Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Υπό τις ανθελληνικές ιαχές αλβανών και κοσσοβάρων εθνικιστών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο (Video)


- Συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν την είσοδο των χρυσαυγιτών στην Αλβανία
- Ρεπορτάζ της αλβανικής τηλεόρασης
- Γιατί δεν αντιδράει κανείς στη ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία;

 Εκτός από την έντονες βροχοπτώσεις, στη Βόρειο Ήπειρο πλάκωσαν και τα μαύρα σύννεφα των εθνικιστών  από την Αλβανία και το Κόσσοβο για να εμποδίζουν τις εκδηλώσεις που οργανώνει η ελληνική ομοιογένεια, σε συνεργασία με τις διπλωματικές αρχές στην Αλβανία.

Εκπρόσωποι του τσάμηκου κόμματος PDIU, της “Aleanca Kuqezi” (Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας), του «Πατριωτικού Μετώπου Νέων» αλλά και εκπρόσωποι από της «Vetvendosja» (Αυτοδιάθεση) του Κοσσόβου που στο σύνολο τους δεν ξεπερνούσαν τα  50 άτομα,

Ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος τάφος των Μάγια


Ο τάφος ανώτατου άρχοντα των Μάγια, και ο αρχαιότερος αυτού του πολιτισμού , ανακαλύφθηκε στη Γουατεμάλα.

Ο τάφος αυτός είναι ο αρχαιότερος που βρέθηκε στην Κεντρική Αμερική, ιστορική και πολιτιστική περιοχή, που εκτείνεται από το κέντρο του Μεξικού μέχρι την Ονδούρα και τη Νικαράγουα. Χρονολόγηση με άνθρακα έδειξε ότι ο τάφος είχε κατασκευαστεί μεταξύ 700 και 400 π.Χ.

Άρθρο στη ΑΥΓΗ χαρακτηρίζει το αλβανικό έπος "μύθο" - Ανακοίνωση της ΝΔ

Η εφημερίδα "Αυγή" φιλοξενεί  άρθρο που υπογράφει ο Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος είναι μέλος του ΣΥΝ και της Αντιεθνικιστικής Κίνησης. Στο άρθρο υποστηρίζεται ότι η σύγκρουση με την φασιστική Ιταλία θα έπρεπε να αποφευχθεί, καθώς το τελεσίγραφο του Μουσολίνι επρόκειτο για μία «απλή διέλευση(!) ενός άλλου φασιστικού στρατού», ενώ το Αλβανικό Έπος χαρακτηρίζεται «μύθος», επισημαίνοντας, πως οι Έλληνες στρατιώτες λιποτακτούσαν από το Μέτωπο.

Η ΝΔ με αφορμή το άρθρο του κ. Θεοδωρίδη εξέδωσε ανακοίνωση στη οποία τονίζεται  πως ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό:
  •     Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;

Τραγέλαφος: Αστυνομικός ψέκασε...αστυνομικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε το απίστευτο βίντεο όπου ένας αστυνομικός στη Τρίπολη στην προσπάθειά του να ψεκάσει διαδηλωτές αστόχησε και ψέκασε κυρίως αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα δεν είχαν προλάβει να βάλουν τις μάσκες τους καθώς δεν είχε δοθεί τέτοια εντολή.

Ο πρωταγωνιστής τα "ακούει" από έναν προφανώς ανώτερό του, ενώ στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τους αστυνομικούς να κλαίνε από το δακρυγόνο που δέχτηκαν από τον συνάδελφό τους. Και εις ανώτερα...