Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία


Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα η κα Βάσω Κόλλια, αποχωρώντας από τη Δημοκρατική Συμμαχία, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος.

Επίσης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δημήτριος Μπαταλογιάννης δηλώνει, ότι εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία. Τονίζει, ότι στις κρίσιμες ώρες που ο λαός ζητά λύσεις με ασφάλεια και προοπτική για τη χώρα, είναι κοινή υποχρέωση να αγωνιστούμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Άγγελος Αγγελίδης - πήραμε τη ζωή μας….

αφιερωμένο
στους αγωνιστές της Πλατείας
και στον Αγρότη αείμνηστο Χαρισσόπουλο
(της Πλατείας Ελευθερίας Κατερίνης)

Αγγελος Αγγελίδης
Αιγίνιο 06-04-2012

Η ζωή μας είναι παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι.
Ένας μοιραίος τελικός.
Ισως κι απ΄ το ποδόσφαιρο μικρότερης αξίας.
Κι απ΄ τ΄ άλλα τα παιχνίδια ασήμαντη ακόμη.

Διαγωνισμός Γεύσης ελιάς στην Χαλκιδική από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων

κλικ για μεγέθυνση
Στην Ακτή Ελιά, της Νικήτης (Χαλκιδική, Ξενοδοχείο Anthemus) η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ», οργανώνει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΓΕΥΣΗΣ Ελιάς & Πατέ ελιάς, στις 12-13 Μαϊ 2012, με την υποστήριξη των: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δήμο Σιθωνίας, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας, Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδας. Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής & Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, σε μια προσπάθεια προώθησης της ποιότητας στα αγροτικά προϊόντα.
Σκοποί του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την προσπάθεια των ελλήνων καλλιεργητών ελιάς, των ελλήνων τυποποιητών-παραγωγών ελιάς, να επιδιωχθεί η σύνδεση των τοπικών παραγωγών με τους Αρχιμάγειρες, και των ελληνικών φημισμένων αγροτικών προϊόντων με την ελληνική γαστρονομία, καθώς και η προώθηση των πωλήσεων ελληνικών αγροτικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη Χαλκιδική, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαγωγική περιφερειακή ενότητα στην επιτραπέζια ελιά.

Θεατρική Παράσταση του "Θεάτρου Όραμα" στον Πολύγυρο

Θεατρική Ομάδα Δήμου Θέρμης
«Θεάτρου Όραμα»

Δημήτρη Κεχαΐδη, «Το τάβλι»

Σάββατο 21 Απριλίου 2012
Ώρα 20:30
Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

Το έργο

Ο ένας ιδεολόγος, ο άλλος τυχοδιώκτης.

Ευχαριστήριο Α.Ο. Πολυγύρου basket σε χορηγούς


Ο Α. Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ BASKET , Η ΟΜΑΔΑ , ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ :

1) ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΟ ΤΑΣΙΟ & ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕ- BAR ' ΒΙΝΥΛΙΟ '

2) ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ & ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΙΩΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ' ΑΧΑΙΝΙΟ '

3) ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΔΑΜΙΩΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΦΕ-BAR ' ΤΙΒΕΡΙΟΥΣ ' ΧΟΡΗΓΟ

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μ.Παπαϊωάννου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε χθες, ξεχωριστή συνάντηση με τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου. Ο τελευταίος τον ενημέρωσε για την επιθυμία και τους λόγους να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή τους δήλωσε: «Σέβομαι την απόφαση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, αγαπημένου φίλου και συνεργάτη σε δύσκολες ώρες για την πατρίδα και το κίνημά μας . Κοινή μας είναι η απόφαση να συνεχίσουμε μαζί και τώρα και αύριο για την πραγμάτωση των μεγάλων εθνικών και κοινωνικών μας στόχων».

Πηγή: Real.gr

Με κρητικούς σκοπούς & μαντινάδες υποδέχτηκαν τον Πάνο Κάμμενο στο Ηράκλειο (Video)


Ο πρόεδρος του Κινήματος "Ανεξάρτητοι Πολίτες" έφθασε το πρωί στο Ηράκλειο με πλοίο της ΑΝΕΚ

Με κρητικούς σκοπούς και ... μια μαντινάδα υποδέχτηκαν τον Πάνο Καμμένο στο Ηράκλειο, στελέχη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", τοπικά.

Ο πρόεδρος του κόμματος έφθασε στις 06.00 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με πλοίο της ΑΝΕΚ όπου τον περίμεναν στελέχη και φίλοι αλλά και ... ξεροτήγανα, τσικουδιές, ενώ μια μαντινάδα γεμάτη ... ελπίδα, άκουσε ο Π.Καμμένος:

118 υποψήφιες και υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής

Με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την χώρα θα κατέλθει το κόμμα της Χρυσής Αυγής:

Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ Γεωργία, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΒΟΥΛΔΗΣ Ιωάννης, ΝΑΥΠΗΓΟΣ
ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Θεόδωρος, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,
ΚΟΥΜΕΛΗΣ Χρήστος, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ Αλέξανδρος, ΑΝΕΡΓΟΣ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ Δημοσθένης, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΜΟΣ Ανδρόνικος, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ Στυλιανή, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Β’ ΑΘΗΝΩΝ

Ευχές από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση

Ο Ψαριανός έχει την έκτη αίσθηση...

Έχει το κληρονομικό χάρισμα σαν την κ. Λεούση και αυτός;;

Κι ενώ τα κόμματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για εκλογές τον Μάιο, ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε μια δήλωση που θα "συζητηθεί".

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μίλησε και είπε να μη αγωνιούμε άδικα γιατί εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν οσονούπω.

"Οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβρη" είπε με περισσή βεβαιότητα, χωρίς να μας ενημερώσει ποια είναι η πηγή του.

Το τελευταίο αντίο των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Χριστούλα (φωτό)

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Μακάμπι στο μπάσκετ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον 77χρονο Δημήτρη Χριστούλα ο οποίος την Τετάρτη το πρωί έδωσε τέλος στην ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Το πανό που ανέβασαν οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα έγραφε: "Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό να κατεβαίνω όταν θέλω να γελάσω..." κ. Δημήτρη Καλή Αντάμωση... Θύρα 13

Πηγή: The Insider

Το CERN επαναλειτούργησε με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στις συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων

Ο μεγάλος υπόγειος επιταχυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα, άρχισε να λειτουργεί και πάλι μετά το χειμερινό «διάλειμμά» του και αμέσως σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε συγκρούσεις δύο αντιτιθέμενων δεσμών πρωτονίων με συνολική ενέργεια οκτώ τρισεκατομμυρίων ηλεκτρονιοβόλτ (4 TeV από κάθε κατεύθυνση), μεγαλύτερη από οποιαδήποτε ενέργεια έχει ποτέ επιτευχθεί από επιταχυντή στη Γη. Η αυξημένη ενεργειακή ισχύς των συγκρούσεων αυξάνει τις προσδοκίες των επιστημόνων να κάνουν φέτος νέες ανακαλύψεις στο πεδίο της Φυσικής.

Ο πρώτος στόχος είναι η επιβεβαίωση ή η οριστική διάψευση της ύπαρξης του μποζονίου του Χιγκς, του λεγόμενου και «σωματιδίου του Θεού».

Σοβαρή η κατάσταση του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του προέδρου της Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριου Λώλου, που νοσηλεύεται με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από αστυνομικό, κατά την διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας στο Σύνταγμα.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο.

Ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει τη νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση από τους άνδρες των ΜΑΤ ενάντια σε συναδέλφους που κάλυπταν τόσο τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όσο και τη σημερινή με θύμα αυτή τη φορά και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Μάριο Λώλο,