Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, θα ψηφίσει στο Γυμνάσιο Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος, θα ψηφίσει στο 196ο εκλογικό τμήμα Πολυγύρου (κτίριο Γυμνασίου), την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 ώρα 11:00.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»


Φάρσα αποδείχθηκαν τελικά τα απειλητικά τηλεφωνήματα που έγιναν νωρίς το απόγευμα σε γραφεία μέσων μαζικής ενημέρωσης και αεροπορικής εταιρίας και προειδοποιούσαν για ύπαρξη βόμβας στο διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, τα τηλεφωνήματα έγιναν περί τις 3 το απόγευμα στα γραφεία τηλεοπτικού σταθμού των Αθηνών (Μέγκα) και εφημερίδας της Θεσσαλονίκης (Μακεδονία), καθώς επίσης στα εκδοτήρια εισιτηρίων αεροπορικής εταιρίας (Aegean).

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο και εκκενώθηκαν προληπτικά όλοι οι χώροι του. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους του αερολιμένα.

Προς πρόωρες κάλπες στις 12 Δεκεμβρίου;


Κανένα περιθώριο για παρερμηνείες, ως προς τις προθέσεις του για τις πρόωρες κάλπες, δεν άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την κλειστή σύσκεψη με κορυφαία στελέχη, που είχε την Πέμπτη στο γραφείο του στη Βουλή.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν σαφές: Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής θα κριθεί το εάν θα οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές πιθανότατα στις 12 Δεκεµβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γ. Παπαχρήστου στα Νέα, παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να κρατηθεί μυστική η σύσκεψη, όπως και το περιεχόµενό της, έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκειά της κατέστη σαφές πως η χώρα είναι ένα βήµα πριν από τις πρόωρες εκλογές.

Τι χώρα θα έχουμε την Δευτέρα;


H ώρα της κρίσης πλησιάζει και το βράδυ της Κυριακής θα φανερωθούν οι προθέσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπόλοιπων κομμάτων. Το βασικό, ωστόσο, θέμα δεν είναι αν θα πιάσει η μπλόφα του Γ. Παπανδρέου ή αν δεν είναι πράγματι μπλόφα και είναι ωμός εκβιασμός που θα οδηγήσει στις κάλπες. Το βασικό ζήτημα είναι τι χώρα θα παραδοθεί από τη Δευτέρα, είτε ανακοινωθούν εθνικές εκλογές είτε όχι.

Κι όταν λέμε τι χώρα εννοούμε ξεκάθαρα τι οικονομία. Διότι όπως όλα δείχνουν πλέον μιλάμε για ένα οικονομικό περιβάλλον χειρότερο κι από τον περασμένο Μάρτιο, όταν είμαστε στον προθάλαμο του ΔΝΤ. Μια οικονομία καθημαγμένη με όλους τους δείκτες να δείχνουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Μια οικονομία πλήρως αποσταθεροποιημένη που δεν έχει ούτε καν συγκεκριμένη στόχευση.

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου


Πολύγυρος 5 Νοεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες» στον Πολύγυρο.

Κυριάκος Βελόπουλος: Το τουρκικό Υπουργικό Συμβούλιο συζητάει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων σε 7 ή 8 μίλια

κλικ στην ερώτηση για μεγέθυνση

Ο υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου, Κώστας Μπογδάνος, θα μιλήσει σήμερα στον Πολύγυρο


Πολύγυρος, 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου, Κώστας Μπογδάνος, στo πλαίσιο των συναντήσεών του με τους Δημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα στον Πολύγυρο, στην πλατεία της παλιάς Εμπορικής Τράπεζας στον πεζόδρομο.

Σε αυτές τις εκλογές, καλούμε όλους τους δημότες να ψηφίσουν για έναν Δήμο που θα εγγυάται την νομιμότητα, τη διαφάνεια, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή. Δήμος είμαστε όλοι μας!

Από το Γραφείο Τύπου

Ο Γιάννης Μαγκριώτης σήμερα, στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπογδάνου, στον Πολύγυρο


Πολύγυρος, 5 Νοεμβρίου  2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 5/11/2010 στις 18:15 θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο Πολυγύρου  του υπ.Δημάρχου Κώστα Μπογδάνου ,ο υφυπουργός Υποδομών κ. Ιωάννης Μαγκριώτης.

Από το Γραφείο Τύπου