Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για το γύρο της Σιθωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για το γύρο της Σιθωνίας

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών ξεκίνησε καθημερινό  δρομολόγιο δημοτικής συγκοινωνίας στο Δήμο Σιθωνίας.

Το λεωφορείο αναχωρεί από τη Μεταμόρφωση και κάνει το γύρο της Σιθωνίας και επιστρέφει πάλι στη Μεταμόρφωση. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχουν 34 στάσεις, καθώς το λεωφορείο σταματάει σε όλες τις στάσεις που υπάρχουν στις παραλίες και στα κάμπινγκ του Δήμου Σιθωνίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, η ιδέα για την έναρξη δρομολογίου που θα συνδέει καθημερινά οικισμούς και παραλίες της Σιθωνίας συζητήθηκε και επεξεργάστηκε από τα αρμόδια όργανα του Δήμου σε συνεργασία με τους εκπροσώπους φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό,

Παραιτήθηκε η σύντροφος του Κεδίκογλου, Αδαμαντία Κόλλια


Παραιτήθηκε από τη θέση της η Αδαμαντία Κόλλια, σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, μετά την αποκάλυψη ότι είχε προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, δηλαδή στο γραφείου του συντρόφου της.

Η αποκάλυψη-βόμβα έγινε από το www.koutipandoras.gr το οποίο έγραψε ότι η Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

Η κ. Κόλλια, που σύμφωνα με κάποια φιλικά προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης «είχε απόλυτη ανάγκη τα 700 ευρώ που έπαιρνε για να είναι στο γραφείο από το πρωί μέχρι το βράδυ» εντέλει παραιτήθηκε αργά χθες, σε μία προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις.