Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Φανατικοί ισλαμιστές: «Όταν κόψεις τη ντομάτα εμφανίζεται ο σταυρός»

Η γνωστή για τις ακραίες της απόψεις ισλαμιστική ομάδα Σελεφί στην Αίγυπτο ισχυρίστηκε πως οι ντομάτες είναι χριστιανικές και το φάγωμα τους αμαρτία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Now Lebanon, στην ιστοσελίδα της ομάδας αυτής στο Facebook δημοσιεύεται φωτογραφία ντομάτας, αναφέρεται πως είναι χριστιανική και ότι η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ο σταυρός που φαίνεται αν την κόψεις κάθετα.

Σε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία αναφέρεται πως ¨Το να τρώει κάποιος ντομάτες είναι αμαρτία, διότι είναι χριστιανικές. Στην θέση του Αλλάχ μπαίνει ο σταυρός, και εκφράζει ότι ο Θεός δεν είναι ένας αλλά τρείς. Ο Θεός να μας βοηθήσει. Σε αδελφή μας που ζει στην Παλαιστίνη εμφανίστηκε ο Μωάμεθ. Ο Προφήτης Μωάμεθ έκλαιγε και προειδοποίησε το έθνος του να μην τρώει ντομάτες. Εάν δεν κοινοποιήσετε αυτό το μήνυμα, να ξέρετε πως αυτό που σας σταματά είναι ο σατανάς¨.

Γελοιογραφία της Guardian: Η χειραψία Μέρκελ-Σαμαρά!


Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος

Mετά από το σκίτσο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας που έχει για χορηγό τη... Γερμανία αλλά και τον Έλληνα παίκτη που πετάγεται για να πιάσει 1 ευρώ κατά το στρίψιμο νομίσματος από διαιτητή, μία ακόμα γελοιογραφία έρχεται να δώσει έντονη πολιτική διάσταση στο Γερμανία-Ελλάδα.

Ο λόγος για το σκίτσο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα "Guardian", και το οποίο παρουσιάζει την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να πιάνει από τα... επίμαχα σημεία τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λίγο πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν πάνω στο χορτάρι.

Επεισόδιο για την πλαστική κούκλα-Μέρκελ στις κερκίδες!



Μια ξανθιά πλαστική κούκλα με φανέλα της Γερμανίας και το όνομα της Μέρκελ προκάλεσε ένταση στις κερκίδες. Δείτε φωτογραφίες!

Λίγο πριν την έναρξη του προημιτελικού με τη Γερμανία, προκλήθηκε ένταση στην ελληνική κερκίδα.

Ο λόγος μία πλαστική ξανθιά κούκλα που είχε τη φανέλα των αντιπάλων μας, με το όνομα της Μέρκελ και το νούμερο 69 στην πλάτη.

Η Χρυσή Αυγή για τον αγώνα της Εθνικής μας ενάντια στη γερμανία

Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Όλοι ενωμένοι στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών μας, που γίνονται απόψε άξιοι εκπρόσωποι μίας ολόκληρης χώρας που διψά για Νίκες. Θα λέγαμε και εμείς το σύνθημα που φωνάζουν όλοι οι Έλληνες στις εξέδρες: "Έτσι περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε...", αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως δε χρωστάμε τίποτα στους γερμανούς. Αυτοί μας χρωστάνε πολλά και μία καλή αρχή μπορούν να κάνουν με την εξόφληση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.

Πηγή: Χρυσή Αυγή

Δικαίωση της Άριας Αγάτσα

Τελικά η Άρια Αγάτσα με την «μεταγραφή» που έκανε λίγο πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου από το ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. έδειξε ότι βλέπει πολύ μπροστά.

Αυτό που είδε η Άρια τον Φεβρουάριο ότι δηλαδή έχουν πέσει οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. το είδε ο Βαγγέλης τον Ιούνιο.

Μόνο που η Άρια τότε πήγε στη Νέα Δημοκρατία μόνη της ενώ ο Βενιζέλος πήρε μαζί του στον Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ.

Αρκετοί λοιπόν τώρα είναι στη Βοιωτία εκείνοι που ψάχνουν ποια είναι η διαφορά του να σε πάει η Άρια στη Ν.Δ. και του να σε πάει ο Βενιζέλος.

Το επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει στον Ευαγγελισμό!



 Χαμός γίνεται στα social media

Χαμός γίνεται στα social media με την σχεδον ταυτόχρονη εισαγωγή σε νοσοκομεία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου.

Παραθέτουμε μερικά σχόλια από το twitter:
  • O Πρωθυπουργός και ο Υπ.Οικονομικών, αντικρίζοντας το χρέος της χώρας, έπαθαν αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και λιποθυμία αντίστοιχα

  • Τέρμα τα γιαούρτια κ τα αυγά. Από δω κ πέρα μόνο σκόρδα.

  • Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά μ' αυτά και μ' αυτά έχουμε πάλι ακυβερνησία. Όση είχαμε και πριν δηλαδή...

Τηλεγράφημα του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, πληροφορηθείς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, απέστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα:

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Άστους να λένε… Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος


Τους μάτιαξαν; ... Χρειάζονται επειγόντως παπά για ευχέλαιο ...

Στο νοσοκομείο «Υγεία», με έντονους πόνους στην κοιλιά, διακομίσθηκε εκτάκτως ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος. Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής ορκωμοσία του αναβλήθηκε.

Τον κ. Ράπανο επισκέφθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «Υγεία» αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ  λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής.

Σε επέμβαση για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ο Σαμαράς


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2012

Από το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από το Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

O Τζέιμς Γουάτσον στηρίζει την ελληνική έρευνα

Ο θρύλος της μοριακής βιολογίας στηρίζει την ελληνική έρευνα

Απέστειλε σχετική επιστολή στον Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον Μπαράκ Ομπάμα

Ιωάννα Σουφλέρη

Την επιστολή στήριξης της ελληνικής έρευνας που απέστειλαν πριν από έναν μήνα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είκοσι Νομπελίστες (http://www.tovima.gr/science/article/?aid=459677) θέλησε να προσυπογράψει και ο Τζέιμς Γουότσον, ο επιστήμονας που μαζί με τον Φράνισς Κρικ διαλεύκανε τη δομή της διπλής έλικας του DNA στην αρχή της δεκαετίας του 1950.

Ο 84χρονος θρύλος της μοριακής βιολογίας απέστειλε στις 15 Ιουνίου 2012 στον κ. Ρομπάι την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμε Πρόεδρε Van Rompuy,

Το κυβερνητικό πρόγραμμα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Σε κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα κατέληξαν τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Σαμαρά, ύστερα από διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην επιτροπή όπου συζητήθηκαν τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης.

 Το τελικό κείμενο θα αποτελέσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και τη βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα.
Η κυβέρνηση εθνικής ευθύνης που απαρτίζεται από τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), όπως επισημαίνεται στο προοίμιο του κειμένου, θα έχει χρονικό ορίζοντα τετραετίας με πλήρεις αρμοδιότητες σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει τον δρόμο της ανάπτυξης για τη χώρα και να αναθεωρήσει το Μνημόνιο, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Δήμος Σιθωνίας: Ένταξη του ΕΠΑΛ Νικήτης στο ΕΣΠΑ


Η κατασκευή κτιρίου Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, που αποτελεί πρόταση του Δήμου Σιθωνίας, αξιολογήθηκε    θετικά από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κατασκευή νέου κτιρίου για το ΕΠΑΛ Νικήτης αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων ολόκληρης της Σιθωνίας. Το νέο κτίριο του ΕΠΑΛ θα αποτελείται από δύο ορόφους, όπου θα στεγαστούν αίθουσες, εργαστήρια, γραφεία και άλλοι βοηθητικοί χώροι, ενώ στο ίδιο έργο συμπεριλαμβάνεται αίθουσα, 500 τ.μ. περίπου, με αμφιθέατρο και σκηνή.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 3.580.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε:

Τουρνουά beach volley στη Βουρβουρού


ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
63100 Πολύγυρος
Τηλ.: 23710 24600
e-mail: info@campsite.gr
www.campsite.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

Ο θεσμός του NORTH AREA CUP beach volley (ανδρών και γυναικών) διεξάγεται τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία από τα αθλητικά καταστήματα volleystore σε άρτια συνεργασία με την ομοσπονδία του beach volley, σε διάφορες τοποθεσίες του βορειοελλαδικού χώρου.

Το φετινό καλοκαίρι θα διεξαχθούν συνολικά πέντε (5) τριήμερα τουρνουά όπου αναμένεται να συμμετάσχουν, σε κάθε τουρνουά, περισσότερες από 50 ομάδες ανδρών και γυναικών (περίπου 100 αθλητές) από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

4ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Πρόγραμμα

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2012

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ; (Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση, Μ. Θεοχάρη)
Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!!
Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Γεμάτος νερό ο κρατήρας Σάκλετον στη Σελήνη

Η νέα εξερεύνηση του κρατήρα Σάκλετον έδειξε ότι είναι γεμάτος νερό

Αποτελεί ιδανικό σημείο προσεδάφισης και δημιουργίας βάσης

Θοδωρής Λαΐνας

Ενας από τους μεγαλύτερους κρατήρες της Σελήνης, ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό αντικείμενο μελέτης, διαθέτει σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που έγινε σε αυτόν μεγάλα αποθέματα παγωμένου νερού.

Η ανακάλυψη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού ο κρατήρας Σάκλετον, ο οποίος βρίσκεται στον Νότιο Πόλο του δορυφόρου μας, αποτελούσε έτσι και αλλιώς ένα από τα πιθανά σημεία προσεδάφισης μιας επανδρωμένης αποστολής αλλά και της δημιουργίας μιας βάσης.

Γιατί τρέχει ο Δένδιας;

Δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρουπακιώτης που λαχάνιασε σήμερα στον πηγαιμό για την ορκωμοσία.

Ο Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το «γύρισε» στο τρέξιμο όταν...

Μαχαίρωσαν τον γιο υποψηφίας με την Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο

Με την κλασική μέθοδο των 10 σε 1 οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοαριστεριστές του Ηρακλείου έστησαν ενέδρα στον νεαρό, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό! Ευτυχώς το τραύμα δεν είναι σοβαρό αφού ο νεαρός κατάφερε να τραβηχτεί. Ξεκάθαρη δολοφονική απόπειρα από τους φονιάδες της αριστεράς! Κρατήθηκε ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινήτου και η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη...

Πηγή: Χρυσή Αυγή