Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ματαιώνονται τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο


"Όπισθεν ολοταχώς" και για τον Ζεϊμπέκ

Στη ματαίωση δύο στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο προχώρησε η Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, η οποία δεν αναφέρει τον λόγο της ματαίωσης.

Πρόκειται για τις ασκήσεις «Θαλασσόλυκος 2011» και «Έφες 2011» που κάθε χρόνο διεξάγονται στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και φέτος επρόκειτο να διεξαχθούν στις 25-27 Μαΐου.

Νωρίτερα και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, ο οποίος είχε εξαγγείλει "απόβαση" στο Φαρμακονήσι και στο Αγαθονήσι, με σκοπό να υψώσει την τουρκική σημαία , έκανε "πίσω".

Γερμανός πέθανε από τσίμπημα οχιάς, στη Χαλκιδική


Θανατηφόρο αποδείχθηκε για 68χρονο Γερμανό το τσίμπημα που δέχθηκε από οχιά. Ο άτυχος άντρας έκανε εργασίες στην αυλή του σπιτιού του στη Σάρτη Χαλκιδικής, όπου διέμενε μόνιμα, όταν τσιμπήθηκε από το φίδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οικείοι του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Πολυγύρου.

Μάνος Ερμής - Ήσουν (το τέλος της λογικής μου)

 

Ο Μανος Ερμης παρουσιαζει το πρωτο του προσωπικο single με τιτλο “Ησουν (Το τελος της λογικης μου)”. Ειναι ενα Pop/Rock κομματι ενω τη μουσικη και τους στιχους υπογραφει ο ιδιος.

Η ενορχηστρωση ειναι του Αποστολου Σακαλη, η ηχογραφηση
εγινε στα Sofita Studios με ηχοληπτη τον Ηλια Κουτσουλιερη και η μιξη εγινε απο τον Λευτερη Νερομυλιωτη.

Ο Μανος γεννηθηκε στη Θεσσαλονικη με καταγωγη απ τη Χαλκιδικη. Σπουδασε
θεωρια μουσικης, Φωνητικη, Σολφεζ και Αρμονια στο Μακεδoνικο Ωδειο
Θεσσαλονικης.