Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ερωτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στην βουλή


κλικ για μεγέθυνση

Ο Απόστολος Πάνας για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκιδική, 15 Φεβρουαρίου 2011

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών:

« Με έγγραφο πλέον το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι παρατείνονται οι συμβάσεις μεταφοράς των μαθητών του προηγούμενου σχολικού έτους για την περίοδο από 1/1/2011 έως και την ολοκλήρωση των διαγωνισμών. Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση του Υπουργείου που προήλθε και από παρεμβάσεις φορέων και λήγει επιτέλους την ταλαιπωρία των μαθητών».

Του... ξέραναν τα φυτά στη «Φάρμα» και ήθελε να αυτοκτονήσει !!!


Ευτυχώς για τον 21χρονο φοιτητή, τα αντανακλαστικά των αστυνομικών λειτούργησαν σωστά και η απειλή να θέσει τέλος στη ζωή του, δεν έγινε και πράξη.

Ο 21χρονος, φοιτητής σε ΤΕΙ, είχε εθιστεί να παίζει μέσω Facebook. Και όταν κάποιος του... πότισε τα λουλούδια και ξεράθηκαν, εκδήλωσε την επιθυμία να αυτοκτονήσει. Και αυτό το ανάρτησε στο Facebook.

Η εταιρία διαχείρισης του παιχνιδιού ενημέρωσε για το μήνυμα απόγνωσης που άφησε ο χρήστης και οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος τον εντόπισαν μέσω ψηφιακής ανάλυσης, αφού πρώτα ενημερώθηκε η Εισαγγελία για να δοθεί το «πράσινο φως» άρσης του απορρήτου της επικοινωνίας.

Οι συμβασιούχοι στο Σύνταγμα την Πέμπτη 17/2/2011


Εκ μέρους του πανελλήνιου συντονιστικού συμβασιούχων συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ύστερα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την παρασκευή 11/2/2011 με έντονη παρουσία μεγάλου αριθμού συμβασιούχων όλων των ελαστικών μορφών εργασίας, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Την πέμπτη 17/2/2011 στο Σύνταγμα και ώρα 18:00 μμ., θα πραγματοποιηθεί σιωπηλή διαμαρτυρία συμβασιούχων όλων των ελαστικών μορφών εργασίας (stage, έργου, αορίστου χρόνου), με τη στήριξη και τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων εργαζομένων

Στόχος της συγκέντρωσης είναι να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση στην εκτελεστική εξουσία να ασκήσει την οποιαδήποτε πίεση στους αρεοπαγίτες που καλούνται να κρίνουν το μέλλον μας.

Στου Παπανδρέου την αυλή