Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τζιτζικώστας: Έκανα λάθος για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε


Σε νέα ανακοίνωσή του αναγνωρίζει πως το παράδειγμα που έδωσε ήταν ατυχές και λανθασμένο και πως δεν εννοούσε ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός ενός δημοκρατικού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή

Επειτα από τη «θύελλα» αντιδράσεων από τη δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πως «ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση λέγοντας ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος» ο κ. Τζιτζικώστας αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις

Αναλυτική πρόγνωση για την Κυριακή και την 28η Οκτωβρίου

Οι εκδρομείς του τριημέρου σίγουρα θα απολαύσουν ηλιόλουστες ημέρες, καθώς θα επικρατήσει καλοκαιρία και ηλιοφάνεια

Αναλυτικά η πρόγνωση

Κυριακή

Την Κυριακή θα έχουμε γενικά αίθριο ουρανό και λιακάδα παντού και μόνο στα ανατολικά και νότια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις ενώ τις πρωϊνές ώρες στα δυτικά της ηπειρωτικής χώρας η ορατότητα θα ειναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν βοριάδες, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 24 βαθμούς,

Κεδίκογλου: "Γκάφα" η δήλωση Τζιτζικώστα για τη Χρυσή Αυγή

Διορθωτική δήλωση ζητά από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου

Ως "γκάφα" χαρακτηρίζει τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και του ζητά διορθωτική δήλωση.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, ο κ.Κεδίκογλου τονίζει ότι "όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση".

ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε την παραίτηση Τζιτζικώστα

Σκληρή ανακοίνωση

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι «και το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση γιατί καταδικάστηκε ο Άκης»

«Άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega το πρωί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφερόμενος στην απόφασή του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

«Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Θεσσαλονίκη: Η ΔΗΜΑΡ δεν πάει στην παρέλαση λόγω Χρυσής Αυγής

Θεωρεί ατόπημα την επιλογή Τζιτζικώστα να προσκαλέσει εκπροσώπους της

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Τα βέλη στρέφονται κατά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος απαντά ότι είναι υποχρεωμένος βάσει πρωτοκόλλου να καλέσει τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι οργανώσεις Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως δεν πρόκειται να παρευρεθούν στην παρέλαση χαρακτηρίζοντας ατόπημα την επιλογή Τζιτζικώστα να προσκαλέσει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πολύγυρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις
εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28 ης
Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο τη
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.

1. Από τις 8 το πρωί της 25ης
Οκτωβρίου 2013 και ως τη δύση του ηλίου
της 28 ης Οκτωβρίου 2013 γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων
κτιρίων, των Ν.Π.Δ.Δ και Ι.Δ, των Τραπεζών, των σπιτιών των πολιτών,
καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων.