Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κουβέλης: Πιθανές οι εκλογές Οκτώβριο ή Νοέμβριο

«Η χώρα δεν χρειάζεται τις εκλογές αλλά αλλαγή πολιτικής», υποστήριξε ο Φώτης Κουβέλης απαντώντας σε ερώτηση της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, «περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου».

«Η χώρα δεν έχει καμία ανάγκη, αντιθέτως, να οδεύσει προς εκλογές. Εκείνο που χρειάζεται είναι αλλαγή της πολιτικής. Η πολιτική σταθερότητα δεν συνδέεται με τη συντηρητική κατ’ ανάγκη πολιτική» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και συνέχισε: «Η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, οφείλει να αξιοποιήσει την ομολογία των εταίρων μας ότι έχουν γίνει λάθη, προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερες ρυθμίσεις, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από τις επαχθείς ρυθμίσεις του μνημονίου. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο εκλογών, περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου».

Κι άλλο ανέκδοτο: Τουρίστας από τα Σκόπια

Το αυτοκίνητο μπροστά μου, αγκομαχούσε στο δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική. Ήταν δε τόσο φορτωμένο που τα πίσω αμορτισέρ είχαν τερματίσει. Τουρίστες  είπα και  γέλασα. Σύνηθες φαινόμενο των Βαλκάνιων τουριστών, να τιγκάρουν τα αυτοκίνητά τους. Αλλά το γέλιο μου κόπηκε όταν πρόσεξα την πινακίδα.

ΜΚ. Τι να ναι τούτο; είπα στον συνεπιβάτη μου. Ξέρω ότι η κάθε  χώρα της Ευρώπης, τοποθετεί  τα αρχικά της συνταγματικής ονομασίας της στις πινακίδες των αυτοκινήτων. Η Γερμανία ενσωμάτωσε το D, η Ιταλία το Ι,  η Γαλλία το F, εμείς το GR και ούτω καθεξής.

Αυτό το ΜΚ τι είναι γαμώτο;