Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Το Εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση

Φίλες και φίλοι,

Κάποιοι στο εξωτερικό μπορεί να μας έχουν «ξεγραμμένους».
Αλλά στο χέρι μας είναι να τους διαψεύσουμε.
Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών:
-- Είτε θα επιβεβαιώσουμε αυτούς που μας προσβάλλουν καθημερινά...
-- Είτε θα αποδείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Και να γίνουμε, από διεθνές «παράδειγμα προς αποφυγήν», κορυφαίο παράδειγμα προς μίμηση…
Αυτό ουσιαστικά θα αποφασίσουμε στις 17 Ιουνίου…

Εμείς προτείνουμε να αλλάξουμε οι Έλληνες τη μοίρα μας!

Λιτόχωρο: Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Δήμος Δίου - Ολύμπου


Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο δήμος Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Φαρμάκης έκανε λόγο για διαλυμένο κράτος και ανύπαρκτη δημόσια διοίκηση και τόνισε ότι ο δήμος δεν θα μπορεί σε λίγο να ανταποκρίνεται στις πιο βασικές του υποχρεώσεις και η διοίκηση τον κρατά «με νύχια και με δόντια» ανοιχτό.

Ζήτησε από τους προμηθευτές και γενικότερα απ΄ όσους ο δήμος οφείλει χρήματα «να μην κάνουν τον κόπο να έρχονται στον δήμο και να ζητούν τα χρήματά τους». Τα χρήματα θα καταβληθούν «μόλις η Ελληνική Πολιτεία υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους δήμους», πρόσθεσε.

Στο χωριό των Συρριζαίων κέρδισε η ΝΔ!

Τι και αν το όνομά του παραπέμπει αναπόφευκτα στον ΣΥΡΙΖΑ; Τι και αν είναι χτισμένο σύριζα στους πρόποδες του όρους Τετράζιο;

Στο χωριό Σύρριζο του νομού Μεσσηνίας, το οποίο δεν εχει παραπάνω απο 25 μόνιμους κατοίκους, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 13 ψήφους, η ΝΔ 31, το ΠΑΣΟΚ 21, το ΚΚΕ 5, η Χ.Α. 9, το ΛΑΟΣ 3, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1 και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1.

Άλλος έχει το όνομα, άλλος τις... ψήφους!

Πηγή: NewPost

Μιχαλολιάκος: "Λουκανικοφάγοι οι Γερμανοί, τσίρκο του Μαρξισμού ο ΣΥΡΙΖΑ"

Στον γερμανικό λαό, τον τρόπο που ψηφίζουν οι Έλληνες, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο αποκάλεσε "τσίρκο του Μαρξισμού", αναφέρθηκε ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Συγκεκριμένα, κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι, οι γερμανοί: "είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταγεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ένας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών."

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως "έχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του. Αν δείτε τι πιστεύουν οι συνιστώσες του.... Είναι το τσίρκο του Μαρξισμού ο ΣΥΡΙΖΑ."

Η λίστα του ΛΑ.Ο.Σ. για τις εκλογές


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΑΘΗΝΩΝ

1. ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

3. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

5. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

6. ΒΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

7. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Έργα στον Δήμο Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΕΞΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013»
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Μετά από σημερινή (31-5-2012) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου, εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για έξι έργα, που εντάσσονται στο μέτρο 321 «Ανακαίνιση και Ανάπτυξη Χωριών» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013».
Συγκεκριμένα:

•    Αγροτική οδός Σανά – Καλαμωτό (έως όρια ΠΕ Χαλκιδικής), προϋπολογισμού 568.000 €
•    Αγροτική οδός οικισμού Ταξιάρχη, προϋπολογισμού 278.000 €
•    Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων ΤΚ Βραστάμων, προϋπολογισμού 290.000 €
•    Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Κελλί – Ορμύλια, προϋπολογισμού 614.700 €
•    Βελτίωση, εκσυγχρονισμός αρδευτικών αντλιοστασίων του Δ.Πολυγύρου, προϋπολογισμού 515.000 €
•    Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Ανθεμούντα, προϋπολογισμού 580.000 €

Στο ΕΣΠΑ ο βιολογικός Πολυγύρου – Καλυβών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο ΕΣΠΑ ο βιολογικός Πολυγύρου – Καλυβών

