Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΔΕΝ υπάρχει λέμε η γιαγιά! Πήγε να ψηφίσει με τρακτέρ!


Η γιαγιά Δήμητρα Καραμήτσου έφτασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο της Μεγάρχης Τρικάλων, οδηγώντας… τρακτέρ!

Η σούπερ γιαγιά, όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr κατέβηκε βιαστικά από το τρακτέρ και μπήκε… σχεδόν τρέχοντας για να προλάβει να ψηφίσει…

Ο Αλέξης σαλιώνει τον φάκελο που έχει αυτοκόλλητη ταινία... (Video)


Ούτε στη Βόρειο Κορέα: Δείτε πως ψηφίζουν για το νερό στη Θεσσαλονίκη (Φωτό)


Με ανοιχτά ψηφοδέλτια ψηφίζουν πολλοί Θεσσαλονικείς στο δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη πόλη. Οι κάλπες έχουν στηθεί έξω από τα εκλογικά τμήματα.

Δελτίο Τύπου - Δήλωση Γιάννη Γιώργου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Στην Ιερισσό άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα
ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό "Αλληλεγγύη", άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 27ο εκλογικό τμήμα, (Νηπιαγωγείο Ιερισσού) του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

«Ψηφίζουμε για την Κεντρική Μακεδονία, ψηφίζουμε για να πάμε μπροστά τη Χαλκιδική μας.

Που ψηφίζω: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην κάλπη

-Αναλυτικές οδηγίες για όλους τους ψηφοφόρους

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη δημάρχων και περιφεριαρχών και το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στο εκλογικό σας κέντρο.

Η ψηφοφορία ξεκινά στις 07:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το βράδυ.

Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική και δικαιολογημένα μπορούν να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσοι έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους, όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό και όσοι θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χλμ από το εκλογικό τους τμήμα.