Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Πάνου Καμμένου στο facebook για τον Γ.Α.Π.


Κύριε καθηγητά πολιτικών ηγετών,

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ
ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ Ο ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ.....

ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία», είπε σε συνέντευξή του πριν από λίγο στο BBC στην εκπομπή της Ζeinab Badawi ο Γιώργος Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια….

«Είμαι αισιόδοξος. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει πολλές δυνατότητες», είπε σε συνέντευξή του πριν από λίγο στο BBC στην εκπομπή της Ζeinab Badawi ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ επισήμανε ότι ιστορικά η δεδομένη χρονική περίοδος είναι δύσκολη, αλλά αποτελεί σημείο καμπής.

Δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα για την εκλογή Βενιζέλου


"Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα"
Δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα

Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ:

-για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών,
-για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου
-για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .

Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης Ιστορίας της χώρας.

Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Γ. Καρατζαφέρης: Αδύνατον να κυβερνήσουν Σαμαράς και Βενιζέλος


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε στους ψηφοφόρους του στον Πύργο Ηλείας

Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων τον Ιούνιο, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα μπορούν όχι μόνο να κυβερνήσουν, αλλά «ούτε καν να βγουν από την πόρτα τους», δήλωσε ο πρόεδρος του του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος στον Πύργο Ηλείας.

«Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος μετά τον Ιούνιο, όταν θα τεθούν σε εφαρμογή τα πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, δεν θα μπορούν όχι να κυβερνήσουν, αλλά ούτε να βγουν από την πόρτα τους εξ αιτίας αυτών που έχουν υπογράψει και κυρίως της ρήτρας που προβλέπει ότι όσο πολιτεύονται δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε ένα "κόμμα"» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Η ομορφιά της Γης από το Διάστημα

Καταγάλανη Ελλάδα Πλαισιωμένη από τα πολύτιμα «ζαφείρια» της η χώρα μας από το Διάστημα σε τίποτα δε θυμίζει τη μνημονιακή Ελλάδα του σήμερα
Ο Πάολο Νέσπολι απαθανατίζει μοναδικά τοπία του πλανήτη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ειρήνη Βενιού

Σουρεαλιστικά τοπία, εξωπραγματικά χρώματα και μαγικοί σχηματισμοί συνθέτουν τα φωτογραφικά έργα του αστροναύτη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Πάολο Νέσπολι. Πώς είναι όμως να κοιτάζεις τη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) και να μπορείς να «βουτάς» με τον φωτογραφικό σου φακό στα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη; Λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψή του στη χώρα μας, και συγκεκριμένα την παρουσίαση της προσωπικής του έκθεσης στο Ιδρυμα Ευγενίδου, εμείς βρήκαμε τον ιταλό αστροναύτη και «γεμίσαμε» από την αγάπη του για το Διάστημα και το πάθος του για τη φωτογραφία.

6 εκατ. για την ανάπλαση του Ελαιορέματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Η άγνωστη σε πολλούς, Ρωμαϊκή γέφυρα στο Ελαιόρεμα.

Την εκκίνηση ενός έργου που θα αλλάξει την όψη της ευρύτερης περιοχής της Πυλαίας σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση του Ελαιορέματος, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες μεταξύ του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της κοινοπραξίας της αναδόχου εταιρίας.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και έχει χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τα δύο χρόνια. Περιλαμβάνει αστικές αναπλάσεις με υπέργειες αλλά και υπόγειες εργασίες, που καλύπτουν έκταση περίπου 81 στρεμμάτων.

Μάλιστα το έργο σε συνδυασμό με τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στην περιοχή δημιουργεί έναν πανέμορφο πόλο αναψυχής με ποδηλατόδρομους, πεζοδρόμους και άλλες κοινωνικές και αθλητικές υποδομές, ενώ ταυτόχρονα συνδέει τον παραδοσιακό οικισμό της Πυλαίας με την Μαλακοπή και τα Κωνσταντινοπολίτικα.

Ο Μιχάλης Σακελάρης στο κόμμα Καμμένου!


Τριγμούς προκαλεί στην τοπική ΝΔ η προσχώρηση του πρώτου «γαλάζιου» στελέχους, του Μιχάλη Σακελάρη στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ο Μιχάλης Σακελάρης, πρώην υπεύθυνος ΜΑΚΙ και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και νυν υπεύθυνος αθλητισμού της ΝΟΔΕ Λάρισας είναι το πρώτο στέλεχος που επισήμως δηλώνει την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων Ελλάδος, εκ των πλέον δραστήριων “γαλάζιων” στελεχών στη χώρα και ένα απ’ τα στελέχη εκείνα που ενεργοποιήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ, είναι το πρώτο «γαλάζιο» στέλεχος του νομού το οποίο δηλώνει πως προσχωρεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

«Ντιμπέιτ» με Σαμαρά - Βενιζέλο ζητά ο Καρατζαφέρης


Σε τηλεοπτική αναμέτρηση καλεί τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου, όπως είπε, να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για το τι έχουν συμφωνήσει με την τρόικα αναφορικά με το νέο πακέτο μέτρων που θα εφαρμοστεί από τον Ιούνιο.

«Επειδή γνωρίζουν ότι ο κίνδυνος της κοινωνικής συνοχής είναι μεγάλος, γι' αυτό σπεύδουν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να κάνουν εκλογές πριν από τον Ιούνιο. Αυτή η πολιτική απάτη δεν μπορεί να επιτραπεί», παρατήρησε σε δηλώσεις του από την Καλαμάτα ο κ. Καρατζαφέρης.

Και πρόσθεσε: «Καλώ τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος γίνεται αρχηγός του ΠΑΣΟΚ "εις τας Ειδούς του Μαρτίου",

Με τον Τράγκα τα «έβαλε» ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης

Επίθεση στον Γιώργο Τράγκα εξαπέλυσε μέσω της εκπομπής του στο Blue Sky, το στέλεχος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε τον Γιώργο Τράγκα ίδιο με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, καθώς όπως είπε και οι δύο είναι υπέρ της Ομοσπονδιακής Ευρώπης.

«Ο Γιώργος Τράγκας παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι υπέρ της Ομοσπονδιακής Ευρώπης. Ενώ, μας έχει πρήξει με τη Μέρκελ, τους επιτρόπους και το αντιμνημόνιο», είπε, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «αντίφαση» και «σύγχυση».

«Τι σημαίνει η ομοσπονδιακή Ευρώπη. Θα πει ότι σταματάει το έθνος-κράτος των Ελλήνων. Frau Μέρκελ για πάντα δηλαδή, όχι για λίγο», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σκορποχώρι το ΛΑ.Ο.Σ. και στη Λάρισα


Η Ελένη Αξιόγλου με τη Νέα Δημοκρατία και άλλοι... προσχωρούν στην Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες....!!!

Βάρεσε "κανόνι" το κόμμα του Καρατζαφέρη στη Λάρισα καί τα στελέχη του ΛΑΟΣ διασκορπίζονται στους 5 ανέμους...!!!

Δέν τού έμεινε ούτε ένας Υποψήφιος Βουλευτής...

Μετα την Δικηγόρο Ελένη Αξιόγλου,υποψήφια με το ΛΑΟΣ στη Λάρισα το 2007 και 2009, η οποία κατέθεσε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ , από τους υποψηφίους του 2009 του ΛΑΟΣ έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι (Μπέλτσιος-Αξιόγλου-Ντάμτσιος-Γεωργούλας-Λεονταρή).

Πρόσκληση Διαμαρτυρίας

Στανός Χαλκιδικής

Μετά από έγγραφο της περιφέρειας στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Αριστοτέλη και Βόλβη η διαδρομή ανάμεσα στις τοπικές κοινότητες Στανού - Μελισσουργού κρίνεται ακατάλληλη προς τη διέλευση των οδηγών λόγω της καταστροφής της γέφυρας.

Η προσπέλαση των οδηγών είναι παράνομη λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί.

Λόγω του ότι η συγκεκριμένη διαδρομή εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους της περιοχής κρίνουμε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Γι' αυτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας καλούμε όλους τους κατοίκους του Στανού και Μελισσουργού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή της γέφυρας,την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11.00π.μ.-13.00μ.μ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τοπικό Συμβούλιο Στανού
Τοπικό Συμβούλιο Μελισσουργού
Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού

ΠΑΣΟΚ: Πάμε ηλιοβασίλεμα;


Ο ήλιος βασιλεύει και η μέρα σώνεται...


Αν το λευκό έρθει πρώτο, τότε τι γίνεται σύντροφοι;;;

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα


Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων μπαίνει η Νέα Δημοκρατία. Μέχρι το τέλος του μηνός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γαλάζιες λίστες θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και οι «φάκελοι» με όλα τα ονόματα που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη νίκη της Ν.Δ. βρίσκονται πλέον στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν κατατεθεί από χιλιάδες νέα πρόσωπα, έμπειρα στελέχη και προσωπικότητες με διάθεση προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες, στοιχείο που θα αποτελέσει και το κυρίαρχο κριτήριο της τελικής επιλογής. Οπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στον πρόεδρο του κόμματος, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το χειρίζεται προσωπικά.

Ο «ΤτΚ» δημοσιεύει αύριο όλα τα ονόματα των γαλάζιων στελεχών και μελών που έχουν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας για τα ψηφοδέλτια, αλλά και τις υποψηφιότητες που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν «κλειδώσει». Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται από συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., η εικόνα των ψηφοδελτίων θα είναι η οριστική με την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου.