της της Καβάλας, καθώς στο παρελθόν επιθέσεις με γκαζάκια έχουν δεχτεί άλλοι στόχοι , όπως τράπεζες.

Πρώην βουλευτής της ΝΔ χαρίζει ακίνητη περιουσία 10 εκατ. ευρώ για την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους

Όλη την ακίνητη περιουσία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, θέλει να χαρίσει στο κράτος ο πρώην βουλευτής της ΝΔ  Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σε συνάντηση του με κορυφαίο υπουργό ανακοίνωσε την πρόθεση του να προχωρήσει σε  δωρεά εν ζωή ενός ημιτελούς κτίσματος 1300 τ.μ. και 16 οικοπέδων σε λίαν προνομιούχα περιοχή της Πελοποννήσου.

Στα 83 χρόνια του ο κ. Αναγνωστόπουλος θέλει να βοηθήσει στη μείωση του δημοσίου χρέους για το καλό της νέας γενιάς που δεν φταίει  σε τίποτε, όπως αναφέρει, να πληρώνει τις δικές μας αμαρτίες .

Ο παλαίμαχος πολιτικός που ζεί ολομόναχος σε σπίτι με ενοίκιο πήρε την απόφαση αυτή σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Καλη Ανάσταση και Καλο Πάσχα!

Εύχομαι ολόψυχα Καλη Ανάσταση, Καλο Πάσχα και να ξεχάσουμε έισαγόμενες και εγχώριες τρόικες μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα!

με αγάπη,
​γπ​

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και το δράμα του Μνημονίου

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεργαστεί με το κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» και να κατέβει στις ευρωεκλογές εξέθεσε ο γνωστός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Βύρων Πολύδωρας τον τίμησε με την πρότασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθώς είναι φίλοι χρόνια και τον εκτιμά ως πολιτικό και ως άνθρωπο.

«Μπορεί να μην γνωρίζω από πολιτική, γνωρίζω όμως από το δράμα του Μνημονίου, το οποίο έπληξε και εμένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω από τιμιότητα και βιοπάλη. Και γνωρίζω το όραμα και τις πολιτικές ικανότητες του ίδιου του Βύρωνα Πολύδωρα, στον οποίο πιστεύω»,

Τεθωρακισμένα με σημαία Ρωσίας εισήλθαν στο Σλαβιάνσκ

Έξι τεθωρακισμένα οχήματα με υψωμένη τη ρωσική σημαία μπήκαν στο Σλαβιάνσκ, ενώ οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο από φιλορώσους ενόπλους στην περιφέρεια του Ντονέτσκ. Ξεχωριστές αναφορές θέλουν και το κτίριο του δημαρχείου της πόλης του Ντονέτσκ να πέφτει στον έλεγχο φιλορώσων, που ζητούν δημοψήφισμα, ενώ το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα για «εξαγωγή τρομοκρατίας».

Την ίδια ώρα, επτά τεθωρακισμένα οχήματα με την ουκρανική σημαία έκαναν «βόλτα» στο Κραματόρσκ, νότια του Σλαβιάνσκ, με τις παράλληλες επιδείξεις δύναμης να συνθέτουν το σκηνικό της τετραμερούς συνάντησης στη Γενεύη την Πέμπτη.

Στο Κραματόρσκ μετέβη ο ουκρανός υπουργός Άμυνας για να ελέγξει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Δελτίο Τύπου του Ευθύμη Καρανάσιου

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ
Βουλευτής Χαλκιδικής – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολύγυρος  16 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος συνυπέγραψε ερώτηση που κατατέθηκε από βουλευτές της ΝΔ, στον υπουργό Παιδείας, με θέμα την εισαγωγή παιδιών πολύτεκνων οικογενειών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθ΄ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων.

Οι βουλευτές αναφέρονται στις αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έκρινε κατά πλειοψηφία αντισυνταγματικούς τους νόμους 4071/2012 και 3966/2011 που εισάγουν

Επίτευξη συμφωνίας για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας υπό την Ελληνική Προεδρία

Στρασβούργο, 16 Απριλίου 2014

Επίτευξη συμφωνίας για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας υπό την Ελληνική Προεδρία: Προς μια βιώσιμη και ανταγωνιστική ευρωπαϊκή αλιεία
Δήλωση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά, αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Αλιείας του ΕΚ

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Συμβουλίου και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επετεύχθη συμφωνία για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Ταμείου Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ), η οποία σφραγίστηκε με την υπερψήφιση της πρότασης από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Σε παροξυσμό βρίσκεται το ενεργούμενο της ΔΗΜΑΡ, Ιωάννα Κλάπα, που μετετέθη στο εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το απόκομμα του συζύγου της ανέλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Κι όσο κι αν θέλει να κρυφτεί (δηλαδή να κρύψει τα ποταπά, μικροπολιτικά της κίνητρα) η χαρά δεν την αφήνει.

Σήμερα το απόγευμα έφτασε στην βουλή επιστολή που υπογράφουν οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, με την οποία ζητούν να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία άρσης ασυλίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της Χρυσής Αυγής. Διακαής τους πόθος να κλείσουν όλους τους βουλευτές μας στη φυλακή πριν τις εκλογές.

Η Δικαιοσύνη ζητεί από τη Βουλή άμεσα αποφάσεις για την ασυλία των βουλευτών της Χ.Α.

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ»

Την άμεση λήψη απόφασης για την άρση ή μη της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν με έγγραφο τους προς την Βουλή, οι ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, που χειρίζονται την δικογραφία για την υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, επισημαίνοντας, ότι το χρονικό πλαίσιο για την ανάκριση εξαντλείται.

Οι δύο Εφέτες Ειδικές Ανακρίτριες ζητούν την επιτάχυνση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για τους βουλευτές που ζητήθηκε η άρση ασυλίας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα η ανακριτική διαδικασία με τις απολογίες όσων κριθεί από την Βουλή ότι πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.