Με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» η πράξη «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Πολυγύρου – Καλυβών Δήμου Πολυγύρου», με προϋπολογισμό 21.876.766,64 ευρώ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή των έργων συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης των λυμάτων των οικισμών Πολυγύρου και Καλυβών και πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε σχέση με τα πληθυσμιακά κριτήρια.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Νεκρή και ακρωτηριασμένη βρέθηκε αρκούδα στη Φλώρινα

Νεκρή και ακρωτηριασμένη εντόπισαν ορειβάτες στην περιοχή Σκοπιά στη Φλώρινα, μία αρκούδα ηλικίας 20 ετών και βάρους 200 κιλών. Οι ορειβάτες ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου».

«Η αιτία θανάτωσης, είναι ο πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα και το αριστερό πλευρό του ζώου. Μετά το θάνατό της, η αρκούδα υπέστη ακρωτηριασμό στα δύο μπροστινά άκρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ζώο σκοτώθηκε από πρόθεση και τα δύο του πόδια αποτέλεσαν το τρόπαιο της αποκρουστικής πράξης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του «Αρκτούρου».

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, η πραγματική ημερομηνία θανάτωσης του ζώου δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αλλά από τη νεκροψία προκύπτει ότι το πτώμα είναι περίπου 8 ημερών.

Θεσσαλονίκη: Ο δήμος «σκεπάζει» τη Ροτόντα με λουλούδια

Με λουλούδια, προσφορά των Ανθοπωλών της Θεσσαλονίκης, θα στολίσει ο δήμος τον προαύλιο χώρο της Ροτόντα ενόψει του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος.

Οι εργασίες της εικαστικής αυτής παρέμβασης έχουν ήδη ξεκινήσει από το ύψος της οδού Μελενίκου. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την αναπαράσταση δέντρων με φυσικά υλικά και στολισμό από άνθη, προσφορά των Ανθοπωλών της Θεσσαλονίκης, τα οποία θα διατηρηθούν για αρκετές ημέρες χάρη στο αυτόματο αρδευτικό σύστημα που θα εγκατασταθεί από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσφορά του σωματείου Ανθοπωλών με την οποία ομορφαίνουν την πόλη σε ένα σημείο με μεγάλη επισκεψιμότητα, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, όπως είναι η Ροτόντα.

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Δελτίο Τύπου

Το ψηφοδέλτιο του Κινήματός μας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου που θα διεξαχθούν με λίστα είναι :

Δριβελέγκας Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Πάνας Απόστολος του Νικολάου

Σακελλάρης Ζαφείριος του Κατάκαλου

Κατσαρού Άννα υου Χρήστου

Ζέππος Ιωάνης του Μηνά

Από το Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Έξαλλος ο Γερμαναράς που κατηγορείται για κατασκοπία στην Κω


ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την πολύκροτη υπόθεση "κατασκοπείας" που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ πανελλαδικά...

Τι μας δήλωσε ο ίδιος ο 75χρονος ραδιοερασιτέχνης, συνταξιούχος υπάλληλος του Υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας και δημοσιογράφος όπως δήλωσε ο ίδιος, μέσω του συνηγόρου του Μιχάλη Κώστογλου, για την ταλαιπωρία που πέρασε (δείχνοντας μας τα σημάδια από τις χειροπέδες στα χέρια του...)

Ο 75χρονος, συνελήφθη βάση ενός διατάγματος του 1929 για παράνομη λειτουργία σταθμού τηλεγραφείου (η καταγγελία έγινε προφανώς επειδή προκάλεσε το ενδιαφέρον με τα μηχανήματα και την κεραία που έστησε σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου,

Συνέλαβαν κατάσκοπο στην Κω

Συναγερμό που κινητοποίησε ακόμη και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών σήμανε η σύλληψη από την αστυνομία της Κω, ενός 75χρονου Γερμανού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ειδικά μηχανήματα παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών.

Στο δωμάτιό του βράθηκε και μια συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς. Σύμφωνα μάλιστα με το rodosalarm.gr, την ώρα που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να του περάσουν χειροπέδες, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, δίχως αποτέλεσμα.

Πηγή: Δημοκρατία

enikos